BSL Play Off Yarı Final 3.Maç | Galatasaray Odeabank 65-63 Fenerbahçe

Tek kelime ile rezalet, saçma sapan hareketler.Yalnız taraftar profilimiz böyle sanırım.Çoluk çocuk işi olmaya başladı.Her maç kavga gürültü.Maçın başında da bir kavga vardı.Bu bedava bilet olayı devam ettiği sürece böyle olacak sanırım.50 60 bedava bilet kapan kendini adam sanıyor.Bu takımın utanç kaynağı böyleleri.Şimdi de ayağa kalkmayan fenerli olsuna başladılar.Maç bizim lehimize giderken en çok katkıyı siz yaptınız fenere.Hadi hayırlı olsun.

Taner bey "Osmanlıca da geçen kökeni Türkçe olmayan ve günümüz Türkçesinde görece nadiren kullanılan Arapça veya Farsça kelime yok " yazmak takdir edersiniz ki uzun sürüyor.Maksat hasıl oldu nasılsa her ne oluyorsa FB maçlarında hepimiz gibi yazmaya başlıyorsunuz.Bir ben var sizden öte anlaşılan

Yazmaktan pek haz etmem lâkin sizleri ve yazıları takip ediyorum.

Arkadaşlar hiç İpekçiye maça gitmediniz mi ? maç saatleri açık hava birahanesi gibi oluyor salon çevresi.Şaşılacak birşey yok yani

Ey Galatasaray'ın kongre üyesi monşerleri. Halen daha bu seyirciyi ve takımı yalnız bırakıp hiç bir şey olmamış gibi sağda solda Galatasaraylılık taslayacak mısınız.. Ya bu kulübün arkasında olun ya da tasınızı tarağınızı toplayıp gidin.. Nedir bu kulübün sizden çektiği.. Galatasaraylılık adada bedava çay içip puro tüttürmek değildir.. Yönetim zaten zavallı.. Bir de sizinle uğraşmasın Galatasaray taraftarı.. Elinizi artık taşın altına sokacaksanız sokun..

Aziz yildirim dayak , sopa yemedigi surece agzi burnu kirilmadigi surece bu olaylar bitmez. Rusya'da bir elimize gecse fena yapacagiz mac cikisinda.

Fener benchinin sağındaki buz mavisi soğuk iceceklerin olduğu sepetten fenerli bir çalışan bir pet şişe alıp koşa koşa hakeme bize bunu attılar diye gitti.Olaylar ondan sonra başladı. Söylenecek başka söz var mı bilemiyorum.Sahamizi kapatmak için çirkeflikte son noktaya ulaşmayı basardilar (!)

Fener benchinin sağındaki buz mavisi soğuk iceceklerin olduğu sepetten fenerli bir çalışan bir pet şişe alıp koşa koşa hakeme bize bunu attılar diye gitti.Olaylar ondan sonra başladı. Söylenecek başka söz var mı bilemiyorum.Sahamizi kapatmak için çirkeflikte son noktaya ulaşmayı basardilar (!)

Her türlü çirkefliği yaparlar,karakterlerinde var ama taraftar da kusura bakmasın,beynini kullanacak galeyana gelmeyecek,adamların istedikleri şey bu zaten.
Ayrıca TV'den gördüğüm kadarıyla öyle 4 anonsluk bir olay da olmadı gibi