BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray Odeabank 67-74 Pınar Karşıyaka

Play-Off maceramız başlıyor.

İlk maçımızı evimizde oynuyoruz. Biletler Biletix'de.

18 Mayıs Çarşamba
19:30
Abdi İpekçi Spor Salonu

Ufuk Sarıca Abdi İpekçi'den bir maç çalıp, saha avantajını elimize geçirmek istiyoruz demiş. O kadar kolay olmayacak.

Vallahi bizde hiç hava yok. Sanki taraftarda da rehavet var gibi. Ksk ile maç yapcaz biz hala seneye kimi alsak daha iyi diye konuşuyoruz. elbette erken plan yapmak iyidir. Ama lig daha bitmedi hatta yeni başlıyor :) eurocuptan sonra sıra ligte haydi aslanlar kskyı ilk salona gömelim sonra sırasıyla diğerleri. Ksk ile aramızda gayet sert maç olacak ilk maçta salonda olmalıyız..

Maç 8de olsaydı keşke, Salonun yarısı değil tamamı dolmasa ayıp sonuç olarak play off maçı. Takımın tam konsantre maça hazırlandığını düşünüyorum, bu maçı kazanırsak zaten seriyi bitiririz

Eurocup şampiyonluğu sonrası taraftar kontak kapattı. Normalde bu tarz durumlarda takım kontak kapatır, bizde durum tam tersi.

Çeyrek final serisi 3 maç üzerinden, Allah korusun içerde maç bırakırsak tur gidebilir. Üstelik Karşıyaka ile rekabet ortamı da var. Umarım yanılırım ama yarın yarısı boş bir salona oynayacağız gibi geliyor.

Yarın Abdi İpekçide yerimizi alacağız. Ben de özledim takımı. Gidip bu sezon tekrar hadlerini bildirelim. Bu arada tbf playoff tahmin yarışması yapmış. Gönlümden geçen ve olacağına inandığım serileri yazdım. Hayırlısı bakalım.

playoff.jpg

Karşıyaka maça asılacak bu seneki son şansları. Takıma güveniyorum, ama seyircide doldurmalı salonu (yine gerçek taraftara kaldı bu iş).

Eurocup şampiyonluğuna giden yolculuğumuz fiilen olmasa da kafa olarak bir hafta içi akşamında Abdi İpekçi'deki Karşıyaka maçıyla başlamıştı. Umarım lig şampiyonluğu yolculuğumuz da Karşıyaka maçıyla başlar.

Kaç kişi olacak salonda çok merak ediyorum! Saati de kötü maçın ama kaç bin Galatasaray'lı var İstanbul'da, öğrencisiden, o saatte çalışmayanına...

Daha lig bitmeden sayfalarca transfer yorumu yazılacağına şuraya biraz ilgi gösterilse iyi olur. Şampiyonluk için önümüzde 3 seri var ama daha bütçesi bile belli olmayan takımın seneye yapacağı transferler konuşuluyor.
KSK bizi bu boş vermişlikle eleyebilir.

Dünkü maçlar gayet güzeldi. Karşıyaka da çok kolay bir ekip değil aradaki olayları da düşününce izmirde salonu dolduracaklardır. İlk maçı alamazsak elenebiliriz. Taraftar desteği önemli.

2-0 biter seri, Karşıyakanın Iverson ve Wright dışında kaydadeğer bir silahı yok. İlk maçı yendiğimiz an zaten işi bitiririz telaşa mahal yok. Ergin Ataman ya da oyuncular kesin eledik diye gevşek oynayacak kadar çaylak değiller kimse aksini düşünüp kendini üzmesin.