BSL Play Off Yarı Final 1. Maç | Anadolu Efes 70 - 105 Galatasaray NEF

Yalnız Bench arkasını bize bırakmışlar başka takımlara da yapıyorlar miydi bunu Çakma Efes başkan tepkili 😁
 
Böyle serilerde ilk maç çok önemlidir özellikle de deplasmanda oynarken ilk maçı çalabilirsen seri çok daha keyifli hale gelecektir.
Yine büyük ihtimalle Efes geçer bu seriyi çok ciddi bütçe ve güç farkı var ama biz de çantada keklik değiliz mesajını ilk maçta vermiş olduk. Maç maç bakıp her maç elimizden geleni yaparsak seri bizim için keyifli geçecektir. 3-2 kaybedersek ben kendi adıma tatmin olurum.
 
Helal olsun. 👏 Efes rotasyon da yapmış olsa EL şampiyonuna bu farkı atmak müthiş bir olay... 💪
 
Bu nasıl bi maçtı ya hele 3. Periyot mükemmel oynadık gerçekten helal olsun büyük oynadık inşallah bu maça aldanıp 2.maçı bizde böyle farkla kaybetmeyiz
 
Bugün takımımıza izlerken gurur duydum, hepsine helal olsun. Bu takımın oluşumunda emeği olan herkese ve Andreas Pistiolis hocamız ile oyuncularımıza teşekkür ederim. Seri 3 te bitecek farkındayız tabii ki ancak bu takım takdir edilmeyi hak ediyor.
 
Son düzenleme:
Seri muhtemel bir NBA Celtics-GSW final serisi gibi başladı kanımca. Bir tarafta kazanma alışkanlığı çok yüksek, yılların koçuyla çok sistemli Efes (GSW), diğer tarafta başarıya aç ve beklenmedik seviyede muazzam koç performansıyla nispeten genç ve daha atlet Galatasaray. (Celtics) NBA Finalinde bu GSW'yi sadece Udokalı Celtics'in eleyebileceğini düşünüyordum, Ergin hocanın bu kadar istim üstünde takımını da ancak Pistiolisli Galatasaray eleyebilir heralde. İnşallah ikisi de istediğim gibi olur, ikisi de kendi ve pek çoğumuzun adına istediğim şekilde sonlanır. Sadece bugünkü maçı kazanmadık, takımın ve hocanın maç sonu açıklalamarıyla 2. maça da kafaca 1-0 önde başladık.
 

Üst