BSL Play-Off Yarı Final 2. Maç | Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank

Hayalet Schilb oyunda kaldıkça öne geçmemiz zor. Eksik oynuyoruz resmen. Göksenin müthiş katkı verdi. Lasme de dinlendi. McCollum, Sinan, Micov ve Chuck böyle devam ederse bir sürpriz yapabiliriz.

2. yarı daha sert savunma yapmalıyız, kısalarımızın özellikle Dixon ve Sloukas'a karşı geri adım atmaması gerek... Davis ve McCollum'un devreye girmeside şart, Hadi Aslanlar kazanın maçı...

Telekom maçlarının yıldızı Schilb, gene yokları oynuyor yazık gerçekten seneye 700-800 bandında maaş verelim o bölgeye, sağlam adam alalım!!!

Seyirci ilk period hiç yoktu slokousla maça girdiler. Hadi aslanlar alalım şu maçı hakemler de çok kötü değil. Kadro derinliği farkı var ama bi şekilde mücadeleye devam. Chuckın sırtı dönük oyununa acaip yardım savunması geliyor. Çok atletler ve uzunlar her yere yetişiyorlar bu anlarda güçlü bir şekilde potaya gidip denge bozmak lazım.

Davis kendine gelir, McCollum sorumluluk alırsa ortam şuan müsait durumda, guardların el üstüleri dışında bi cacık yemediler, maç boyunca da girecek değil onlar birazdan fiziksel yorgunlukla el üstüler kaçar, yeter ki kontrol dışına çıkmayalım.

İlk geldiği günden beri diyorum bu adam neden ortaya çıkmıyor, derken bir çıkıyor maçı koparıyor McCollum hadi oğlum T-Mac mode on !

Hakemler şimdilik iyi gidiyor umarım azize devre arası inmez soyunma odasına :) Chuck Davisi kullanmamız lazım bazı pozisyonlarda çok tıkanıyoruz 2-3 el top kullanamadık!!

Yanlız James'i bırakında Jerrells'ı şuan mumla arıyoruz, gaurdları kayarak çok iyi savunuyordu, McCollum fiziksel savunmada sıfır yıpratamayınca Dixon kaldırıp atıyor.

bobby dixon çook ekstra sayılar attı.lasme ve davis erken faul problemine girmezlerse, bu maçı sonuna kadar kovalarız.micov reis katkı bekliyoruz.taşıyın abdi ipekçiye şu seriyi, görelim ozaman neler oluyo.