BSL Play-Off Yarı Final 1. Maç | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank

Valla abi ayıp ya.Bizim burada elimiz ayağımız titriyor adam centilmenlik ,sportmenlik taslıyor.Aslında senin koçuna arkadışının annesine küfredenleri alkışlamak bence ihanettir.

Ya abicim sorma ellerim ayaklarım titriyor sinirden hala..Ortada düzgün maç olur hadi dersin bu şekilde ama adamlar etmedik küfür bırakmadı!! Bizimkiler kime şirin gözüksem diye kamera arıyorlar!!
Sinan bizlere değil de takımına ve takım arkadaşlarına ihanet etmiştir..Bu saatten sonra da özür dilemesi falan olmaz olan oldu,laflar yenilip yutuldu artık soğuk su içsin Sinan..

Yok abi vallahi biz boşa konuşuyor. Adamın ekmek yediği takımın hocasına küfür ediyor, adam kasıtlı olarak ayağını düşeceği yere koyan İtalyanın taraftarına teşekkür ediyor. Camia olarak dengesiz miyiz, saf mıyız anlamadım. Bir taraftar Murat Özyer'i, diğer taraftan Sinan Güler'i. Bu Polyannalar hep bizi buluyor.

BSL Play-Off Yarı Final 1. Maç | Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank

FB'yi tebrik edip başarı dileyen Sinan dahil herkes akıllı olsun olmuyosa gitsin, başlatmasınlar efsanesine iyi oyuncusuna başkanına. Herifler ana bacı gidiyor sen tebrik ediyorsun vallahi yatırıp kemerle dalacaksın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[FONT=pt_sansregular]Galatasaray karşısında zaman zaman savunmada aksamalar olsa da ikinci yarıda sergilenen iyi oyunla maçı kazandıklarını ifade eden Ozan Balaban, Sarı-lacivertli taraftarlara da destekleri için teşekkür etti. Asbaşkan Ozan Balaban’ın açıklamaları şu şekilde:[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]“Çok yorucu bir Final Four’dan geldik. Konsantre olmak zordu. Çeyrek final serisinde Muratbey Uşak Sportif maçlarını kayıpsız geçtik. Bugün de iyi mücadele verdiler. Savunmada aksadık biraz ama ikinci yarıda toparladılar. İyi bir oyunla maçı kazandık. Provake olmadan küfür etmeden Galatasaray’ı yolcu ettik. Taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Biz Euroleague finalistiyiz. Ergin hoca da Euroleague’e gelmeyi çok istiyordu. Bu vesileyle kendisine hoş geldin diyoruz.”

adamlar bu kafada işte, her türlü küfrü edip sonrasında etmedik dediklerinde medya ve TBF her şeyin üzerini örtüyor...[/FONT]

Digitürk'ü arayıp bu kör fanatiği bir daha verirseniz kapatırım dedim. Kendi sağlığı açısından pazar gelmesin Abdi İpekçi'ye diye ekleme yaptım. Bizim asıl problemimiz kenerman, ankaralı gibi haysiyetsiz tetikçilere düdüğü astırmamamız. Türkiye'nin en büyük kulübüne yakışmıyor bu acizlik. Hafta sonu şehir dışına çıkma ihtimalim vardı, buna rağmen gidip öğlen bilet aldım. Çıksam bile o maça yetişeceğim fena bilendim yine bunlara!

Son 2 maçtır resmen uyutarak gidiyoruz ama Göksenin bir anda şaha kaldırıyor.
Biraz daha dikkat etsin.
Sinan'a bende kızdım ama adam böyle biri, aile terbiyesi böyle.
2.maçı Allah'ın izniyle kazanıp seriyi eşitleriz inşAllah...

Aziz Yıldırım'ın o parmağın hesabını vermeli !
Hakemleri Allah ıslah etsin.

Hocam ben de oldukça sağduyulu biri sayılırım yani saçma sapan rekabetti küfürdü sevmem. Objektif olmaya çalışırım, rakip neyi iyi yapıyorsa onu da söylüyoruz burada. Bu forumda milyon tane de sağduyulu insan var. Sinanın yaptığı açıklama net doğru değil şunu dese adamsın derdim: Beni alkışladıkları için teşekkür ediyorum keşke o hoş olmayan tezahüratlar gerginlikler de olmasaydı maçtan sonra sadece basketbolun güzelliklerini konuşsaydık. Ya da hiç teşekkür etmeyip sadece basketbol konuşsaydı mesela ah ah.

Ergin Hocam seni seviyoruz. Kaptan Sinan seni de seviyoruz. Fakat bu polyanna durumunuz artık çekilmez hale geldi. Biriniz kendi taraftarına atar gider yapar küfür yüzünden, diğeriniz rakip takım taraftarına sakatlık sonrası alkış için teşekkür eder. Maç boyunca ana avrat küfür ettiler hepinize dolayısı ile bize. Rakip rakip değil ki, neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ! ! !

Sinan'a yüklenmek bize bir şey kazandırmaz.Maç oynanırken adrenalinden küfürleri duyduğunu bile zannetmiyorum.Elimizde adam gibi adam kaç oyuncu var. Fener medyasının gazına gelip onları harcamayalım.Kasten soru soruldu adama o da cevap verdi.Sinan düzgün adamdır.

Yapmayın hocam Sinan defolup gitsin diyen yok ki. Fener medyası falan olsun kim sorduysa sordu sen o soruya Galatasaray kaptanı gibi cevap ver. Gerekirse politik cevap ver kardeşim. Ben zaten ortamın gerilmemesi taraftarıyım ama bu şekilde değil

Koçun ya da oyuncunun hakem-fenerasyon-taraftar vs herhangi birine ağır ithamda bulunma durumu yoktur olmamalıdır, bunun takipçisi kulüptür yönetimdir. Hani nerede şube sorumlusu, başkan, asbaşkan?

Burada yazılan her yoruma az çok katılıyorum.Ben de inanılmaz sinirlendim ve maçın çoğunu seyredemedim öfkeden.Üzerinden biraz geçince sakin kafayla düşünüce vereceğimiz her aşırı tepki takıma zarar verir düşüncesindeyim.
Asıl korkum şu.İpekçide bizim taraftar da küfür ettiğinde Ataman büyük ihtimal engellemek için taraftara işaret yapacak.Bu sefer de oklar koça dönecek.Yani her türlü biz zarar ederiz.Sakin kalmak gerek

Sinan eğer GS kaptanıysa neyi,nerde konuşması gerektiğini bilsin bir zahmet!! Aynı tarz kaptan futbol takımımızda var zaten neler geliyor başımıza görüyoruz..Elbette küfürler savursun,kavga çıkarsın demiyoruz ama gerektiği yerde tepkisini koymalıdır GS kaptanı!!!

Şu ortamda hem koça hem de sinana gösterilen tepkiler tamamen saha dışıdır ve haklıdır GS taraftarı..Karşımızda etmedik küfür bırakmayan,öfkeyle beslenen bir camia varken bu tarz tavırlar az kalıyor..Sonra hoca taraftara kızmasın küfür etmeyin diye..Herkes yeri geldiğinde tepkisini gösterse bu taraftarda bu durumda olmaz zaten..

Koçun ya da oyuncunun hakem-fenerasyon-taraftar vs herhangi birine ağır ithamda bulunma durumu yoktur olmamalıdır, bunun takipçisi kulüptür yönetimdir. Hani nerede şube sorumlusu, başkan, asbaşkan?

Haklısınız Bülent bey, ortada yönetim olmadığı için tüm sorumluluk taraftara kalıyor ve bundan dolayı bu hadiseler yaşanıyor..