BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Daçka, yıldız oyuncuyu ikna edebilmek için müthiş bir teklif sundu.

Buna göre Malcolm Delaney, 3 yıllık sözleşme karşılığında toplam 7.4 milyon Dolar kazanacak. Yıldız guardın 3.senesi opsiyonlu olacak ve ilk 2 sene 2.4 milyon Dolar alacak Delaney, opsiyonlu olan son senesinde de takımda kalması halinde 2.6 milyon Dolar daha kazanacak.

Kaynak: hızlıhücum

Konu dışı olabilir ama nereye yazacağımı bilemedim. Bence lig için ya şehir kotası konmalı ya da NBA benzeri bir konferans sitemi. Ligin yarısı İstanbul takımı. Yükselme grubunda Acıbadem vardı, bence favoriydiler ama çıkamadılar. 250 kişilik öğrenciler için yapılmış gibi bir salonda oynuyorlardı.Bizim bütçe sıkıntısı malum ama bir de Trabzon, Erzurum vs. takımı olsaydık.Düşünün 2 maçta bir İstanbul deplasmanı olacak, bütçenin yarısı sadece uçak biletine giderdi.
Galatasaray, FB, BJK, Efes, İBB, DDoğuş ligde; Acıbadem yakında çıkar, İstanbul DSİ, Pertevniyal vs. alt ligde. B.Çekmeceyi saymadım çünkü onlar İstanbul takımı değil gibiler; şehirleri, salonları, taraftarları var. Onları izlerken Efes bir takımla birleşmeyecek ise ya Anadolu'ya taşınsın ya da Çekmece gibi şehirle bütünleşeceği bir ilçeye (Silivri,Çatalca,Sarıyer,Beykoz,Şile gibi) diye düşünüyorum.
Tofaş, Best Balıkesir geldi; Banvit zaten vardı, Sakarya yatırım yapıyor. Oyuncular ülkenin dört yanından geliyor ama takımlar sadece İstanbul ve çevresinde kümeleşti. Bu durum için federasyonda birileri benim kadar dertlenmiyordur. Ama bir söz söylemek lazım dedim.

Borousis bu sene laboral'de 800 bin usd ye oynadı, yaklaşık 550 bin usd civarı net eder bu rakam. Eğer efes 1.1 milyon euro dan iki yıllık anlaşma yaparsa emeklilik ikramiyesini kapmış olur, efes de gene güzel bir kazık yemiş olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim bildiğim kadarıyla Bourousis transferi bu senenin başında Galatasaray ile de gündeme geldi. 800-900 bin dolar arası bir para istemiş. Ergin hoca Vuyukas transferinin tutmaması ve Bourousis'in form durumuyla ilgili şüphelendiği için transfere onay vermemiş, hemen akabinde Dorsey geldi, Bourousis'te Laboral ile anlaştı ve bu sene kariyer sezonunu geçirdi. Bence doğru ellerde, doğru sistemde çok kaliteli bir oyuncu Bourousis ama, Efes'te Laboral'e verdiğini verir mi, bence zor...

Daçka, yıldız oyuncuyu ikna edebilmek için müthiş bir teklif sundu.

Buna göre Malcolm Delaney, 3 yıllık sözleşme karşılığında toplam 7.4 milyon Dolar kazanacak. Yıldız guardın 3.senesi opsiyonlu olacak ve ilk 2 sene 2.4 milyon Dolar alacak Delaney, opsiyonlu olan son senesinde de takımda kalması halinde 2.6 milyon Dolar daha kazanacak.

Kaynak: hızlıhücum

Paraya bak gerçekten cok iyi Mevlalar . Dackanın alacağı adamları cok merak ediyorum bu sene eldekileri göndeirirkende sorun yasıcak sanki .

İsmail Şenol'un yazdıklarınıza bakılırsa 1- BJK'nin Japon sigorta ile sponsorluk anlaşması devam ediyor.(Aygaz haberleri sehır efsanesi demek ki.Mevcut sponsonun verdiği miktar da cuzzi)2-Geçen seneden borçları varmış 3-Uağızer hocadan çıkarlarsa o da ekstra maliyet getircekmiş Anlaşıldığı kadarı ile Baskanlarıın insiyatifi ile bütçe belirlecek

Tüm bunları toparlarsak öyle 8-10 milyon bütçeleri olamaz olsa bile sezonu tamamlayamazlar.Bu seneki tahmini 4-5 milyon dolarlık butcede bile açık olmuş.Bu sene bir de geçen senenin açığı var.Bana kalırsa en "iyi" olasılık geçen seneki kadsr bütçeleri olur gerçi o bütçe de fena değildi

Karşıyaka yeni koç arayışlarına başladı hatta birisiyle anlaştıkları söyleniyor. Muhtemelen Sarıca-BJK işi gerçekleşir diye düşünüyorum çünkü normalde Karşıyaka ile 1 yıllık daha sözleşmesi var ve KSK yeni koç arıyor.