BSL 7. Hafta | Galatasaray 84-78 Beşiktaş

Şu bir gerçek ki ; Organizasyon , lobi ve taraftar konusunda yetersiz durumdayız . Salonda seyircinin az olması bir şeyi degistirmez . Ne rakibi baskı altına alabiliyoruz ne hakemleri . Güle oynaya düdükler calıyorlar .

Beşiktaş 14 hücum ribaundu almış, bizim savunma ribaundumuz 14, toplam ribaundumuz ise 18.

Pivotlar 20 dakikayı paylaşırken takım 10 dakika 4 kısa ile oynadı. 20 dk boyunca da guardsız oynadı normal olarak. Rotasyon açısından sıkıntı bir süreçteyiz.

Beşiktaş'ın %25'lik üçlük yüzdesi bizim için şans.

Diğer dikkat çekici istatistik ise top kayıpları. 8 top kaybımız var.

İki hafta öncesine kadar gönderilecekler listesinde ilk sıraya yazdigimiz Pleiss bugün en formda uzunumuz . Onu yedekleyebilecek Tyus rezalet durumda. Yerli uzun zaten yok . Ribaund istatistigi süpriz degil. İkinci devre karakter koyup macı kazanmaliyiz. Yorgunluk gibi mazeretleri geçeceksiniz ...

Beşiktaş'ı yenememek, hakikaten bizi zihinsel olarak tekrar gerilere itecek. Çok ciddi bir vasıflarını gözlemlemedim fakat ön alan baskısı ve hücum ribaundları ile 14 sayılık bir avantaj oluşturdular.

BSL 7. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş

Şu bir gerçek ki ; Organizasyon , lobi ve taraftar konusunda yetersiz durumdayız . Salonda seyircinin az olması bir şeyi degistirmez . Ne rakibi baskı altına alabiliyoruz ne hakemleri . Güle oynaya düdükler calıyorlar .

Aynen öyle, bu durumdan son derece rahatsızım her aleyhte düdükten sonra kabus gibi çökmemiz lazımkeb uğultuyla güle oynaya maç geçiyor şaka gibi ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz taraftar ve oyuncu ekibi tepki gösterince isabetli düdükler çalınmaya başlandı. Bu arada, Göksenin o kadar açık top sektirirken, savunmacısını dahi elini sokmak için tahrik ediyor.

Macı anlatan ' Galatasaraylı ' tufan ersoz'den bir ben mi rahatsiz oluyorum ? Objektifligi konusunda ciddi kaygılarım var.

Gökseninin driblling konusunda gerçekten çok kötü potaya falan giderken hiç güven vermiyor.

Maçta ikinci yarıya üçlüklerle iyi başladık fakat çok hucum ribaundu veriyoruz.

Daye yine piyasada yok . Bu seviyelerde savunması güven vermedigi icin hoca oyuna bile almıyor . Son periyod diebler'ın agırlıgını koymasını bekliyorum . Tıpkı Olimpiakos macı gibi.
Skoru sürükleyecek adam lazım.

Top tuhaf yerlere sekiyor. Maçın başından beri tutamadığımız Thompson'ı savunma yapamayan Diebler durdurdu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi