BSL Play-Off Yarı Final 2. Maç | Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank

Eğer öyle olacaksa kazanın lütfen. Bize en büyük iyiliği yapmış olursunuz. Olay çıkarsa da bu Galatasaray'la ilgili olmaz.

Bence çok geç kalmışsın bu sonuca varmakta :) Biz arenanın açılış maçında sizi yendikten sonra Albayrak'ın röportajıyla dalga geçiyorduk ama daha beterini bizim başımızdaki yapıyor. Eminim maçı 10-0 kazansanız bile skor bu adamı dinlemek kadar zevk vermezdi size.

Ne tedavisi ya...

Ergin Ataman'a sallamasını normal karşılayın, 15 sene önceki Sturm Graz maçına bile sallamış :) Herşeyi paralele bağlamış :) Uefayı bile galiba :) Ama onuda yanlış yerden bağlamış, dua ile şampiyon yapmak nedir ya...
Bence de işiniz kolay değil. Arada ciddi fark var ve bu sefer f4 dönüşü Fenerbahçe daha tecrbeli ve konsatre. Her ne kadar 1-2 oyuncuda düşüş olsada hiçbiri geçen seneki Bjelica seviyesinde değil. Bence seri bu sefer abdi ipekçide biter.

Kesinlikle. Ama çıkacak hiçbir olay size karşı olmayacak bence. Taraftar kendi içinde bölünecek, aziz yalakaları ve gerçeği görenler olarak. Bu ençok size yarayacak. Umarım seyirci maça konsantre olur ve ne yapacaksa maçtan sonra yapar.
Aziz Yıldırıma tepki olursa o tepki gösterenler dayak yer orada. Bazı gazeteciler de planlı bir eylemdi diye destek verir. Malum adam birini tehdit edince fenomen oluyor ya, böyle yalakalar olduğu sürece ölene kadar da kalır. İnşallah da kalır. Gülen bize bir kupa kazandırdıysa Yıldırıma da Cübbeli kupa kazandırır :)

20 yıldır aktif olarak sporu takip ediyorum. Aziz Yıldırım kadar antipatik birini görmedim. Dünkü konuşmasında bugünkü maçın hakemlerine ve Harun Erdenaya çok ince mesajlar gönderdi. Artik adil bi hakem yönetimi beklemek imkansız bence.

Olur da bu aksam maçı kazanırsak neler olacağını tahmin bile edemiyorum. O salon yıkılır muhtemelen. Bizim oyuncular darp edilir. Hata-kusur olayından bağımsız olarak hakemler linç edilir.

Ergin hoca 2012'de bize yaptığını (1-0 geriden gelip 3-1'le seriyi geçmek) Fenere yapabilir mi? Zor ama imkansız değil :)

Aziz Yıldırım'ın olay çıkarabileceğini zannetmiyorum. Bugün tuhaf anlara tanıklık edebiliriz. Tüm salonun Aziz istifa diye bağırması söz konusu. Başta antu olmak üzere tüm taraftarlar bilenmiş durumda Aziz Yıldırım'a, umarım böyle olur, birbirlerini yerler biz de o arada vurup geçeriz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu akşam edilecek küfürlerden sonra,olası çıkacak olaylardan sonra eğer 5.maça giderse seri seyircisiz oynatabilecek mi acaba kukla federasyon.Hocayı,oyuncuları taraftarın önüne attı aklını yitirmiş zat.

Böyle bir atmosferden galibiyet ile çıkabileceğimizi pek sanmıyorum açıkçası.Çok çabuk siniyoruz bazı maçlarda umarım ben haksız çıkarım.

Aziz Yıldırım,hakemler vs. bunları bir süreliğine geride bırakmalıyız. Ben bugün ilk maçtaki adaletsizliğin olabileceğine inanmıyorum. Parkeye gelecek olursak, başlangıç planı olarak geçen sezon Play-Off 3. maçında ki gibi üç uzunla başlayabiliriz. Hatırlayanlar olacaktır, Kerem,Erceg,Young üçlüsü ile ilk 15 dakikayı önde geçirmiştik. Bu şekilde Lasme'yi faul probleminden uzak tutar ve ribaundlarda dengeyi sağlayabiliriz. Hücum boyutunda da McCollum ve Micov'un içeri penetreleri, Davis'in sırtı dönük oyunu ve Lasme'nin orta mesafe şutlarıyla üretkenlik sağlayacağımıza inanıyorum. Schilb ve Sinan'ın formsuz olduğunu kabul edersek, kenarda başlamaları onlar için de ekstra motivasyon kaynağı olacaktır. Son olarak başta koç Ergin Ataman'a ve bütün aslan yürekli oyuncularımıza başarılar, sonuç ne olursa olsun siz bizim gönlümüzde bambaşka bir yerdesiniz.

Aziz Yıldırımı ciddiye alan yok ki :) taraftarın önüne atsa nolur. Taraftar zaten koç ve Göksenine bilenmiş durumda. Aziz Yıldırımın şekeri yükselirse belki koça bile saldırabilir o kadar ileri gidebilir sağlıklı biri değil kesinlikle

Abi zaten şu yaştaki takım dışardaki baskıdan maç verecekse hiç çıkmayalım. İlk 5'in en genci 28 yaşındayken bu tip düşünceleri akla kazımaya gerek yok. İlk maçta hakem yüzünden kaybettik, ona lafım yok ki aynı salak kararları bizim sahada da vereceklerdir. Taraftar kulüplerinin avantajı bu. Ama önemli olay, karşındaki kim olursa olsun, bu kadar büyük kulüplerin taraftar, başkan, oyuncuların çirkefliği, tezahurattan dolayı maçtan düşmemeleri. Biz en olgun oyunumuzu oynayıp üzerimize düşeni yapmamız lazım, o zaman işte bizim korktuğumuz tribün onların aleyhine döner. Zaten ateşin üstündeler, biz de adımızı yaraşır oynarsak onlar için eziyet gibi bir maç olur. Bunu avantaja çevirmeliyiz. Dünkü başka bir sporda olan, alakasız bir maçın sonucu bu maçı düşündüğümüzden çok daha fazla etkileyebilir, emin olun.

Abi zaten şu yaştaki takım dışardaki baskıdan maç verecekse hiç çıkmayalım. İlk 5'in en genci 28 yaşındayken bu tip düşünceleri akla kazımaya gerek yok. İlk maçta hakem yüzünden kaybettik, ona lafım yok ki aynı salak kararları bizim sahada da vereceklerdir. Taraftar kulüplerinin avantajı bu. Ama önemli olay, karşındaki kim olursa olsun, bu kadar büyük kulüplerin taraftar, başkan, oyuncuların çirkefliği, tezahurattan dolayı maçtan düşmemeleri. Biz en olgun oyunumuzu oynayıp üzerimize düşeni yapmamız lazım, o zaman işte bizim korktuğumuz tribün onların aleyhine döner. Zaten ateşin üstündeler, biz de adımızı yaraşır oynarsak onlar için eziyet gibi bir maç olur. Bunu avantaja çevirmeliyiz. Dünkü başka bir sporda olan, alakasız bir maçın sonucu bu maçı düşündüğümüzden çok daha fazla etkileyebilir, emin olun.
Kusura bakma da hocam ilk maçı hakem yüzünden kaybetmedik. Bir devrede 60 sayı yemek hakemlere bağlanamaz. Maçı sadece hakeme bağlamak bizim gibi büyük takımlara yakışmaz aldatır bizi. Şimdi diyeceksiniz ki Mccollumun 3+1 i verilseydi dönüyorduk kazanmamıza engel oldular . Gene kaybederdik ama sorun o değil hakem adil yönetsin biz kaybedelim. Bugün hakem adil yönetse bile bizim maçı almamız için süper bir basketbol oynamamız lazım.

Abi ilk yarıda 57 sayı yediysek ikinci yarı 36'da tuttuk. Fenerbahçe ikinci yarıyı bizim oynadığımız ilk yarı kadar felaket geçirmese de geri dönüşümüzle kendimize bir şans yaratmıştık. Evet, maçı kazanamayabilirdik de ama bunun kararını vermek hakemlere düşen iş değil...

Bu herhangi bir futbol maçında pozisyona girmeyip, pozisyon da vermeyip saçma bir penaltı kararıyla maçı kaybetmeye benziyor. Bu tip maçlardan sonra biri çıkar der ki: ''Gol attık da hakem mi vermedi, zaten kazanamayacaktık, penaltının da olacağı varmış"...Bu tip maçlarda ev sahibine iltiması anlıyorum, içerde bize de yapmadıklarını söyleyemem. Ama Obradovic'i 15 dakikalık maç arasından sonra anca atmayı becerebilirken Ataman'a 30 saniyede teknik faul çalan, maç içinde amatörce bir hakem hatası yapan, (3. çeyreğin sonunda Sloukas'ın saha içindeyken topu dışarı atıp topun Fenerbahçe'de kalması) net bir 3+1'i vermeyen adamı iyi niyetle karşılayamam.

Bu maç bence ilkinden çok daha yakın geçecek ve hakemelerin performansını yakından takip etmeye çalışacağım. Dünkü futbol maçında da yanlı bir hakem vardı; ama kötü hakem yönetimi basketbolda çok daha etkili oluyor. Umarım bu maçta adam gibi hakemler yer alır da biz de sadece takımımızın kötü oyununa ve güzel galibiyetlerine duygularımızı odaklarız.

Çok ümitliyim ben bu akşam.Bırakalım, Vesely ve Udoh ile uğraşmayı, zaten tutma şansımız düşük onları.Şu 3 sayı çizgi savunmasını iyi yapalım yeter.3 sayıdan seri yediğimiz zaman bu deplasmandan maç kazanmamız imkansız.

Dün akşamki maçtan sonra kudurmuş Aziz Yıldırım'ın açıklamaları bugünkü maçta da yine saç baş yolacağımızı, ekran karşısında en ağır küfürleri kusacağımızın göstergesi oldu bence. İlk maçtaki hakem hatalarından daha ağırını bekliyorum bugün. Çünkü bildiğim Aziz Yıldırım çoktan hakemlere parasını yollamış ve en ağır tehditlerini yapmıştır. Öyleki kadromuzda Curry, Lebron olsa yinede o salondan galibiyetle çıkarmazlar bizi. En ufak direncimizde yine doğrayacaklardır. O ağır küfürlere 7500 lira ceza veren federasyona emin olun ki o paranın 10 katını da göndermişlerdir. O yüzden çok fazla beklentim yok,bizimkiler çıkar alın terini akıtır ama tetikçiler yine o alın terindeki emeği çalarlar. Öyle bir maç bekliyorum.

Deplasmanlrda takım iyi performans vermiyor kabul ediyorum.İlk maç ta deplasmandı diyelim.sahaya alıştık artık ve 2.maça çıkıyoruz.

Alıştığımız sahada busefer yeneceğimizi tahmin ediyorum.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın....

Aziz Yıldırım şuan dün gecenin de etkisiyle ağzından köpükler saçarak maçın hakemlerine tehditler savuruyordur muhtemelen...

Neyse biz çıkıp aslanlar gibi mücadelemizi verelim. Şikeden korksak adımız Galatasaray olmazdı. Başarılar Yenilmez Armada!

Bölünmeler yaşanabilir şikeciler arasında. Muhtemelen Aziz'e söven çoğunluk ve onlara karşı çıkan bi kısım olacak bu aksam.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz'e sanalda kendi taraftarlarından çok büyük tepki var. Bu akşam salonda istenmeyen olaylar çıkabilir ;)

Hiçbirşey olmaz. Adam 20 senede ne travmalar yaşattı taraftarına. 20 senede birşey olmadı üstüne yürüyüşler, açlık grevleri düzenlediler bu adam için. Çıkar iki şov yapar tribünde, Ergin Ataman'a küfreder, taraftarı alkışlar. Zihniyet aynı çünkü. Sen konuştuklarına bakma sanalda. Yıllardır konuşurlar böyle ama tek bir kişi çıkıpta protesto edemez bu adamı.