BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Pınar Karşıyaka 62-65 Galatasaray Odeabank

10 dk önce takımımızı gomenler, çaresizliğe dusen taraftarlar sevinmesin. Son topa kadar, sonsuza kadar diyemeyen taraftarlar sevinmesin. Evimde omuz omuza tişörtü ile son topa kadar ümidimi yitirmedim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm sene hiç maç kaçırmadan maçın yarısını ekran karşısında ayakta izledim. Eleştirmeye de hakkım var sevinmeye de. Yanlışa yanlış diyeceğiz. Son sayıyı atsa da baskı altında topu getiremeyen Mccolumu da uzun zamandır formsuz ve yorgun olan sinanı da eleştircem tabi. Daha doğrusu gördüğümü yazacağım. Forumunda amacı bu. Sevinci üzüntüyü yanlışı eksiği paylaşmak. Micov kaç dk oynadı bugün son topları yorgunluktan sokamadı. Lasme kustu daha ötesi yok. Atamanı da eleştiricem elbet ilk yarı egeye göksenine daha çok süre vermediği için.
Ama herşeye rağmen sonuna kadar sevinecem ki bunlar çelişki değil. Hepimiz daha iyi GALATASARAY için çabalıyoruz, istiyoruz..

Belki takim olarak çok yiprandik ama ilk macta maglup olmamiz hayirli bir maglubiyet oldu .. Turu 2-0 gecip fener serisine o şekilde ciksaydik cok kötü durumlara düsebilirdik..
Böyle bir atmosferde mac oynamak , adrenalini ve kaybetme hissini iliklerimize kadar hissetmek üzerine tekrar hayatta kalmak !
Hem üzerimizdeki rehaveti attik hemde durumun ciddiyetini kavradik ..

Pazar günü Göksenin Reis ' den kenan sipahi denen kıl kuyruga özel bir muamele bekliyorum ...
Taraftar gerekeni yapacaktir ..

Kenan nerden geldiğini belli ediyor.İtip kakmalara her pozisyonda sonunda 5´ leyip çıktı.
Üstüne yürümeler falan şaşırtmıyor sağ olsun. Cedi Osman'ı örnek alsın iyi olur.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha 2 gün önce bjk serisini söyledim aynısı olacak dedim burda sezon bitti diyenler varken çok da benzemedi o maça hatırlıyanlar varsa yine biz öne fırlamıştık sonra yakanmistik hatta geriye de düşmüştük ama son topu savunup kazanmıştık.Fena dejavu oldum?

İlk maçın sonunda takıma çok kızmıştım hatta eleneceğimizi düşünmüştüm ama karakter koyup büyük bir takım olduğumuzu tekrar hatırladık. Maç içinde çok kızdığım anlar oldu. Az sayı olan bir maçta Karşıyaka'dan önemli bir seri yedik. Fakat Lasme, Erik ve Vlado gibi karakterli ve yüreği büyük oyunculara sahip olmak gerçekten büyük bir lütuf. Beni yanılttıkları için takımdan özür diliyorum. Pazar günü Eurocup eşleşmesinde ki gibi bir hava yakalayıp yine darmadağın edeceğiz Karşıyaka'yı!

2 pozisyon önce 1 karış geriden atılan 3lüğü bile tekrar izleyen hakemler var, daha şampiyonluğumuzu kutlamayan, final maçına bile gelmeyen bir TBF başkanı var, en ufak olayda rakip takım başkanı gibi çıkıp kanal kanal gezen bir H.Erdenay... biz neyin hayalini kuruyoruz sizce?

Hocayi bu maç için elestirmeye gerek yok. Hatta ilk maçta da bence strateji olarak pek bir falsosu olmadi, takim biraz ritim buldugunda rakibi hep surklase etti, ilk maçta 8 sayi geriden 10 sayi one firladik, bu maçta da gerektiginde seriler bulduk. Ilk maçta takim halinde çok kotu sut attik, savunmada aslinda fena degildik ve ekstra uçlukler yedik. Bugun Lasme'yi iyi kullandik ama o da atacagi bazi basketleri atamadi, yine de oyunda kaldi karakter koydu. Hocanin mudahaleleri de yerindeydi, tek eksigi bence rotasyonu az kullanmasi, Ege Goksenin sakatliklarin oldugu donemde formayi hak edecek performans gosterdiler, bunun karsiligini almalari lazim.

Bizim gel gitlerimiz biraz da kadronun defolu yanlarina bagli. Cok ozveriyle oynayan bir oyuncu grubumuz var ama Green kayiplara karistigindan beri oyun çesitliligimiz (ozellikle 4 numara sertligi ve hizli hucum silahi) ciddi sekilde dustu. Bunun bir de Schilb (hizli oyunda daha etkili) ve Micov'a (4'te iyi is çikarsa da çok yipraniyor) etkileri oldu haliyle, Schilb surekli sete set kalarak oyun gorusunu sergileyemiyor, Micov ise akliyla kapattigi bazi eslesme dezavantajinda faul ve yorgunluk problemine giriyor. Cok eksik yonu olan bir takim oldugumuzun farkina varmamiz gerekiyor. Buna gore elestirileri yaptigimizda takimin mucadelesine saygimiz da artar ve bence daha pozitif bir enerji olusur hem salonda hem takimda.

Pazar gunu bu kadar kotu atmayiz artik, bir, iki siçradi. Yari final için ise keyif almaya, elimizden geleni vermeye odaklanmamiz lazim. Kim bilir...

2 pozisyon önce 1 karış geriden atılan 3lüğü bile tekrar izleyen hakemler var, daha şampiyonluğumuzu kutlamayan, final maçına bile gelmeyen bir TBF başkanı var, en ufak olayda rakip takım başkanı gibi çıkıp kanal kanal gezen bir H.Erdenay... biz neyin hayalini kuruyoruz sizce?
Hepsini üst üste koyup kafalarına kafalarına vurmanın. Yapmadığınız iş de değil...

uAmed

İlk maçın sonunda da yazmıştım, şimdi de dediğim çıktı demekten ziyade takıma ve koça olan güvenimin ne kadar hakedilmiş olduğunu gösteren bir sonuç olduğunu belirtmek için yazıyorum. İlk maç sonunda paramparça ettik takımı. Tamam yenilince hepimiz üzülüyoruz fakat biraz sabırlı biraz da maçın sıcaklığından uzak yorumlar yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu takım Galatasaray ismini layıkıyıla taşıyor ve hepimizi mutlu ediyor. Takım kaybedince eleştirmek normaldir diyerek takıma pervasızca yüklenme mantığını da ben eleştiriyorum şimdi. Her mağlubiyetten sonra özellikle mağlubiyetten sonra forumdaki her cümleyi okuyorum ve birçok yorumun maçın ve yenilginin hissiyatı ile sıcağı sıcağına acımasızca yapıldığını görüyorum. (Tabi bu benim şahsi kanaatim) Artık en başta Efsane Koç Ergin Ataman'a daha sonra da takıma güven ve saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum. Tüm forumdaşlara ve Galatasaraylılara tebrikler. Umarım daha soğuk kanlı ve hak edilen eleştiriler yaparız. Tekrar tebrikler Galatasaray'ım.

Bu maci kazanmamiz surpriz olmadi, yenilip elenmemiz surpriz ve fiyasko olurdu Usak ile birlikte playofftaki en zayif takimi ksk'ya. Neyse ki bahanesi olmayacak bir seriyi 1-1'e getirdi takim bir sekilde. Son macta fark olur.

Ama yari final'de neler olur tahmin etmek guc. Muhtemel GS-fb serisinden cikan takim kupayi alir.

Arkadaşlar,abiler kusura bakmayın.Maç ile alakalı bir yorum yapamayacağım ancak maçı kaydeden oldu mu? Her hangi bir platforma koyacak mı? İzlemek istiyorum da... :)

10 dk önce takımımızı gomenler, çaresizliğe dusen taraftarlar sevinmesin. Son topa kadar, sonsuza kadar diyemeyen taraftarlar sevinmesin. Evimde omuz omuza tişörtü ile son topa kadar ümidimi yitirmedim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 dk. önce Sinan'a, Mccollum'a gömdüm sonra da kazandığımız için sevindim. Bunda bir abes görmüyorum.

Sezonun en kritik maçını elimizdeyken verdik. Biz kazanmadık maçı, Ksk kaybetti. Kaç top kaybettik en kritik maçta en kritik yerde, başka takım olsa affeder miydi ?