Arkadaşlar bana göre Ülker Arenada CSKA taktiğini uygulamalıyız. Pota altında Vesely'e bol bol faul yapmalıyız. %50 bile atsa amacımıza ulaşabiliriz. Ya da Vesely'i çıkartıp pota altını zayıflatabiliriz.
Son şampiyon Real Madrid'i içerde dışarda sahadan silmiş, 3-0'la sürklase etmiş bir takıma karşı oynayacağız. Fener'in şuan saha avantajını aldığı takdirde Avrupa'da eleyemeyeceği bir takım yok.
Adamlar CSKA'ya karşı bir devrede 20 sayıdan döndüler, şans yanlarında olsa kupayı alıyorlardı.
Elde bir tek uzun var. O da Lasme. Buna karşın rakibin uzun rotasyonu Vesely, Udoh, Antic. Vesely ile Udoh şu an Avrupa'nın en dominant uzunlarından
Bakıyorum da neredeyse şanslar eşit falan denecek yorumlarda. Sonra 3-0 geldi mi Ergin hoca istifa. Şu seriyi almamız Avrupa'da yılın sürprizi olur.
Fener gazla gidiyor. Obra olmasa , inanin obra yerine Halil Uner'i koyun fb'ye, bugun 4. zor olur bu kadro..
Udoh-Sloukas..Takim olarak % 200 ile oynuyor herkes. Aslinda koca bir gazla doldurulmus balonlar. Dua etsinler Laboral'e elenmediler,yine sans,yine bala son saniye,uzatma goturuyorlar bir sekilde.
Her şeyi geçtim ama koçları Obradovic. Şu an olup olmaması ilgilendirmiyor yani. Şansa dediğiniz takım El 2. Kaybedersek yangın yerine dönmesin burası .Ayrıca Udoh, Vesely, Datome, Bogdanovic, Antic, Sloukas hangisi hangi takımda oynamaz? Yorum yaparken objektif olmakta fayda var hocam. Fener Cska'yı dağıtıyordu onu da hatırlatayım. Seride saçma sapan hatalar olmazsa benim gönlüm rahat. Karşıyakayı geçemeseydik çok üzülürdüm ama burada elensek bile normal olur. Biz şampiyonluğu Daçka maçında verdik.Fener gazla gidiyor. Obra olmasa , inanin obra yerine Halil Uner'i koyun fb'ye, bugun 4. zor olur bu kadro..
Udoh-Sloukas..Takim olarak % 200 ile oynuyor herkes. Aslinda koca bir gazla doldurulmus balonlar. Dua etsinler Laboral'e elenmediler,yine sans,yine bala son saniye,uzatma goturuyorlar bir sekilde.
Fener gazla gidiyor. Obra olmasa , inanin obra yerine Halil Uner'i koyun fb'ye, bugun 4. zor olur bu kadro..