BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray Odeabank 67-74 Pınar Karşıyaka

Chuck'a bişiler olmuş aldığı ribaunda da çok yukarıya çıktı bu adam sakat sakat mi oynadı önceden diye düşünmeye başladım?

Buyurun komediye. Kenan a on saat önce faul yapıldı ama basket faul verildi. Mccollum u çeken muhammed baygul du

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hakemlerle, bu federasyonla lig cidden zor. Çok mu taraflı bakıyorum? Bize mi öyle geliyor, anlamıyorum. Kadın basketbolda yapılanlar çok daha barizdi. Doğuş'a Efes'e, Ülker'e çalınan ve çalınmayan faullere bakıyorum, bi de bizim maçlardaki düdüklere... Yönetimin güçlü olması buralarda bile önemli, kimse ses etmezse daha çok çökerler tepemize...

Oha, Avrupa'daki en saçma basket faulü gördüm. NBA'de olsa ekrana bakarlar yani o derece. Aslında tek şu pozisyon bile TBF'nin niyetini gösteriyor. Çünkü şunu yapanın özrü kaçırmak ya da salaklıkla açıklanmaz. Hayatında iki 2. lig maçı izleyen adam görür şunu salakça bir şey olduğunu. Ne yazık ki bu kıtada saygı da kupayla kazanılmıyor. Paran varsa ancak geçer notun var Avrupa'da.

Bu arada basket faul olabilir o pozisyon. Adımlamaya başlarken kola müdahale var gibi ama muhammed baygülün yerde yaptığı bariz kasti faul. Niyet belli ediyorlar. Lasmeyi allahtan çıkardı sonda yoksa üçü çalarlardı...

İlk çeyrek sonucu Chuck'ın smaç net basket faul, Mccollum'a yapılan kasti faul, Schilb Iverson'a faul yapıyor ama bekliyolar, topu potaya atsın öyle çalalım diye ve devre sonu daha Kenan adımına başlamamış basket faul yaratıyor. Bu kadar rezil hakemler olunca bu basketbol ileri falan gitmez kardeşim. Yani neyin diyetidir bu, sanki amaç FB ile GS oynamasın başımıza dert almayalım niyeti. Şu anda asıl skor çift hanelerde olmalıydı. Bu arada Kenan'ın Sinan'a yaptığı ve çalınmayan fauller cabası.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kadar alanen taraflı ve düşmanca maç yönetilmez arkadaş bu nedir ya? Adam futbolda sarı kartlık hareket yapıyor göre göre devam diyor satılmışlar. Basket faul,Gabriel'den bariz çıkan top falan vs. vs. İnsanın sinirleri alt üst oluyor gerçekten. Sinir küpü oldum bildiğin. Rezil herifler...

Salonun sadece pota arkalarının üst tarafları boş.Coşkulu ve etkili bir taraftar var.
İvmeyi arttırınca takım zevk vermeye başlıyor.Bir sürprize yer vermeden maçı alırız inşallah.

Basket faul kararı skandal. Teknikten öte uygulama olarak skandal. İlk faulu çalan uzaktaki hakem. Tam eliyle basket geçerli değil işareti yapacakken Kennerman denen zat ilk düdüğü duymayıp ikinci bir düdük daha çalıyor ve basketi de veriyor.

Onun basketi verdiğini gören ve ilk düdüğü çalan hakem iptal işaretinden vazgeçiyor.

Pozisyonda kural hatası var. Kennerman ilk çalınan düdüğü duymayıp ikinci müdahaleye düdük çaldı. İlk çalan da sanki hiç düdük çalmamış gibi davrandı

Salonda bizim bench arkasında üst taraftayım. Hakemlere Ergin Hocam fena giydirdi devre arası. Kenanın yerde yaptığı kasti faulde de delirdi bildiğin, tabi ki biz de. Böyle maç yönetilmez. Biz bunları eleriz, elerizde bu federasyon ve hakemler ile nasıl olacak bu iş onu bilmem.

Basket faul kararı şöyle yanlış ; bizim adam faulu çok önce yaptı ama hakem saçma bi şekilde devamında çaldı faulu . Şu ana kadar dün ki dacka Banvit maçı gibi komedi bi yönetim sözkonusu

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salonda bizim bench arkasında üst taraftayım. Hakemlere Ergin Hocam fena giydirdi devre arası. Kenanın yerde yaptığı kasti faulde de delirdi bildiğin, tabi ki biz de. Böyle maç yönetilmez. Biz bunları eleriz, elerizde bu federasyon ve hakemler ile nasıl olacak bu iş onu bilmem.

Euroleague i kaybetmenin acısını fersah fersah çıkaracak bu federasyon zaten. Bunlar bence az bile. Hele bir fenerle oynamaya başlayalım seriyi, siz o zaman görün hakem şovlarını.