BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Pınar Karşıyaka 62-65 Galatasaray Odeabank

Helal olsun Aslanlar son 2 dakika sayı yemeyelim dedim, öyle de oldu. Hatta son 4 dakika yememişiz sanırım. Şu Avrupa Kupası Şampiyonu kimliğimizi tüm maça yayarsak, kadro elverdiği müddetçe yenemeyeceğimiz takım yok bizim. 3. maçta şu çirkef Kenan'a küfürsüz, çok okkalı bir tepki bekliyorum. O herif bize 3. maçta sayı atarsa çok üzülürüm. O Eurocup atmosferini yeniden yaşayalım artık, hem Fenerbahçe serisine de prova olur. :)

Bence gelecek sene pivot transferini Lasme'ye yaptırmak lazım.Bu sezon 2 kişilik oynadı gelecek sene yanına istediği adamı seçmen en büyük hakkı:d

Gerilim/Korku
imdb puan : 9.8

Fark 8 oldugunda buraya kadarmis heralde dedim ekran karsisinda ama Mc Collum ve Lasme başta olmak üzere aslanlar izin vermedi

Şimdi gel bakalim surati benli çocuk :) Gel bakalim. İpekci'de güzel bir muamele seni bekliyor ..

Oohhhh beeee vallahi geçen serbest atış çok kaçmıştı. Şimdi bize döndürdü. Atamana artık kızıyorum. Micov yorgunluktan şut sokamadı. İlk yarı göksenin ege daha fazla oynasın abi.
Mccolum son topu sokmuş olabilir ama çok defolu oyuncu. Schilbb sözüm yok ona artık oyuna ağırlık koyması gereken yer ama hiç yok ortada. Sinan da tüm yılın yorgunluğu bence ama o da uzun zamandır yok ortada...

İlk maçı kazansak da, KSK deplasmanı önemli bir sınav olacaktı. 1-0 geriden gelip kazanmak daha önemli oldu. Tebrikler takıma...

İnanılmaz bir zafer. Lasme neydi öyle? Adım atacak haali kalmadı. Maçı çevirdi resmen. 22/21 faul atmışız inanılmaz bir yüzde. Fauller sayesinde maçı kazandık. Mccollum kritik sayılar attı. Yerlere kendini attı. Ancak şurası bir gerçek ki , daha geniş bir kadroya ihtiyacımız var. Caleb Green yine yoktu. Ege de çok az süre aldı. lasme'nin bu hale gelmesindeki en önemli faktör bu. Şimdi önümüzde bir maç daha var. Artık ona bakmamız lazım. Konsantre olursak bu sefer alıp, tur atlayan taraf inşallah biz olucaz.

10 dk önce takımımızı gomenler, çaresizliğe dusen taraftarlar sevinmesin. Son topa kadar, sonsuza kadar diyemeyen taraftarlar sevinmesin. Evimde omuz omuza tişörtü ile son topa kadar ümidimi yitirmedim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 dk önce takımımızı gomenler, çaresizliğe dusen taraftarlar sevinmesin. Son topa kadar, sonsuza kadar diyemeyen taraftarlar sevinmesin. Evimde omuz omuza tişörtü ile son topa kadar ümidimi yitirmedim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de ümitsizliğe düştüm Emin Bey beraber sevinelim şimdi. Gerek yok ayırmaya taraftarı. Bu maçtan çok ciddi dersler de çıkmalı ayrıca. Mesela Schilbi kimse yazmaz kadroya bence

Galatasaray bitti demeden bitmez.. Şunuda unutmayalim fener'in beslemesi kenan 5 faul almasa mc collum mac sonunu bu kadar rahat oynayamazdi..