BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray Odeabank 67-74 Pınar Karşıyaka

Herkese sallanmış lakin 20 dakika boyunca low post'tan başka bir şey üretmeyen kenar yönetimine tek laf yok enteresan cidden. Lasme tek uzunsa Colton Iverson da tek uzun adam maçı 1 faulle tamamladı.

Galatasaray yönetimi neyse, taraftarı da odur kusura bakmayın. Nerde Strasbourg maçında biletix'i çökerten 50.000 kişi?

Micov,Davis belki bir de Lasme hariç kenar yönetimi dahil ekip olarak kötü idi GS

Dar Rotasyon tamam eyvallah ama 8 kişilik rotasyondan daha da darı sürdürülebilir değil ustelık yedı kısıden ıkı tanesı toplam 30 dakıka sure aldı.Saha da uzu sure kalan bes oyuncudan Mcollum harıc hepsı yaslı ve bir tanesı aynı zaman da çok sağlıklı değil.Davis bir ara 3-4 dk boyunca çıkmak ıstedı benche bakıp 2-3 kez bittim ben hareketı yaptı ya görmediler ya dıkkate almadılar.O dönemde ıkı tane pota dıbı basketı atamadı.CSKA'nın koçu EL finalinde o sacsız rus pıvota sure verıyorsa bizim koçunda TBL ceyrek fınalınde Egeye bir on dakika Safaka bir 5 dk sure vermesı lazım.Oyunculsr yeterlı olmasa da bu durumun handıkapını minimize etmek koçun işi.

Ya Karşıyakanın rotasyonunu sayayım ben, Soner Can Kenan Abercrombie Wright Gabriel Iverson Kerem Muhammed Baygül. Pota altı boş 1 numara aksak Gabriel ölü durumda Wright atacak Iverson bişeyler yapacak. Gabriel şut sokacak belki. Geri kalan oyuncular ne yapsa ekstra. Bizim takıma bakıyorum Micov Schilb Errick Sinan Davis Lasme Göksenin 7 oyuncu Ege girerse 3 4 dakika 8. Şimdi soruyorum benden daha iyi bilen arkadaşlara Şafak Soner kadar( Şafaka hakaret) katkı veremez mi? Ege 10 dakika oynayamaz mı? Vallaha zor değil ya dar rotasyonsa onların ki dar rotasyon hatta kalitesiz rotasyon. İçeride dışarıda yenmen gereken takım. Git dışarıda yen turu al. Yenemiyorsan da ligde başarısızsın Karşıyaka bizim yaşadığımız talihsizliklerin 3 katını yaşadı. Birbirinden yeteneksiz pglerle maçı çoğunlukla istedikleri gibi götürdüler. Yazık yani yazık Ergin hocanın konsantre olmasını bekliyoruz yenildiğimiz tüm maçlarda. Bu yüzden hedefi tamamladık 2-0 olsa da bişey olmaz diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum. Ya şu takım yorgun da değil yani 8 gün dinlendi tüm oyuncular mı sakat? 3 aydır benzeri işler oluyor zaten dün Errick soksa gene kazanıyorduk.

Maalesef takımın havya girmesi, jamesin geri gelmemesi ve Green in halen çözemediğimiz sakatlığı belkide bizi play off dışında bırakacak. Ama burda hocanın da Şafak ve Ege ye lig boyunca yeteri kadar süre vermemesi sakatlığın olduğu dönemde rotasyonumuzu iyice daralttı. Sinan ve mccollum ikisinin birden kötü olması takımın kimyasını çok kötü bozuyor.
Doğrusunu söylemek gerekirse James ve Greenin olmadığı hiç süre alamadığı durumda zaten ligde şampiyonluk eurocup taki şampiyonluktan daha zor.
.

Bir cogumuz KSK deplasmanında maglup olacagimizi düsünüyor ; aksine ezici bi oyunla KSK'yi maglup edecegimizi düsünüyorum .. Ergin Hoca ' yı biraz taniyorsam ne yapar ne eder bu macı kazanır ..
Ergin ataman'ın oyunculari ekstra motive etmesinede gerek yok

..şimdi beni iyi dinleyin, iyi tercüme et sen de. biz buraya şova gelmedik. o şovu tribünde yapıyorlar. o bakan, öteki milletvekili. o şov orada yapılıyor, burada yok. siz galatasaray takımının tarihine kupa kazandıracaksınız. kendi basketbol hayatınızda da bir kupa şampiyonu olun. nedir bu haliniz ? maça çıkıyoruz, kupa finaline ! tam bir buçuk gündür size seslenmiyorum. hala burada aynısınız. siz böyle mi geldiniz bu yerlere ? ciddiyetinizi koruyarak geldiniz. inşallah beni yanıltırsınız. oradaki de şov, bizim işimiz değil. bizim işimiz top oynamak. kendinize gelin buradan parkeye kadar. başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. size yakışan budur. büyük ünvan sahipleri, büyük takımlara yakışan budur. o ciddiyetle her takımı ciddiye alarak. ve en az gran canaria maçı kadar, strasbourg maçı kadar mücadele ederek . çünkü tarihe bir kupa daha kazandıracaksınız. göreyim benim takımımı, allah yardımcınız olsun !..." '' imparator terim'den alintidir ''

Abi bu berbat oyunla bu kadar savunma açığıyla Fülker'in karşısına çıkılmaz zaten.Benim favorim Efes'ti görünürde de Efes-Fülker finali gözüküyor
Mesajıma ilave olarak Efes'in şampiyon olacağını ekleyeyim.Gerçi kendimle çelişiyorum çünkü Fülker bu yıl Efes'i hep yendi.Daha öndeler,seyirci ve koç avantajları da olacak.Ama ne bileyim his galiba benim ki..Futbol da son 5 yıldır şampiyonu firesiz biliyorum.Baskette ne olacak bakalım.