BSL'deki transferler ve takımların hazırlık maçlarını bu başlık altında konuşabiliriz.
Basketbol bütçeleri bence çok şişmeye başladı! Bunu yapan kapitalist kurumlar inşallah bi önce basketbol tarihinden silinirler!Darüșșafaka Malcolm Delaney için 2.6 milyon euro maaş teklif etti.Ayrıca Mike James ile de ilgileniyorlar.
Darüșșafaka Malcolm Delaney için 2.6 milyon euro maaş teklif etti.Ayrıca Mike James ile de ilgileniyorlar.
Banvitin koç aradığına dair bi iki haber var, Selçuk Ernak'la yolları ayrıldı mı?
Basketbol bütçeleri bence çok şişmeye başladı! Bunu yapan kapitalist kurumlar inşallah bi önce basketbol tarihinden silinirler!
Bence seneye sayı artacak bizde bunu gözeterek bu sene hem taraftarla hem bütçe yapısıyla, organizasyonumuzla hemde sportif olarak birşeyler yapmalıyız ve genişleyen takımlar arasında yer almalıyız. Bu sene taraftar ceza almamalı mesala. Oyuncu ödemelerinde sıkıntı yaşamamalıyız. Ve top8 hedefimiz olmalı kesinlikle.Bu Blatt işinde bir sıkıntı var yalnız. Daçka EL'e sadece bu sene katılabiliyor. Blatt ile yapılan anlaşma 2 senelik. Ne yani Blatt seneye EL de olmayacak bir takımımı kabul etti? Bence işin o noktasında bilmediğimiz bir ayrıntı gizleniyor bence.
Seneye wildcard olmayacak mı? Bulurlar bir yolunu gene onlarBu Blatt işinde bir sıkıntı var yalnız. Daçka EL'e sadece bu sene katılabiliyor. Blatt ile yapılan anlaşma 2 senelik. Ne yani Blatt seneye EL de olmayacak bir takımımı kabul etti? Bence işin o noktasında bilmediğimiz bir ayrıntı gizleniyor bence.
"Erkek basketbol 48 trilyon 475 bin TL ekside, kadın basketbol 7 trilyon zararda." "Bütçeyi ne yapacağız genel kurula soruyorum. Eğer böyle devam edeceksek, borç artacak. Ben durumu anlatıyorum. Bana kalırsa devam. Ama sonra çok borç var demeyin. Benim bir düşüncem var. Genel kurul gelirler kadar indirelim derse ona da ben varım."
http://***************************************.com/aziz-yildirim-basketbolda-takimi-koruyoruz.html
Aziz Yıldırım diyor ki:
Şimdi bu açıklamaları okuduktan sonra Fenerbahçe, Ülker gibi bir destek bulamazsa yakın gelecekte ciddi bütçe daralmasına gidecektir çıkarımını yapabiliriz. Diğer bir ihtimal eğer Doğuş grubu Daçka işbirliğinden istedeği verimi alamazsa bir sonraki birleşme FB ile olabilir diyebiliriz.