BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray Odeabank 67-74 Pınar Karşıyaka

foruma hemen karamsarlık çökmüş :) . hayırdır. Ergin ve oyuncular biraz konsantre olurlarsa turu rahat geçeriz. Her maçta mccollum 4/8 ikilik 0/5 üçlük 3/8 serbest atış kullanacak değil ya. Bir de sinan çok kötü savunma yaptı bugün bana göre. Koç şafaka biraz süre verebilirdi. özellikle mccollumun saçmalamaya başladığı sürelerde. Ama genede turu geçeceğimize inanıyorum. sadece can sıkıntısı oldu bu yenilgi.

Karşıyakaya İpekçide yenilmenin hiç bahanesi yok kimse kusura bakmasın. Ligde zaten çok birşey yapamazdık diye gelip geçiştiremeyiz. Galatasaray=Uşak Sportif değil oynadığı her kupada hedefe oynar. Karşı takımı da ciddiye alır.

foruma hemen karamsarlık çökmüş :) . hayırdır. Ergin ve oyuncular biraz konsantre olurlarsa turu rahat geçeriz. Her maçta mccollum 4/8 ikilik 0/5 üçlük 3/8 serbest atış kullanacak değil ya. Bir de sinan çok kötü savunma yaptı bugün bana göre. Koç şafaka biraz süre verebilirdi. özellikle mccollumun saçmalamaya başladığı sürelerde. Ama genede turu geçeceğimize inanıyorum. sadece can sıkıntısı oldu bu yenilgi.
En son ne zaman doğru dürüst bir deplasman kazandık ki? Hele Karşıyakayı ne ara yendik?

Hoca yine Göksenin'i unuttu. Son dakikalarda oyuna sürse Kenan'a o üçlükleri attırmayabilirdi. KSK da çok ekstra şut soktu ama bu maazeret olamaz.

İkinci maç bizim için bir nevi şampiyonluk maçı olacak. Zira KSK deplasmanında kazanamayan takım, FB deplasmanında da kazanamaz.

şanssız günümüzdeyiz diye pollyanacılık oynamya gerek yok.

Besbelli oyuncuların üzerinde eurocup rehaveti var , bir umursamazlık , bir ciddiyetsizlik.

Bunun başlıca suçu da yönetimin ciddiyetsizliği , program program gezeceğine otur playofflar için çalış dimi.

Gecmis olsun simdiden , iyi tarafından bakacak olursak önümüzdeki senin planlamasına biraz daha erken başlamış olacağız , gevşek oyuncular şutlanmalı direk.

Deplasman da bu takım maç alamıyor.küme düşen takımları bile yenemedi. Karşıyakada mı kazanacak. Güldürmeyin adamı

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu güne mi denk geldi şanssızlık... Geçin bunları. Ayrıca başarıda nasıl tebrik ediyorsak takımın yarısı dağılmış Karşıyaka maçından da başarı beklemek hakkımız. Kusura bakmayın. Hiç aklıma gelmemişti yenilgi. Hayli kırıklığına uğradım

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şanssızlığın gününü seçme durumu mu var? Bugüne de denk gelebilir pek tabi. Hepimiz hayal kırıklığına uğradık. Yenilince sevinen yok lakin onlar bizi nasıl yendilerse biz de onları yenebiliriz. Takımın, koçun, taraftarın canı sağolsun renkdaş.

Eleştirilerin birçoğuna katılıyorum ama fazla da acımasız olmayalım arkadaşlar. Sponsor gezmekten turu unuttu diyen arkadaşlar var haklisiniz da gs basketboluna en ilgili kişiler olan bizler bile forumda play offa odaklanmak yerine 2017 eurolig, boşta kalan oyuncular transferler gelenler gidenler diye sayfalar açtık o delaneyler colomlar moermanlar bu gezmelere reklamlara bakıyor iste. Tur içinde fazla karamsar olmayalım iki sene önce bjk serisinde lofton ne üçlükler soktu tur gitti derken marko akatlarda sağ dipten finale götürdü bizi. Evet işimiz zor ama oynanmadan bitirmeyelim kafada.

uAmed

Biraz şanssızlık,biraz kötü oyun,bazı oyuncuların maça kafaca hazır olmaması,Ksk'nin el üstü üçlükleri, hakemlerin aleyhimize kritik hataları.Yani maçı kaybetmek için her türlü neden vardı.Can sıkıcı bir mağlubiyet oldu.Sağlık olsun yapacak bir şey yok.

Şu yenilgiyi sadece şanssızlıkla falan açıklamak gerçekten gülünç. Eurocup zaferinden beri takım da bir lakaytlık söz konusu. Sezonda ki en büyük hedefi gerçekleştirdik artık bitsin bu sezon tavrıyla oynuyor herkes. Kupadan beri takım her yeri dolaştı. Acaba ne ara antrenman yapıldı? Bence doğru düzgün antrenman da yapılmadı. Galatasaray ne zaman ligi yabana atacak duruma gelmiştir? Şu yenilginin adı skandaldır. Kendi evinde geçen sene ki görüntüsünden uzak Karşıyaka'ya maç vermenin izahı olmaz. Salon niye full falan değildi sorusu da can sıkmaya başladı. Benim beklentimin üzerinde insan vardı. Bu yenilgide taraftar en son suçludur. Başta yönetim, koç ve oyuncular en büyük suçlulardır.

En son ne zaman doğru dürüst bir deplasman kazandık ki? Hele Karşıyakayı ne ara yendik?
Belli olmaz son dakikaları çok sıkı fıkı geçecek kazanan da o aralarda belli olacak.İyi hazırlanırsak neden olmasın.En son Bjk ile aynı duruma denk gelmiştik.Finale çıkmadığımız sezon da 2-1 geçmesini bilmiştik.Tekrar aynı senaryo neden olmasın.Ama Fülker'i geçme ihtimalimizi çok düşük görüyorum finalde karşılaşsak neyse de yarı final de çok zor

Belli olmaz son dakikaları çok sıkı fıkı geçecek kazanan da o aralarda belli olacak.İyi hazırlanırsak neden olmasın.En son Bjk ile aynı duruma denk gelmiştik.Finale çıkmadığımız sezon da 2-1 geçmesini bilmiştik.Tekrar aynı senaryo neden olmasın.Ama Fülker'i geçme ihtimalimizi çok düşük görüyorum finalde karşılaşsak neyse de yarı final de çok zor
Bu takım Karşıyakadan çok çok daha iyi bir takım. İlk defa mutlak kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz takıma güvenmiyorum ama mantığım kazanırız diyor. Yapılacaklar belli aslında

Biraz sakin dostlar enseyi karartmayalım hemen karsiyakadan bu halimiz bile 2 gömlek üstün tokat gibi gelecek bu oyunculara Nerede olduklarını hatırlayacaklar.2 sene önce bjk serisinde ki ilk maçıda böyle saçma sapan lofton 3 luk atmıştı sonra deplesmanda yendik ,içerde tokatladık.Ergin hoca kızılyıldız deplesmanindan cikartti bu takimi kusura bakmayın karsiyaka bir yerine don alsın önce .

doğru söylüyorsun. en son şampiyon olduğumuz sene yenmiştik. ama tarih tekerrürden ibaret olabilir. belkide şampiyonluk yürüyüşümüz başlangıcı olabilir Karşıyaka deplasmanı. şaka bir yana uzunsuz zaten çok fazla şansımızda olmayabilir ilerleyen turlar fa. Lasme ile ne kadar direnebilirsek, şampiyonluk şansımız işte o kadar.

Allah aşkına ne bu karamsarlık ya ben bu sene bütün maçlarımızı kaçırmadan izledim lakin bugün özellikle canım istemedi yani Eurocup kupasından sonra. Ben o yüzden hiç oyunculara kızamıyorum çünkü kendilerinden bekleneni verdiler bence seneye Eurolig biletini kaptık. Ama ben gene de turu geçeceğimizi düşünüyorum.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğru söylüyorsun. en son şampiyon olduğumuz sene yenmiştik. ama tarih tekerrürden ibaret olabilir. belkide şampiyonluk yürüyüşümüz başlangıcı olabilir Karşıyaka deplasmanı. şaka bir yana uzunsuz zaten çok fazla şansımızda olmayabilir ilerleyen turlar fa. Lasme ile ne kadar direnebilirsek, şampiyonluk şansımız işte o kadar.
Karşıyakayı eleyelim sonra elenelim. Karşıyakada da tek Iverson var mesela. Onlar da bizden fazla fazla eksik var 3 yabancıyla oynuyorlar

Biz Davisi 1 numara hücum opsiyonu olarak kullanıyoruz artık takımın tek yaptığı buydu bu maç. Schilb rezalet bayadır olacak gibi değil ya vallaha. Sinanı saymıyorum bile. Micov hariç tüm oyuncular istikrarsız takımda

Şimdi şöyle bir şey var Karşıyaka'yı İzmir'de iyi oynasanız da yenemezsiniz. Taraftar baskısı filan derken ne yapıp edip kazanıyorlar. O yüzden bu iş bitmişe benziyor. Neyse yarı finalde Fülkere eleneceğimize bur da bitsin.

Transfer yapıp kadro kuranlar bir yanda, epey berbat bir maçı fırsat bilip eurocuptan beri oluşan havaya bilenenler bir tarafta. Evet kardesim çıkıp reklamimizi yapacaktik heryerde çünkü biz fener değiliz. Onlar birseyleri kazanmadan da yeterince reklam yapabiliyor. Ben de ifrit oluyorum bu duruma ama ilk fırsatta tukurukler saçarak takıma yüklemenin kime ne faydası var? Bugün ultraslan tarafi dışında salon yine ölüydü. Belli ki koç da takım da taraftar da bu sezonu bitirmiş. Öyle ise de napalim. Biz daha fazlasını isteyen ve bekleyenler olarak desteğimizi esirgemeyiz. Bugün son topa kadar susmadigimiz gibi. Olursa olur olmazsa canları sağolsun. Belki böyle bir soğuk duş fener eşleşmesine fayda sağlar.