BSL Play-Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray Odeabank 75-82 Fenerbahçe

Aslanlar, bu müthiş sezon için, Galatasaray'a Türk basketbol tarihinin en büyük kupasını kazandırdığınız için, tüm sene onurunuz sadece basketbola odakladığınız için Allah sizden razı olsun. İnşallah seneye aynı kararlıklı ve onurlu mücadeleyle daha da iyi bir Galatasaray'la geri döneriz. Yaptığınız her şey için sonsuz teşekkürler, bu kulüp hakkınızı zor öder.

Hoca zamanında mola almaması ve sinanın vurdumduymazlığı bu maçın kaybedilmesinin ana sebebidir. Birde micova çalınan 3. Ofansif faul var ki orada hücum ritmimiz dibe indi malesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arada 20 milyon euro fark var. Biz 7 onlar 9 kişiyle oynuyor. Son çeyrekte bariz diri kalan taraf Fenerbahçe'ydi. Enerjimiz kalmadı. Normalde o enerjiyi seyirciden alıyorduk. MAç seyircisiz olunca hiç bir şey alamadık. Buradaki maçı kazansaydık, zaten Ülker Arena'da bize maçı vermezlerdi. Buraya kadarmış, sağlık olsun. Eurocup hala bizde. Seneye esas önemli olan seneye daha geniş rotasyonlu bir takım kurmak.

Hazırlık kampındaki Sassari maçında üçlük yiyerek başladığımız sezonu FB'den üçlük yiyerek noktaladık. Bütün sezon boyu bu sorunu çözemedik. Bu akşam da rakip 11/20 üçlük attı. Biz ise 7/16'da kaldık.

FB ise ancak bizi bu şekilde yenebilirdi. Seyircisiz ve yorgun... Buna rağmen son çeyreğe kadar maçı önde götürdük. Oyunculara mücadelesi için teşekkürler.

Olmadı sağlık olsun. Bu sene akıttığınız mutluluk gözyaşlarının her damlası için Allah sizden razı olsun Yenilmez Armada.

uAmed

Kazanmak da var kaybetmek de, önemli olan şerefini onurunu kaybetmemek.
Bu sezon bizim açımızdan gayet başarılı geçti sayılır. Avrupanın 2. kupasını müzemize götürdük. Ligde yarı final oynadık hem de bir çirkef camia ile.
İnşallah seneye daha büyük başarılar kovalayacağız.

Takımımızın canı sağ olsun, hepsinin emeğine sağlık.

Dixon ve Melih 10'da 8 üçlük atmış. Sezonun bizim için özetiydi. Gerekli dersleri alıp Galatasaray'a yakışan bir takım kurarız umarım.

Şartlarin her açıdan aleyhimize oldugu bir seri oldu . Federasyon , hakemler , rakibin bütcesi , lobisi ve daha bir sürü şey ..
Eşit şartlarda mücadele edebilmemiz icin ciddi bir sponsora ihtiyacimiz var..
Bu kadro ile daha iyisini yapamazdik arkadaslar .. Ve macin seyircisiz olmasi işimizi daha cok zorlastirdi
Bu yil mükemmel bir sezon gecirdigimizi düsünüyorum .. Ergin Ataman ve bu formayı terleten bütün aslanlara yürekten tesekkürler ..

Maçı elimizle vermesek bu kadar üzülüp, sinirlenmezdim.

Neyse sezon bitti artık. Genel resme baktığımızda başarılı bir sezonu geride bıraktık. Bu sezon emeği geçen herkese çok teşekkürler..

Son olarak benim ve benim gibi basketbol takımlarımızı sadece destekleyen kişilerin bugün salonda olmamasını sağlayan kişilere hakkımı helal etmiyorum..

Bana kalırsa ilk maçta hakem hataları abartılmıştı. Bu maçta hiç konuşulmuyor. Spikerler yorumdan kaçındığı için konuşmadılar belki ama akan oyun içinde lehimize çalınması gereken bir sürü faul gördüm ben. Onlara çalınan faullerin ne kadar ucuz olduğunu zaten gördük tekrarlarda. Özellikle 3. çeyrekte farklı öndeyken Fener'in oyundan kopmasına engel oldu çalınan ve çalınmayan bu düdükler.

Maça gelirsek ilk 24 dakikayı 3 sayı savunması dışında bence çok iyi oynadık. Ancak son 16-17 dakika adeta felakettik. Hocanın molada biraz gecikmesi ve Göksenin'i tamamen kenarda unutması teknik anlamda hatalardı. Ama asıl sebep tabi ki takımdaki yorgunluktu.

Bu maçı kaybetmemizdeki en büyük sorumlu ise tartışmaya açık olmaksızın saha kapattıran taraftar kitlesidir. Taraftarımız salonda olsa hakemler bu kadar rahat düdük çalamaz ve takımın enerjisinin düştüğü anlarda bir şekilde onları ayakta tutmayı başarabilirdik.

Her şeye rağmen bana bu seneyi yaşatan tüm oyuncular ve teknik ekibe sonsuz teşekkürler.

Sen kesin sahaya ayran atıp seyircisiz cezası aldiranlardansin! Elinize sağlık

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz Yıldırım gibi ithamlara da başladık :) Hayır holigan değilim uA da değilim pota arkasında çaprazda maçımı izlerim.

Ergin Hoca, Oyuncular ve Staff'a teşekkürler sezon olarak başarılı ama son 2 ay ki yalandan fair play hareketleri açısından başarısızdık. Bu böyle devam edecekse seneye daha beter oluruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sene basında sezonu bitirdigimiz noktaya kimse hayır demezdi herhalde ama 'yönetimsel' beceriksizliklerin hem kadro hem şubeye verdigi zarar olmasaydı fb'den saha avantajı alınmıs, vura vura efesi gecerek duble yaptıgımız bir sezonu geride bırakmıs olacaktık. Olsun, belki de cıkaracagımız dersler ve bundan sonraki şube olarak devam ettireceğimiz istikrar bizim icin daha iyi sonuclar getirecektir. Ayağınıza,yüreğinize sağlık çocuklar.