Bu Taraftar Seninle Gurur Duyuyor Halil Üner

Galatasarayda zor zamanlarda yaptiginizi soylediginiz mucadele icin tesekkur ederiz.
Her turlu basin organinda ve Galatasarayda yetkili kisilere soylediginiz kadar Galatasarayli varsayarak istifa etmenizin Galatasaray yararina olucaginin farkina varmanizi bekliyoruz.
Bahaneler ve vaatlerle gecen zamanlarda Galatasaraya yarariniz kadar zarar verdiginizi belirtmek zorundayim.

Simdiye kadar yapilanlar icin tesekkurler.Son yapicaginiz bir sey kaldi Halil hocam.Istifa da bir hizmettir.

Saygilar.
 
Çok uzun zaman oldu. 2 seneyi geçtik Halil Üner yönetiminde. Ne yazık ki olumlu hiçbir şey yok. Bütün suçu Halil Üner'e yüklemiyor kimse ama Halil Üner'in takımın başında bulunması gereken kişi olduğuna inanan maalesef kalmadı.
Bu sene iyi bir basketbol takımı kuruldu ama ne yazık ki geçmiş 2 senedeki başarısız tablonun süreceğine dair çok büyük ve haklı bir endişe var. Halil Üner'in görevi bırakarak bu iyi kadroyu daha iyi yerlere taşıyabilecek birine teslim etmesi ve bu iyi kadroyu kuran kişi olarak Galatasaray tarihinde yerini alması gerektiğini düşünüyorum.
 
Ben bütün suçu H.Ü e yüklüyorum... Geçtiğimiz 2 senede kurulan kadrolar da o kadar kötü değildi. Gçen seneki kadromuz da play-out oynayacak kadro değildi. Kadroların hakkını veremeyen kişi koçumuz H.Ü dir gerisi hikayedir.

İstifa edeceğini sanmıyorum. Muhtemelen "Aralık" ayına kadar süre ister.
 
3. hafta daha erken
takımımız çok iyi yol
ama sen çok kötüsün alla aşkına git 3. haftadayken
senle gene play out görmek diil play off görmek istiyorum ben

git alla aşkına defol git ya
 
2 sene oldu, senin süren doldu, yeter artık hoca , artık İSTİFA ... !!
 
en azından şmdi bi hizmet etsin ve istifa etsin
canaydın gitmiş kdr sevincem

biz ne yaptıkta bu 2 adamı istedik ya
biri futbolu bitirdi biri basketbolu

hayvan gibi takımımız var 200 kişiye oynayıp beykoza yeniliyor ve sen hala istifa etmeden orda oturcaksın ya pes
ne kdr yüssüz bi adammışsın sen ya
 
Yalnız bu adamın istifa etmesinden daha kötü bir olasılık var: İstifasının reddedilmesi!!! Heralde o kadarına dayanamam...
 
Türkiye şartları düşünüldüğünde sürekli başarısız sonuçlar alan, tarihimizde ilk defa düşme tehlikesi yaşamamıza sebep olan bir coach için çok uzun süre takımın başında kaldı Halil Üner. Ortada bir gerçek varki kendisi başarısız. Kadro geçmiş yıllarda yetersiz olabilirdi ama bu kötü sisteme ve oyun düzenine bahane olamaz. Galatasaray yıllardır basketbolda güzel bir oyun da oynuyamıyor. Bir gerçek var o da Halil Üner'in bildiğim kadarıyla zamanında Galatasarayı şampiyon yaptığı. Ama işte bu sefer olmadı ve sürekli kan kaybediyoruz. Oynadığımız kötü oyun ve başarısız sporlar camianın ve taraftar kitlesinin de amatör şubelere olan ilgisini azalttı. Halil Üner başarısız ve istifa etmelidir.

Bu arada burdan olması gereken yorumların dışına çıkıp, Halil Ünerin karakteri ile ilgili aşağılayıcı yorum yapanları da kınıyorum. Ne kadar başarısız olursa olsun Galatasaray için hizmet etmiştir, zamanında başarılara imza atmıştır, gelipte basketbol ile alakasız yorumlar yapmak bize yakışmaz. Başka taraftar kitlelerine benzemeyelim! :shock:
 
Tekel Ülker'i yendi, Dacka Fener'i yendi, Banvit Efes'i yendi, bizde Beykoz'a yenildik .. Öyle İste .. :?
 
Halil Üner'e bu zamana kadar tüm zorluklara rağmen verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ederiz.Ancak bu saatten sonra Halil hocanın istifa etmesi hem kendisi için hem de bizim çok hayırlı olacaktır.

Artık savunalacak hiç bir tarafı kalmadı.Bunu üzülerek söylüyorum ama ARTIK İSTİFA.
 
ıstıfa onurlu ınsanların kendılerını yetersız gorduklerınde yapacakları ıstır baska da bırsey soylemıom anlıan anlasın
 
Durun durun rakipleri off-road a yeni yeni çekiyoruz. Çok yakında( takriben aralık olur bu) Türkiyenin ensert uzunu Hüseyin ile bitirici darbeyi indirceğiz. Suratlarına suratlarına vuracağız...
 

Üst