BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Fenerbahçe yıllık 3 milyon euro'ya 2 yıllığına anlaşmış Vesely'yle. Serhat ne paralar dönüyor be. Biz Florya'da gömü bulamadığımız sürece Daçka, Efes, Fener'le yarışamayız. O yüzden şunlardan maç aldığımızda bile ne kadar değerli bir takım olduğumuzu hatırlamalıyız, geçtim seriyi.

Real ve Barça'nın toplam şube giderleri 20'yi geçmez. Net oyuncu bütçesi de 15 falandır. Avrupa basketbolunda 20 milyon euro ve üzeri para harcayan bir biz Türkler, bir de Ruslar var.

Real ve Barça'nın toplam şube giderleri 20'yi geçmez. Net oyuncu bütçesi de 15 falandır. Avrupa basketbolunda 20 milyon euro ve üzeri para harcayan bir biz Türkler, bir de Ruslar var.
Rudy 2.8, Llull 2.5, Serrod 2, Ayon 1.8, Nocioni 1.6. Sırf bu beş oyuncu 10 milyon üstü zaten. Geçen sene 35 milyon civarıydı Real Madrid'in bütçesi. Bu senede 30dan aşağı değildir.

Real ve Barcanin bütçesi 25 ve üzerinde olması lazım giderleri de öyle keza bir fotoğraf vardı bununla alakalı iki kulübünde yaptığı zararları.

Rudy 2.8, Llull 2.5, Serrod 2, Ayon 1.8, Nocioni 1.6. Sırf bu beş oyuncu 10 milyon üstü zaten. Geçen sene 35 milyon civarıydı Real Madrid'in bütçesi. Bu senede 30dan aşağı değildir.
Bu linkten kontrol ettim. Yazdığınız meblağlar doğru, 1 milyon euro üzerinde maaş alan 6 oyuncunun ücretleri toplamı 11 milyon yapıyor. Kalan oyuncuların maaş toplamı da 5-6 milyon civarıdır. Ben de "15 falandır" yazmıştım zaten. Şube toplam gideri 20'nin üstünde olabilir. Orda yanlış yazmış olabilirim, özür dilerim, ama oyuncu bütçesinin 20'nin altında olduğu kesin... Neticede 30-35 milyon euro gibi söylemler gerçekçi değil...

Klüp baskanı X oyuncu hariç tüm takımı kesin koruyoruz o oyuncuda %51 kalacak dedikten sonra klüp çalışanı Y oyuncu önce ile anlaşmadık önce NBA'den teklif bekliyecek dedi.Aynı durum biz de olsa önce biz buradan söylenmeye başlardık sonra necip basınımız GS'da kaos diye falan haber yapardı.Obra'da bir el atsın olaya birbirini yalanlayan idareciler yakışıyor mu EL'ye an itibari ile deplasmanda torpil patlatan taratara da bir dur demeyecek mi "yüce" basketbol adamı

Geçen sene CSKA real Barça ve fenerin bütçeleri burada paylaşılmıştı. CSKA 42, real ya da Barça 27 di sanırım sonra da fener geliyordu galiba.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• real.jpg
    real.jpg
    44.1 KB · Görüntüleme: 53
Interbasket forumlarında CIOBasket Agency adlı bir kullanıcı Semih Erden'in Celtics'e gideceğini, Kuzminskas'ın Daçka'yla 1.3m €'ya anlaştığını ve Fenerbahçe'nin Colloway'i istediğini yazmış.

Alta doğru okuyunca ben de gördüm sonra editlemek için gelmiştim siz yazmışsınız. Twitter'da bir kaç İspanyol hesabı da Kuzminskas Fenerbahçe'ye yakın diye yazmış zaten. Bu arada Fenerbahçe taraftarının bizimle kal mesajlarından sonra Udoh "message received" diye bir tweet atmış ama Vesely'e senelik 3m dolar vereceklerse Udoh en az 5 almalı heralde :)

Konu FB olunca tüm basın dünyaya pembe gözlükle bakıyor adam kalsın diye kampanya yaptılar .Udoh'da oldukça duzgün bir insana benziyor.Kampanyaya karsı sessız kalmamış ama böyle bir durumda verilebilecek en olumsuz mesajı vermiş.Yok arkadas ben gidiyorum diyemez ya aldım mesajınızı demiş kabul ettim dememiş.

Ayrıca yine basın görmezden geliyor ama A.Y mali kongrede söyledi basketbol şubesi ciddi açık veriyor klüp gelirlerinden supvanze ediliyor ama klübün genel mali tablosu da oldukça kötü durumda.Yani basketbol şubesinin mevcut bütçesi açık açık sürdürülebilir değil.Futbolda başarısız olunca tıtunacak tek dalı basket kaldı şubeyi küçülteceğim de diyemiyor.Tamam bana uyar böyle devam edelım ama iş daha kötüye gidecek sorumluluk benim değil demeye getirdi mali kongrde küçül derseniz de küçültürüm dedi kudretli baskan.

Yani anlaştıkları oyuncuları alacakları net değil bence bu sezon bile küçülmek zorunda kababililr

Konu FB olunca tüm basın dünyaya pembe gözlükle bakıyor adam kalsın diye kampanya yaptılar .Udoh'da oldukça duzgün bir insana benziyor.Kampanyaya karsı sessız kalmamış ama böyle bir durumda verilebilecek en olumsuz mesajı vermiş.Yok arkadas ben gidiyorum diyemez ya aldım mesajınızı demiş kabul ettim dememiş.

Ayrıca yine basın görmezden geliyor ama A.Y mali kongrede söyledi basketbol şubesi ciddi açık veriyor klüp gelirlerinden supvanze ediliyor ama klübün genel mali tablosu da oldukça kötü durumda.Yani basketbol şubesinin mevcut bütçesi açık açık sürdürülebilir değil.Futbolda başarısız olunca tıtunacak tek dalı basket kaldı şubeyi küçülteceğim de diyemiyor.Tamam bana uyar böyle devam edelım ama iş daha kötüye gidecek sorumluluk benim değil demeye getirdi mali kongrde küçül derseniz de küçültürüm dedi kudretli baskan.

Yani anlaştıkları oyuncuları alacakları net değil bence bu sezon bile küçülmek zorunda kababililr

Aziz'in elinde tek erkek basket kaldı. Onuda bozarsa taşla, sopayla postalanir Fb'den.

Her basket takımının açığı olur, Fb'de bütçenin küçüleceğini değil, tam tersi daha da büyüyeceğini düşünüyorum.

Bence Kuzminkas ve Anderson'u aldılar.

Aziz'in elinde tek erkek basket kaldı. Onuda bozarsa taşla, sopayla postalanir Fb'den.

Her basket takımının açığı olur, Fb'de bütçenin küçüleceğini değil, tam tersi daha da büyüyeceğini düşünüyorum.

Bence Kuzminkas ve Anderson'u aldılar.

Evet mazallah baskete birşey olursa fenerlilerin trollük yapıp negatif enerjilerini boşaltacagı mecra da kalmaz ülkede anarşi hakim olur ben de istemem ama ,basit bir açıktan bahsetmiyoruz 30 milyon dolarlık bütçenin yaklaşık 1/2-2/3 'ü açık yıldırımın beyanlarına göre şubeyi supvanze eden sistem yani klübün genel malli tablosu çok kötü oldugu için mevcut durum surdurulemez belki bir sezon daha ,belki o da olmaz.

Transfer e 80 milyon harcayıp sezonu madalya bile alamadan bitirirsen açık verirsin, hatta batarsın da.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet mazallah baskete birşey olursa fenerlilerin trollük yapıp negatif enerjilerini boşaltacagı mecra da kalmaz ülkede anarşi hakim olur ben de istemem ama ,basit bir açıktan bahsetmiyoruz 30 milyon dolarlık bütçenin yaklaşık 1/2-2/3 'ü açık yıldırımın beyanlarına göre şubeyi supvanze eden sistem yani klübün genel malli tablosu çok kötü oldugu için mevcut durum surdurulemez belki bir sezon daha ,belki o da olmaz.

Öyle ama söyle yada böyle avrupa ikincisi oldular. Ülker gibi olmasada bir sponsor bulurlar.

Ki obradovic her seferinde azız in gelecek projelerinden bahsettigini söylüyor .

Isterse 50 trilyon açık olsun yatırım sürer

Öyle ama söyle yada böyle avrupa ikincisi oldular. Ülker gibi olmasada bir sponsor bulurlar.

Ki obradovic her seferinde azız in gelecek projelerinden bahsettigini söylüyor .

Isterse 50 trilyon açık olsun yatırım sürer

Tabi kupa alamadılar ama ikinci oldular, bizi 6-0 mı ne yenmişlikleri falan bile var, sportif açıdan acayip kulüpte de konumuz o değil

İnsan anlamak istemeyince anlamıyor, asıl sorun basketbol şubesindeki açık değil, kulübün genel mali tablosunun çok kötü olması. O açığı kapatacak kaynak kurudu, kurumakla kalmadı damlayan suyu da çekiyor. Mali genel kurulda muhalif üyeler bağımsız denetleme kurumunun raporunu okudu, durumun vehameti gayet net. Evet Aziz Yıldırım paylaşmıştı o projeyi, Obradovic'e sözleşme uzatalım gençlerle çalış dedim şeklinde açıklaması vardı. Hayır Aziz Yıldırım'da haklı galiba, adam kitleyi altan alta hazırlıyor mesajları veriyor. Belli ki kitle hala anlamak istediğini anlıyor.

İftardan sonra diye böyle uzun uzun yazdım.

Tabi kupa alamadılar ama ikinci oldular, bizi 6-0 mı ne yenmişlikleri falan bile var, sportif açıdan acayip kulüpte de konumuz o değil

İnsan anlamak istemeyince anlamıyor, asıl sorun basketbol şubesindeki açık değil, kulübün genel mali tablosunun çok kötü olması. O açığı kapatacak kaynak kurudu, kurumakla kalmadı damlayan suyu da çekiyor. Mali genel kurulda muhalif üyeler bağımsız denetleme kurumunun raporunu okudu, durumun vehameti gayet net. Evet Aziz Yıldırım paylaşmıştı o projeyi, Obradovic'e sözleşme uzatalım gençlerle çalış dedim şeklinde açıklaması vardı. Hayır Aziz Yıldırım'da haklı galiba, adam kitleyi altan alta hazırlıyor mesajları veriyor. Belli ki kitle hala anlamak istediğini anlıyor.

İftardan sonra diye böyle uzun uzun yazdım.

Kardeşim bende sana diyorum ki. Fener Galatasaray Bjk gibi klüpler in ne kadar kötü mali tablosu olursa olsun bir şekilde sıcak parayi bulurlar eksik olan açıkları tamamlarlar.

Ki Fenere bir çırpıda yardım edebilecek ; Ali Koç Nihat Özdemir Murat Ülker Ferit Şahenk Abdullah Kiğılı gibi isimler varken bırakın mali tabloyu bana göre kafamizi boşa yormayalim.

Kardeşim bende sana diyorum ki. Fener Galatasaray Bjk gibi klüpler in ne kadar kötü mali tablosu olursa olsun bir şekilde sıcak parayi bulurlar eksik olan açıkları tamamlarlar.

Ki Fenere bir çırpıda yardım edebilecek ; Ali Koç Nihat Özdemir Murat Ülker Ferit Şahenk Abdullah Kiğılı gibi isimler varken bırakın mali tabloyu bana göre kafamizi boşa yormayalim.

Fenerin mali durumunu kendi başkanından ve mali genel kurulunda konusan üyelerden daha iyi bilecek değilsin değil mi GS'lı kardeşim.Onların içi senin kadar rahat değil.Bağımsız demetçi rapırları da bunu destekliyor.Sen fanatik bir GS'lı olduğun için tabi olaya daha rahat bakıyorsun tabi objektif bir tartışma olmuyor mu :) .Fener bir şekilde halleder Ali Veli var demekle arguman üretilmiş olunmuyor

Mali tabloyu bırakın da ne demek?))) Biraz açar mısın mevzuyu? Mali durum yüzünden ağlamadığı kaldı kurulda Aziz Yıldırım'ın. Gerçi Ziraat Türkiye Kupası finalı sonrasına ağlamış bildiğin yatağında onu da söyledi? Kulüpler öyle bir şekilde falan sıcak parayı bulamıyorlar ayrıca, nasıl bir mantıktır, gercekten ilginç)