BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray Ekmas 87-90 Pınar Karşıyaka

Bu maç tıpkı kadın futboldaki şampiyonluk maçı gibi; kazanırsa Galatasaray tribününün kazanacağı, kaybederse Galatasaray tribününün kaybedeceği bir maçtır.
 
Errick McCollum ve Recep Şen dışında hemen herkese karşı, legal sertliğin en üst perdeden uygulanabileceği bir maç.
 
İlk maçtaki rezalet hakem kararlarının ardından camiadan hiçbir tepki gelmediği ve herkes üç maymunu oynadığı için ikinci maçı izlemeyi düşünmüyorum. Zaten hastayım üstüne o stresi de kaldıramayacağım. Sonucun ne olacağı da umrumda değil açıkçası çünkü adil bir ortam yok. Normal bir spor müsabakasında biz niçin rakiple mücadele etmek yetmezmiş gibi bir de hakemlerle uğraşmak zorunda kalıyoruz? Ve yıllardır bu durum neden sineye çekiliyor? Bu nasıl bir acizliktir? Hakları çalınan, zorbalığa maruz kaldığı halde buna ses çıkarmayanların başına gelen her türlü musibet müstahaktır. Zira sessiz kalmak da, bu kirli düzenin bir parçası olmak demektir. Bu devranın değişmesi dileği ile..
 
Bu fiyatlara 10 bin zor, max 5 bin olur tahminim.
Umarım dolar salon, bunlara sahaya gömmezsek yazıklar olsun. Çirkefliklerini unutmadık.
 
Bir numaraları yok. Savunmada biraz daha sağlam ayaklarımız yere basarsa farkı açarız. Özellikle Samet karadelik. Hiçbir varlık gösteremiyor savunmada. Hücumda da Bost'un biraz daha rahat bırakması lazım Buğrahan'ı.
 

Üst