BSL Play-Off Çeyrek Final 3. Maç | Galatasaray Odeabank 77-62 Pınar Karşıyaka

Bu iş daha bitmedi, seri 1-1.

Gelin bu Pazar gününü de farklı değerlendirelim. Pikniğe gitmek, halı saha oynamak, sevgiliyle dolaşmak yerine bu günü de Eurocup şampiyonu için ayıralım. En azından bunu hak ettiler. ''Kusana kadar'' mücadele eden takım, Pazar günü dolu tribünlere karşı oynamayı hak etti!

Bu maçı tribün, takımla beraber kazanmalı, haydi Galatasaraylılar!

22 Mayıs Pazar
17:00
Abdi İpekçi Spor Salonu

Kısmetse salonda olacağım.Çarşamba günü taraftar az olur denildi ancak gayet iyi bir kitle vardı. Şimdi hafta sonu maçı ve salon muhtemelen kapalı gişe olur.

İç sahada Karşıyaka'ya iki maç üst üste kaybetmeyi düşünemiyorum. İnşallah bugün aldığımız deplasman galibiyeti oyun olarak takımı ivmelendirir. Saldırın aslanlar kolay maç yok.

Sanal da acayip ilgi var maça. Bilet çıkış saatleri soruluyor her yerde. Benim kombine var, kesin maçtayım. Takıma gereken destek verilecek, adım gibi eminim. Lasme ateşi yaktı, o ateş İpekçi'de Pazar aksamı alev alev yakacak o yaka bu yakayı. Geliyoruz...

Tribün (Yanlar) : 25 TL
Tribün (Pota Arkası) : 20 TL
Saha İçi Yanlar : 100 TL
Saha İçi Pota Arkası : 70 TL

Sabah 10 da biletix te

Olasi Galatasaray - fb eşleşmesi öncesi Lasme 'yi yedekleyecek Colton iverson ve saglam bir Calleb Green olsaydi cok farkli seyler konusuyor olabilirdik..
Lasme tek basina bakalim daha ne kadar savasacak ..

Kenan zaten mal olacak savunmaya gerek yok. Yeni yetme Bebe oyununa bakacağına aklı sıra tribünü gaza getirmek için kavga çıkarmaya çalışıyor. Zaten sevmezdim hepten düşman oldum.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzmir'deki macin özeti tam olarak böyle oldu

[video=youtube;nksyHXrV4EI]https://www.youtube.com/watch?v=nksyHXrV4EI[/video]

4ca0f7a0f7000ff9f62944a0e69f5eb3.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Bu maçta taraftarın tutumu şubeye bakış için çok önemli. Saçma sapab kayseri maçını 5 bin kişi izlerken pazar günü çok uygun bir saat te 10 bin kişi bu maça gelmezse bu adamlar seneye bütçe falan ayırmaz bence. İlk önce taraftar sahip çıkmalı maça gelmeli yoksa bu spordan bihaber Dursun Özbek'ten her türlü saçmalık beklenebilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umarım salon dolar.Dolmasa da seyirci baskıyı yapar şüphem yok.

Bence rahat yeneceğiz bir takıma 2 kere evimizde kaybedeceğimizi sanmıyorum ayrıca KSK'nin morali düşmüştür geçen maç öne geçip kaybedince.Eurocuptaki gibi olmasa da benzer bir maç bekliyorum.

Bir de bir insanın fiziksel özelliği ile dalga geçmek çok aşağılık bir şey.Kenanin yaptığı şey doğru değildi ve bugün misliyle karşılık görecek eli ayağına dolanacak zaten ama seviyeyi düşürmeye gerek yok.

Oyuncular çok yorgun, Ege ve Şafak 5-10 dk oynatılmalı şu maçta kritik olmayan dakikalarda. Göksenin de en az 15 dk süre bulmalı. Ksk'da dar rotasyon Göksenin'in guardları yıpratması önemli.