BSL Play-Off Yarı Final 2. Maç | Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank

Antiç-Kaliniç değişikliğinin sebebi McCollum'u savunmak içindir... Obradoviç ilk maçta McCollum üzerindeki savunmadan memnun kalmamıştır...

Udoh ya da vessely erken faul problemi yaşarsa bizim için avantaj olabilir.
Sence o olasılık var mı...Lasme bunlardan önce girer faul problemine.Hem saha avantajı hem Lasme'nin bazen kendini kontrol edememesi ve tek kalması..Yani keşke öyle olsa ama Obradovic'in önlem alması için seçenekler geniş.Sahtekarın kenarda olması da iyi olmuş.İlk maçta gerginliği arttıran,yaptığı sahtekarlıkla bizim oyuncuların üstüne oynayarak bizim düzenimizi iyi bozdu.O açıdan Lasme bir beladan daha kurtulmuş oldu

Bölünmeler olacağını sanmıyorum protestoya gelenleri tehdit falan ederler.Bilmediğimiz şeyler değil neyse orası bizi bağlamaz biz bu halden memnunuz.Bir Obradovic var rakip takımda görmek istemediğim yönetim kısmından memnunum umarım uzun yıllar kalır ve bize hizmetlerini sürdürür:)

Arkadaşlar maç başlamak üzereyken tekrardan hatırlatmak istiyorum, küfür ve hakaret içerikli yorumlarda bulunmayalım.

İnşallah kazanacağız, hadi Aslanlar, savaşın ve kazanın...

Ömer Onan çıkmış ilk 5 sutlari girmese zaten baştan koparacaktık maçı, baştan sona hakimdik diyor :D

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chuck'a önlem almak için Kalinic kadroda. Antic'in ayakları yavaş kaldı çünkü Chuck'a.

Oyuncularımız sağlıklı kalsınlar bana yeter. Özellikle Lasme ve Chuck...Ciddi efor sarfediyorlar çünkü.

10 dakika kaldı salon boş. Dün futbol da kaybettikleri kupa ve aziz'in açıklamaları bunda en büyük etken. Kazanalım şu maçı.

Arada alan savunması yapalım. Değişik savunmayla şaşırtalım. Alalım şu maçı nolur şu azizin dedikleri için alalım.