BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Büyükçekmece'miz oyuncumuz Ceyhun Altay'la sözleşme yenilemiş. Geçen sezon ciddi katkı vermişti. Ayrıca henüz play-off tamamlanmadan hem Koç Çıvgın ile sözleşme yenilmek hem de yeni sezon planlamasına bu kadar hızlı başlamak genç kulübümüzün daha şimdiden iyi bir idari yapısı olduğunu gösteriyor.

Değil Davit Blatt, Gregg Popovich'i de getirse Doğuş'tan başarılı bir takım çıkmaz ortaya. Yılların Efes'inin harcadığı paralar ve aldığı sonuçlar ortadayken, en fazla Ferit Şahenk'in şahsi oyuncağı olur Daçka Doğuş. Türkiye'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin basketbolda atılım yapmasıyla müessese kulüplerinin şampiyonluk devri kapanmıştır. Taraftarın yok, aidiyet duygun yok, ruhun yok değil 30 milyon avro; 50 milyon avro harcasan da boş!

Bu Blatt işinde bir sıkıntı var yalnız. Daçka EL'e sadece bu sene katılabiliyor. Blatt ile yapılan anlaşma 2 senelik. Ne yani Blatt seneye EL de olmayacak bir takımımı kabul etti? Bence işin o noktasında bilmediğimiz bir ayrıntı gizleniyor bence.

Bu Blatt işinde bir sıkıntı var yalnız. Daçka EL'e sadece bu sene katılabiliyor. Blatt ile yapılan anlaşma 2 senelik. Ne yani Blatt seneye EL de olmayacak bir takımımı kabul etti? Bence işin o noktasında bilmediğimiz bir ayrıntı gizleniyor bence.
Bence seneye sayı artacak bizde bunu gözeterek bu sene hem taraftarla hem bütçe yapısıyla, organizasyonumuzla hemde sportif olarak birşeyler yapmalıyız ve genişleyen takımlar arasında yer almalıyız. Bu sene taraftar ceza almamalı mesala. Oyuncu ödemelerinde sıkıntı yaşamamalıyız. Ve top8 hedefimiz olmalı kesinlikle.

Bu kadar bütçe kurup Blatt i getirdiler sanmıyorum organizasyonun dışında kalacaklarını. Bi yolunu bulurlar malesef.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veselynin gelecek 2 sene için yıllık 3.5 milyon dolara kaldığı söyleniyor. Aziz Yıldırım Udohun durumu dışında hepsi kalacak dedi. Udoh da %51miş. 3.5 milyon dolar bana çok absürd geldi hem para yok diye ağla hem de bu parayı ver. Nando De Colo bile bunu kazanmıyor

Fenerbahçe çoğu zaman bütçenin dışına çıkıyor. Basketbol şubesi Aziz Yıldırımın can simidi oldu. Adam Türkiye Kupasını kaybetti, euroligde final oynadık diyor. Basketbolda başarılı oldukça diğer hatalarını örtbas ediyor. Bu yüzden bütçesini falan azaltmaz. Kadrosunuda iyice güçlendirecektir bence...

http://***************************************.com/aziz-yildirim-basketbolda-takimi-koruyoruz.html

Aziz Yıldırım diyor ki:
"Erkek basketbol 48 trilyon 475 bin TL ekside, kadın basketbol 7 trilyon zararda." "Bütçeyi ne yapacağız genel kurula soruyorum. Eğer böyle devam edeceksek, borç artacak. Ben durumu anlatıyorum. Bana kalırsa devam. Ama sonra çok borç var demeyin. Benim bir düşüncem var. Genel kurul gelirler kadar indirelim derse ona da ben varım."

Şimdi bu açıklamaları okuduktan sonra Fenerbahçe, Ülker gibi bir destek bulamazsa yakın gelecekte ciddi bütçe daralmasına gidecektir çıkarımını yapabiliriz. Diğer bir ihtimal eğer Doğuş grubu Daçka işbirliğinden istedeği verimi alamazsa bir sonraki birleşme FB ile olabilir diyebiliriz.

http://***************************************.com/aziz-yildirim-basketbolda-takimi-koruyoruz.html

Aziz Yıldırım diyor ki:

Şimdi bu açıklamaları okuduktan sonra Fenerbahçe, Ülker gibi bir destek bulamazsa yakın gelecekte ciddi bütçe daralmasına gidecektir çıkarımını yapabiliriz. Diğer bir ihtimal eğer Doğuş grubu Daçka işbirliğinden istedeği verimi alamazsa bir sonraki birleşme FB ile olabilir diyebiliriz.

Bu durum her takım için geçerli ama.
Basketbolda gelir çok az futbolda ki gibi değil.

Cska 40 milyon euro harcıyor
Real 30 harcıyor .

Avrupada bu klüpler le kafa kafaya oynamanın tek yolu para.

Kapitalizm sağolsun