BSL Play-Off Yarı Final 2. Maç | Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank

Sinan oyundan düşürdü ne demek abi? Başka maç mı izliyoruz anlamadım ki? Chuckla Schilb hiç katkı alamıyoruz ki maç bitti zaten sürpriz olması pek mümkün değildi zaten. Bizden daha kaliteli takımlar ve saha avantajı var.

Asıl sorunumuz Sinan'ın savunmada kötü oluşu Davis'in hala oyuna girememesi ve her zamanki gibi Blake'in kötü oyunu. Seneye yabancılardan Blake kalmamalı bence Ergin hoca bu seride bunu anlamıştır.

Ya şu schilpin yerine safak oynasa daha cok katki alirdik. Hoca adama neden takti anlamadim. Su schilpe bile tahammul ediyor ya başka bir şey demiyorum

Sinan rezaletleri oynuyor. Sifir konsantrasyon. 3 lukleri potaya yetistiremiyor. Bogdanovuci meshur etti. Resmen alacagimiz maci verdik. Hic boyle umit etmemiştim. 2. Yari resmen mac bitae de gitsek diye oynuyorlar. 21 sayi fark ne demek ya

Maalesef bizim takımın potansiyeli bu kadar. Sertlik karşısında hiçbir varlık gösteremiyoruz, çok kolay siniyoruz. Rotasyonumuz dar olduğundan her maç her oyuncumuzdan maksimum verim almalıyız, o da zor. İpekçi'de büyük taraftar desteği ile kazanabiliriz ancak deplasmanlarda halimiz bu..

Adam süre dolarken faul olmasına rağmen 3'lük atıyor, bizimkiler 1 turnike, 2 boş üçlük atamıyor. Böyle içerde de işimiz zor bizim. Taraftar baskısı, hakemi etkileme de bir yere kadar. Hakem atmıyor ki turnikeyi.

Bu Sinan'a nasıl tahammül ediliyor! Sana yazıklar olsun. Adam hiç mi savunma yapmayı beceremez. Hücum özürlüsü olarak bilinirdin lâkin savunman da alîl vaziyet almış.

Sinanda tüm senenin yorgunluğu da var. Maçın ilk başında çok fazla fark yaratmıştı. Biraz kadro derinliği de kendini gösterdi.