• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bu sezon en çok bizi kim zorlar?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:07

Bu sezon en çok bizi kim zorlar?

• Kullanılan toplam oy
    105
bn emiiri çok beğeniyorum ya o çocuyk çok iyi olcak vidmar da sert fena değil ama çok yanlış bnce takımda olması

Bakın çok net sölüyorum Gurovic i geçtim Graves > Giricek

Marques Green de fena oyuncu degil. burda ona laf atanlari anlamiyorum zaten. ben cok begeniyorum adami. he Solomon kadar etkili olamaz. ama mac basina en az 5 tane banko asisti var adamin. daha fazla da olabilir.

giricek o kadar abartılacak bir oyuncu değil.kaliteli transfer ama o kadar abartmaya gerek yok öyle yıllık 3 3.5 milyon euro alacak oyuncu değil.çok iyi şutordür doğru ama 2 ay da tanjevicle papaz olurlar

Şimdi gerçekçi olmak lazım kadroları zaten bize göre oldukça genişti (Serhat kadroya giremezse biz alır mıyız hesabı yapıyoruz) Geniş kadronun farklı normal sezonda görülmese bile play-off'da kesin olarak görülüyor. Geçen sezon BJK'nun oldukça iyi ama dar bir kadrosu vardı. Normal sezonu lider bitirdiler ama play-off'da neler oldu gördük.Şimdi Geniş kadronun yanısıra yıldız oyuncu eksiklerini de giderdiler.Bence de Solomon ve Kinsey'in yeri hala dolmayabilir ama geçen sezon J. White'dan çok fazla verim alamaışlardı ama bu sezon üç yeni oyuncudan da belli ölçüde verim alacaklardır.

Bu arada ben combo guard alırlar diye bekliyordum 1-2 oynayabilecek. Mrsiç ilerleyen yaşı nedeni ile 1 numarada eskisi gibi verimli değil. Hakan zaten malum. Green'i nasıl yedekleyecekler acaba

Bu adama yıllık 2,5 milyon euro verilirmiki acaba...Bizim tüm yabancılarımızın maliyeti nerdeyse...Bence abartı bir rakam...

Gurovic ne kadar kaldı acaba bilen varmı ki :)
2.5 milyon euro çok abartı bir rakam değil ayrıca şu an Avrupa Basketbolunda.

Giricek 4 alacak beyler. Basıdna çıkacak haberlerede inanmayın. Net 4 milyon alacak. Euro mu dolar mı orasını unuttum. :)

Fener aptal bir transfer politikası yürüttü bence. Solomon ile Kinseyi tutsan bitmişti iş halşa gereksiz iş yapıyor.

He Giricek büyük transfer ama zaaflarıda bol o adamın.

Gökce Başaran' Alıntı:
Giricek 4 alacak beyler. Basıdna çıkacak haberlerede inanmayın. Net 4 milyon alacak. Euro mu dolar mı orasını unuttum. :)

Fener aptal bir transfer politikası yürüttü bence. Solomon ile Kinseyi tutsan bitmişti iş halşa gereksiz iş yapıyor.

He Giricek büyük transfer ama zaaflarıda bol o adamın.

Guroviç ne alacak acaba :) ?

Murat İnal' Alıntı:
Gurovic ne kadar kaldı acaba bilen varmı ki :)
2.5 milyon euro çok abartı bir rakam değil ayrıca şu an Avrupa Basketbolunda.
murat sen açıkla ne kadar aldı gurovic
bence tahminen 1.000.000 usd civarı

Benim bildiğim 800 bin dolar,acaba yanlışmı biliyorum???

Nba in Kalburüstü oyuncusunu aldıklarını zannediyolar. :) Tanjevicle Bol Bol Papaz olurlar eminim :) Beni Hiç korkutmadı bu transfer :)

1 Milyon dolara Türkiye'ye tatile gelmez.

Murat İnal' Alıntı:
1 Milyon dolara Türkiye'ye tatile gelmez.
ben minimum tahmini söledim
şimdi senden gerçek rakamı duyalım

Ali Bozgeyik' Alıntı:
Benim bildiğim 800 bin dolar,acaba yanlışmı biliyorum???
gurovic 1 milyon a türkiyeye tatile gelmediğine göre 800.000 usd ye pazarlık masasına oturmaz

Gurovic 2 milyon filan değil yahu. Murat abiye inanmayın. Onun bilgileri fos cıkar erkek takımında. :hi

1 civarlarındadır işte.

Gökce Başaran' Alıntı:
Gurovic 2 milyon filan değil yahu. Murat abiye inanmayın. Onun bilgileri fos cıkar erkek takımında. :hi

1 civarlarındadır işte.
benm tahminimde 1.000.000 civarıdır

Bırak bu işleri Gökçe.

Can bey basın açıklamasıyla duyurmayı planlıyorum. Ben attırmadım imzayı yahu. Sadece mantık.

Taş Çatlasın 1.250 almıştır. :) Daha Fazlasını Verecek Gücümüz varmı ?

Geri