Kenan yeteneksizi diye diye adamı yıldız yaptık
Tüm sene hiç maç kaçırmadan maçın yarısını ekran karşısında ayakta izledim. Eleştirmeye de hakkım var sevinmeye de. Yanlışa yanlış diyeceğiz. Son sayıyı atsa da baskı altında topu getiremeyen Mccolumu da uzun zamandır formsuz ve yorgun olan sinanı da eleştircem tabi. Daha doğrusu gördüğümü yazacağım. Forumunda amacı bu. Sevinci üzüntüyü yanlışı eksiği paylaşmak. Micov kaç dk oynadı bugün son topları yorgunluktan sokamadı. Lasme kustu daha ötesi yok. Atamanı da eleştiricem elbet ilk yarı egeye göksenine daha çok süre vermediği için.10 dk önce takımımızı gomenler, çaresizliğe dusen taraftarlar sevinmesin. Son topa kadar, sonsuza kadar diyemeyen taraftarlar sevinmesin. Evimde omuz omuza tişörtü ile son topa kadar ümidimi yitirmedim
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam tersi düşünüyorum hocam bu silkelenme takıma daha iyi gelecektir bence. Turu böyle geçmek daha bir özgüven getirir.Bu kadro yapısı ve mental tükenmişlik durumuyla bu turu geçsek bile daha fazla ileri gidersek benim için mucize olur..
Bu kadro yapısı ve mental tükenmişlik durumuyla bu turu geçsek bile daha fazla ileri gidersek benim için mucize olur..
Aynı anda aynı cevabı verdik [emoji1]Tam tersine bu galibiyet üzerine gelen motivasyon ve fb'nin tükenmişliği ile şampiyonluğa bile gidilir şu anda.
İlk maçı kaybedip Karşıyaka'da kazanmak takımı çok yukarıya çekecektir bence
Hepsini üst üste koyup kafalarına kafalarına vurmanın. Yapmadığınız iş de değil...2 pozisyon önce 1 karış geriden atılan 3lüğü bile tekrar izleyen hakemler var, daha şampiyonluğumuzu kutlamayan, final maçına bile gelmeyen bir TBF başkanı var, en ufak olayda rakip takım başkanı gibi çıkıp kanal kanal gezen bir H.Erdenay... biz neyin hayalini kuruyoruz sizce?
10 dk önce takımımızı gomenler, çaresizliğe dusen taraftarlar sevinmesin. Son topa kadar, sonsuza kadar diyemeyen taraftarlar sevinmesin. Evimde omuz omuza tişörtü ile son topa kadar ümidimi yitirmedim
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi