Ülker Arena'da yediğimiz 25 sayıdan sonra takım dahil herkes çöktü. Biletix'te biletlerin yarısı duruyor, gidişat böyle olursa 7 bin kişiye falan oynayacağız derbiyi. UA kapımı patlatır, yönetim maç gününe 20 liraya bilet mi satar, ne yapar bilmiyorum. Abdi İpekçi Galatasaray taraftarının en büyük kalesi. Defalarca bizden daha üstün ve daha pahalı kadrolarla geldiler hepsinde kazanarak yollamasını bildik.
Strasbourg maçına fellik fellik bilet arayan arkadaşlar, Strasbourg maçında kupayı ve finali göremeyen arkadaşlar gelin ve bu sezonun en ''Gaatasaray'ca" maçında takımı yalnız bırakmayın. Şu anda maçın açık ara favorisi durumundalar. Lasme'nin sakatlığı ile beraber neredeyse rotasyonumuz 6.5 kişiye düştü. Yarın tribünde galatasaray taraftarı 12000 yapmazsa abdi ipekçi'de düşecek. Pazar günü çok makul bir saatte oynanacak bu maçı bırakmayın, önce yarın sonra salı günü takımı Ülker Arena'ya öz güven kazanmış şekilde biz yollayalım.
Fenerbahçe bu sezon Euroleague dahil hiç iki maç üst üste kaybetmedi. Onların ayarlarıyla oynamak için gelin. Fenerbahçe bu sezon hiçbir takıma 2'den fazla kaybetmedi. İstatistiklerini bozmak onları telaşlandırmak, Ülker Arena'da el üstü büyük bir öz güvenle şut atmalarını engellemek, kaybeden kültürlerini öne çıkarmak için yarın bir adım, salı günüde seriye yeniden başlangıç olacak. Yarın Abdi İpekçi'ye gelecek Galatasaray taraftarı şampiyonluk ateşini yakacak sezonun en büyük taraftarı olacak inanın, inanalım yenelim yollayalım beyler, gerisi Errick'in, Lasme'nin, Schilb'in, Micov'un işi.