Bu Sezon En İyi Yabancı Performansı Değerlendirmesi

Bu Sezon En İyi Yabancı Performansı Değerlendirmesi


  • Kullanılan toplam oy
    101
Re: Türk Telekoma neden elendik?

bütün topiclerde gördüğüm bi özellik var..

evet bu başarısızlıgın sorumluları var ve bunun hesabını da mutlaka vericekler yönetim bazında.

yalnız biz niçin millet olarak eleştirmekle saldırmak arasındaki ayrımı yapmadan saldırıyoruz. baska bi topicte bakıyorum murat hoca hakkında yazılanlara. sanırsınız adam düşman ya da fenerli. murat hoca basarısızsa gider ame bu saldırıları haketmiyo. ya da dee brown. kötü oynuyosa gider sonuna kadar eleştirelim ama düsmana saldırır gibi de saldırıp günah keçisi yapmak saçma geliyo bana.
 
Zafer Güneş' Alıntı:
Umarım Site Yöneticileri Bu Konuya da Bir Kulp Bulup Değiştirmez
Sadece kendi düşüncelerin doğrultusunda konu aç, anket düzenle ama yaptığın yanlışı birisi düzelttiği zaman bundan rahatsız ol.

Not: Bazı iletiler değiştirilen konu başlığı nedeniyle silinmiştir.
 
Gaines ve Owens ikilisi gerçekten çok iyi performans gösterdiler sezon boyunca.
Aralarında seçim yapmak gerçekten zor.Ancak Gaines bence bir adım daha önde.
Çoğu kişinin oyunu Gaines'e vereceğini tahmin ederek ben Owens'a verdim.
Seneye iki oyuncuda kalmalı bence.Çünkü biri savaşçı ve ekmeğini taşyan çıkartan bir oyuncu.Diğeri de atletik ve atış potansiyeli pozitif bir oyuncu.Mevkiilerine birbirlerini tamamlıyorlar.Bozmaya gerek yok.
 
...Sezon boyunca performansını sürekli üst düzeyde tutan,hiç bir zaman istikrarsız bir grafik çizmeyen,küçük maç büyük maç demeden her maçta aynı yüreklilikle savaşan tek yabancı oyuncumuz Charles Gaines'tir...Gaines aldığı ve alacağı oyları sonuna kadar hak ediyor...Bu takımda tutulması gereken ilk yabancı kendisidir...Eğer Gaines giderse o bölgeyi kolay kolay doldurabileceğimizi düşünmüyorum...
 
takımın en istiktarlı oyuncu hiç tartışmasız gaines di.Belki zaman zaman faul problemine girdi ama maç ayırmadan her zaman savaştı


Teşekkürler savaşçı.Umarım seneyede bizimle birlikte olursun.
 
Gaines!!!
ortalama istatistikleri de ekleyeyim: (sadece tbbl)
gaines = 25.37 dakikada 13.19 sayi 8.1 ribaund (4.8 savunma + 3.3 hucum ) 0.9 asist
owens = 24.35 dakikada 12.97 sayi 6.3 rabaund (4.7 + 1.6 ) 1.5 asist
dee brown = 31.22 dakikada 12.48 sayi 4.8 asist 1.4 top calma
johnsen = 14.43 dakikada 5.08 sayi 4.2 ribaund
hite = 26 dakikada 9.73 sayi 4.1 ribaund 1.2 asist
 
Kesinlikle Charles Gaines.Her maçta varını yoğunu ortaya koydu.Ama Owens ve Hite'ında katkılarını unutmamak lazım.Onlarada çok teşekkürler.Dee Brown ise performansı iyiydi fakat bizim görmek istediğmiz Dee Brown kadar iyi değildi.Britton'da elinden geleni vermeye çalıştı ama yeterli olmadı.Tabi takıma sonradan katıldığınıda unutmamak lazım.
 
Dee Brown : Biz bu adamı çok abartmışız.. Bu yıl öyle aman aman bir basketbol oynamadı.. İlk başlarda oldukça iyiydi ve bizi belkide bu yıl şampiyonluğa götürür dediğim oyunculardan birisiydi.. Fakat ne olduysa bozdu kendini.. Bir dahada toparlanamadı.. Yarardan çok zarar verdi.. Özellikle ULEB CUP TOP 8'de yararlanamadık.. Duygusal olması çok kötü etkiledi onu.. Ailesini özledi maça konsantre olamadı, şu oldu bu oldu derken koca bir sezon geçti gitti... Yolu açık olsun, güle güle.. Avrupa'da oynayamayacağını gösterdi.. Gelişim liginde başarılar kendisine..

Britton Johnsen : İlk geldiğinde kimileri Dirk Nowitzki gibi bir oyuncu falan diyordu.. ULEB CUP TOP 8'de iyi bir oyun sergiledi birde Beykoz maçında.. Başka iyi maçını hatırlamıyorum. Vizyonu için oynadı gibime geliyor.. ULEB'te kendini gösterip, TBL'de durdu. Yolu açık olsun, güle güle..

Robert Hite : Sezonun iyi isimlerinden birisi desem yalan olur sanırım.. Bazı yerlerde çok ciddi eksiklikleri var ama atletik olması bazı eksikliklerini kapatıyor.. Gelişme kaydedebilecek kapasitede ve gelişebilen bir oyuncu.. Her geçen gün yeteneğine birşeyler ekleyebilir. Potansiyeli var.. Gelecek sene kalması taraftarıyım.. Ama gidebilirde.. İstikrarsız ama yarar sağlıyor.. Gelecek sene daha iyi olabilir.. Gelişme sürecinde.. ;)

Charles Gaines : Bu adamı gönderenin aklından şüphe ederim.. 30 sayı fark atsakta, fark yesekte hiç kopmuyor oyundan.. Her zaman aynı mücadele, aynı hırs ve istek.. Kuşkusuz sezonun en iyi yabancısı.. KSK maçında yaptıklarından sonra gözümde tam bir Galatasaraylı oldu. Haksızlığa gelemiyor.. Agresif ve sert bir oyuncu.. GELECEK SENE MUTLAKA TAKIMDA KALMALI !!

Chris Owens : İstikrarsız oyuncularımızdan birisi.. Ama oda mücadeleyi asla bırakmıyor.. Hasta hasta sahaya çıkıyor, sakat sakat oynuyor. Dış atışlarda oldukça başarılı bir oyuncu.. Gerçekten kaliteli bir isim.. İçerde - dışarda şutları çok tehlikeli olabiliyor. Özgüveni yerine gelince çok tehlikeli bir isim haline geliyor.. Takımdaki en iyi yabancı oyunculardan 2.sırada gelir.. İstekli, hırslı ve mücadeleci.. Oyundan asla kopmuyor.. Fark atsakta, fark yesekte.. Gaines'ten sonra en yararlı ikinci oyuncu..
=====================

Ve şüphesiz.. Takımın en iyi yabancısı ; CHARLES WAYNE GAINES !
 
Daha ilk geldiği maçlarda notunu vermiştim hatırlarsınız. Herkes Dee Dee yada Owens derken Gaines demiştik. Umarım seneye kalır umarım!
 
kesinlikle ve kesinlikle charles gainesss
bu adam kesinlikle kalmalı. çünkü bizi çok iyi temsil ediyor. savaşcıı olması en büyük artısııı
 
Charles Gaines sezonun en istikrarlı yabancısı .. Ancak ben oyumu hiçbir maç kaçırmayan , atletik özellikleri üst düzey olan ve kafasına koyduğu zaman bir maçı almak için sonuna kadar savaştığını düşündüğüm Chris Owens'tan yana kullandım.. İnşallah seneye iki oyuncu da kalır..
 

Üst