BSL Play Off Yarı Final 3.Maç | Galatasaray Odeabank 65-63 Fenerbahçe

Ulan karaktersizler Ülker Arena da 10 bin kişi küfür ederken neden "basketbol konuşmak istiyoruz" demediniz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani bunu galatasaraylı bi taraftar nasıl yapar izah edilir gibi değil.
Ne oldu kişisel nefretini tatmin ettin, başka?
Küfür ettin rahatladın, başka? Bu takım bi fayda gördü mü? Yazık.

Neden atıldığını da anlamadım ben.

Cenk Renda' nın kurtlanmış gibi sağa sola sataşmasını görmediniz herhalde. Siz Ülkersporluların neden atıldığını, neden oldugunu, neden küfredildiğini bilmiyorum sözlerinize bayılıyorum yani.

Hoş, desteklemiyorum yabancı madde atılmasını ama tek taraflı bakmamak lazım olaylara.

Ülker salonunda geberseler parkeden çıkmaya hakemler İpekçi'de kaçmaya yer arıyorlar. Cehennemin dibine kadar yolunuz var. Melih'ide yanınızda götürün.

Ne gereksiz hareketler bunlar ya!! sadece kulübe takıma zarar veriyorlar.
Adamlar olay olsun da soyunma odasına gidelim diye bekliyor,bizim kafası çalışmayan taraftarlarımız adamların ekmeğine yağ sürüyor.

Salondayım arkadaşlar bu fb camiası kadar çirkef bir camia yok. Adam özellikle masa da kaldı. O kadar tahrik etti ki. Bu lig tv vermemistir o görüntüleri. Ve salonun her tarafıdan geldi maddeler. Tek bir güruh değil yani !

Yanlız Osmanlıca, kelam ya da sözcük lisanı değil; telif lisanıdır.

Taraftar olsun mu olmasın mı idrak edemedim?

Taner bey "Osmanlıca da geçen kökeni Türkçe olmayan ve günümüz Türkçesinde görece nadiren kullanılan Arapça veya Farsça kelime yok " yazmak takdir edersiniz ki uzun sürüyor.Maksat hasıl oldu nasılsa her ne oluyorsa FB maçlarında hepimiz gibi yazmaya başlıyorsunuz.Bir ben var sizden öte anlaşılan

Deplasmandaki maçta aynısı yaşandı Ataman teknik yedi ve olayı bağladı, burada çifte standart var burada da ısrarla anons istediler vermezsen tekniği o taraftarda kontrolden maalesef çıkıyor. Çifte standartın ağa babası dönüyor, orada veriyorsanız burada da vereceksin kardeşim, hem burada oyuncular ve koçun yardımcılarıda dair oluyor.

Yazıklar olsun böyle zihniyete !!
Ulan Göksenin'e ana bacı küfür edildi o zaman neden içeri girmedin !!
Başlarım böyle işe !!
Bu maçı kazansak ya da 2-2 ye getirsek ne olur ?
5.maçta bize o maçı kazandırırlar mı?
Biz sadece fb ile değil federasyon ve hakemler ile de savaşıyoruz.
Bunun ne zaman farkına varacağız ?