BSL Play-Off Yarı Final 1. Maç | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank

Aynı Kennerman İpekçi'deki KSK maçında daha maç başlamadan Fenerbahçe a..a.. tezahüratı için anons yaptırmıştı.
Yıllar önce Engin doğruyu söyle kaç para aldın tezahüratı için de maç başlamadan önce anons yaptırmıştı.
Önder Bey'in verdiği örnekte de McCollum'un iki pozisyonunda GS aleyhine iki farklı davranış.
Hakem hata yapabilir. Bizim lehimize de hatalar oluyor. Ama burada hatadan ziyade kötü niyet var.
Marko'ya yapılan faul hata bile olsa o maçta da maç boyunca yapılan küfürlere, Ergin hocanın dibine konulan sandalyelerden yapılan tacizlere ses çıkarmayıp sonraki maçta olanlar yüzünden GS salonunu kapatmak hata değildir, art niyettir. O maçta da Kennerman vardı değil mi?
Kennerman küfüre toleranslı da diyemeyiz yukarıda bize karşı uygulamalarına bakarak.
Mesela şikecibaşı ceza alacak mı son maçtaki hareketinden?
Biz Sinan'ın koçun açıklamalarını sezon sonunda değerlendirelim, ama seri devam ederken bu art niyetleri her platformda sık sık dile getirmeliyiz. Sonra unutuluyor. Tekrar ediyorum hata bağlamında değil art niyet bağlamında dile getirmeliyiz.

Bunları dile getirmek geçmişe takılıp kalmak olmuyor. Çünkü karşıda bunu alışkanlık haline getirmiş ve spordaki en ağır suçu işleyip üstü örtülmüş pervasız bir camia var. İşe yarasa da yaramasa da bunları hep söylemeliyiz. Sinan'ı günah keçisi ilan edip hemen harcamayalım. Şu dönemde asıl gündemi hep ön planda tutalım, yapay gündem karşı tarafın ekmeğine yağ sürer.

Sinan konusundaki eleştiriler haklı ama zamanlaması yanlış. Bence fenerli ya da hain ilan etmek de yanlış.

Taraftar güya real Madrid maçı gibi olacağını dusundu, biz de onların beklemediği şekilde geri adım atmadan çatır çatır atmaya başlayınca küfüre başvurdular. Anons falan zaten hak getire. Maç orda bitti.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar fenerbahçe taraftari gerçekten cok kotu kufurler etti fakat bu onlarin ezikligidir. Sporun icine bu tur davranislarin girmesi gerçekten cok kotu üzücü ayni zamanda birçok kucuk kardesimizi kotu örnek oluyor. Umarim abdi ipekcideki macta hic küfürlü tezahürat olmaz ve taraflik nasil olur, tum dunyaya gosteririz. Lutfen biraz sakin olalim. Ortamı cok fazla germeye gerek yok nekadar hakemlerin cok kotu bir yonetim göstermiş olsada tepkimizi guzel bir şekilde ortaya koymamiz gerekiyor. Özellikle bizim sahamizda hakemler üzerinde iyi bir baski yapmamiz lazim.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kere Ülker Arena'da maç izleyin sonra düşünün derim. Kusura bakmayın bu mantıkla Türkiye'de her dalda rezil olursunuz. Namuslularda en az şerefsizler kadar cesur olmalı. Aman dostluk aman fair play derseniz bi bakmışsınız GS diye bişey kalmamış. Bu yazıma istinaden holigan diyebilirsiniz ama değilim.

Sen başarı dileyeceksin annenle iletişime geçecekler. Sen fair diyeceksin bacına selam gönderecekler yani hiçbir faydası olmayacak hocam.

Şike ve teşvik dışında salonu cehenneme çevirmek hakkımız. Bu dost mantığı çok tehlikeli burası Türkiye susarsanız ölürsünüz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan'ı eleştireceğiz elbette.Fb taraftarini alkislarken de kendi takim oyuncusuna ve kocuna yapilan edilen kufurleri de elestirecekti.Simdi yarin seri 2-0 olursa ipekcide ki macta Sinan'a taraftarin tepki gostermemesi en buyuk korkum.Kufur illa ki olacaktir.Ama sinan'a bir tepki vs durum soz konusu olursa seriyi Ipekcide Fb bitirebilir.Bu benim gorusum tabi.

Ergin hocamizin 2.macta inanilmaz bir risk alip 3 uzunla maca baslamasi gerekiyor. Mc Collum-Sinan-Ege-Davis-Lasme. Ilk 5 boyle olmali. pota altini gecilmez bolge ilan edersek, maci kazanma sansi dogar.

Namuslular da ş..sizler kadar cesur olmalı ama ş...sizleşmemeli. Onların yaptığının aynısını yapmak cesaret değil onlar gibi olmak.
Mirsad'ın annesine en galiz küfürleri edip Göksenin'e küfür etti s...sizler demek işi çözmüyor.
Küfür etmelerine laf edemeyiz, aynı haltı biz de yiyoruz. Bizim açımızdan sorun küfür etmeleri değil küfür için anons yapılmaması.

Dün gene burda sakin kalalım falan demiştim de yok arkadaş haklıymışsınız valla, bizimkilerin yaktığı açıklamaya bak bi de onlarınkine, Gene Ergin Ataman planlı şekilde hareketlerde bulunmuş, milli takım antrenoru şahısmış kendisi. Susarak olmuyormuş, sustukça daha çok üstüne geliyolarmış. Neymiş asla küfür etmeden gerilmeden bitirmişler maçı, anons gelmeyince küfür etmediklerini düşünüyolar anlaşılan. Bu arada şunu da demek lazım dün karşımızda avrupanın en iyi takımlarından biri falan yoktu, uzunları bize üstünlük kuran bi takım vardı.

İlk maç aslında bize bir ipucu da vermiş oldu. Hiç bir şekilde kontrolden çıkmamalı ve tempo yapmalarına izin vermemeliyiz.

Kadro olarak bizden üstün bir takım ile deplasmanda oynadığımız gerçeğini unutmadan deyim yerindeyse uyuta uyuta oynamalıyız. Ve mümkün olduğunca 2 uzun ile saha da kalmamız şart özellikle Udoh-Vesely sahadayken.

Bu maçta pota altı çok belirleyici oldu. Vesely istediği herşeyi yaptı. Tabi Kennerman oyunun çok kritik yerinde Galatasaray'dan aldığı 3+1 sayıyı da unutmamak lazım. Üst seviyede küçük detaylar sonucu belirliyor zira...

Sinan'ın teşekkürüne ne diyorsun hocam veya Ataman'ın maç sonu tek kelime etmemesine. Ataman yine tamam ama Göksenin açıklamayı okuyup ulan kim için uğraşıyoruz diyordur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ergin hoca hayranı olarak şunu söylemek istiyorum, Ergin Ataman'ın yaptığı açıklamalar politik oldu... Bizde, sizde, hocanın kendiside biliyor ki Ergin Ataman bu değil... Milli takım hocasının konuşması gerektiği gibi konuşuyor... TBF ve Fenerbahçe adamın üstüne oynamaya devam ediyor, oda ortamı geren adam olmak istemiyor...

Sinan Güler'in yaptığı açıklama hiç olmamış, senin hocana, arkadaşına ve takımına küfür eden kitleye teşekkür etmek nedir! Galatasaray'da kaptan olan biri herşeyi düşünerek konuşmalı... Aklıma gelen tek mantıklı açıklama ortamı germemek, oda bu teşekkürü doğru kılmıyor...

Bizim sakin kalmamız gerekiyor, ortamın gerilmesi onlara yarayacak, saha avantajı onlarda... Bu maçta farkın açıldığı bölüm Ergin hocanın teknik faulu ve Göksenin-Antic münakaşası, o bölüm olmasa eminim fark oluşmazdı...

2. maçta tempoyu düşük tutmalıyız, sert savunma yapmalıyız, Lasme ve Davis uzun süreler sahada kalmalı...
Ben Ergin hoca ve takıma inanıyorum, inşallah şampiyon olacağız...

Şu başlıkta Sinan Güler ve Ergin Ataman' ın Ülkerspor taraftarına neden gerekli cevabı vermedikleri serzenişlerine katılmıyorum açıkçası. Başımızda adam gibi yöneticiler olsa eyvallah ta, daha senin kulübün rakip takımı,hakemleri eleştirmeye korkuyor sen oyuncudan bekliyorsun atraksiyonu. Sadece şikeci Aziz' in Ergin Ataman' a küfür ederken resmini koyup yorumu kamuoyuna bırakıyoruz gibi korkakça ve ezikçe bir açıklama yapan kulübün oyuncusuna açıklama yapmadı diye gönül koymak yanlış bana göre. Kulübü geçtim, yıllardır ekmeğini bizden yemiş ki yediği her lokma haram zıkkım olsun Murat Özyer bile utanmasa sosyal medyadan şampiyon ülkerspor diye bağıracak. Ünal Aysal döneminde ülkerspor camiası,taraftarı ve federasyonla mücadele ediyorduk ama o adama da hırsız botokslu damgası vurup gönderdiniz. Bize müstahak bunlar diyerek salonda ter akıtan oyuncularımıza teşekkür ediyorum.