Bu Taraftar Seninle Gurur Duyuyor Halil Üner

Di mi ? Doğruydu. Hırsız Hagi, s.ktir Petre.. Hakkaten acaip dinliyorlar herkesi, e tabi davul tokmaklarını insaların kafasına atınca davullar susuyor, konuşanların sesi duyulabiliyor. LA havle, neyse tartışmayalım, şurda 3-5 kişiyiz kırmayalım birbirimizi. Dediğin gibi yukarıda Allah var, ne olduğunu görüyor.
 
Orda isteyen "İmparator Halil" diye bağırabilir ama "Halil Üner istifa" diye bağırmak isteyen arkadaşların güzel bir hastaneden oda ayırtmaları tavsiye olunur.

Böyle demokratiktir kendileri.
 
biz ilk beykoz maçından sonra bağırmıştık istifa diye 3 5 kişi.akabindeki ülker maçındada niyetlenildi ama engellendi yumuşak biçimde.
 
ewet en son halıl ıstıfa dıye beykoz macında soylemıstık. ordada arka arkaya 4 mac kaybetmıstık.salondakı seyırcı sayısı 100 bıle deıldı. o mactan sonra bıraz ıstıkrar saglamıstı takım. sımdı yıne arka arkaya maglubıyet serısı yakaladık. bu sefer ne olacak...
 
PİNOKYO HALİL ÜNER



Galatasaray istemiyor ama...

TURKBASKET- Hafta sonunda Galatasaray ile Türk Telekom arasında oynanan karşılaşmadan sonra G.Saray coachu Halil Üner'in ''Biz bu hakemi istemiyoruz'' dediği (A) klasmanı hakemi Erşan Kartal için yaptığımız araştırmada ilginç bir sonuç ortaya çıktı.

Galatasaray Şube Sorumlusu Tuğrul Demir 'in saldırısına uğrayan 1979 doğumlu Bursa Bölgesi hakemi Erşan Kartal 'ın olaylı maçta dahil olmak üzere Sarı-Kırmızılıların sadece 3 maçında görev aldığı ortaya çıktı.

Beşiktaş Galatasaray'ı 80-62 yendiği karşılaşmada yardımcı hakem olarak görev yapan Kartal, Sarı-Kırmızılı ekibin Erdemirspor ile oynadığı ve 87-68 kazandığı karşılaşmanın da başhakemiydi. Üner'in ''Bu hakem arkadaşın bizimle bir sorunu var. MHK neden 35-40 hakem içerisinden sürekli bu hakemi veriyor'' serzenişi de boşa çıkmış oldu. Bu yıl 18 maçta görev yapan Kartal'ın düdük çaldığı maçlar şöyle:

GALATASARAY CAFE CROWN - TÜRK TELEKOM
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BLD. - BEŞİKTAŞ COLA TURKA
BANVİT - KARŞIYAKA
TUBORG PİLSENER - TÜRK TELEKOM
GALATASARAY CAFE CROWN - ERDEMİR
BANVİT - DARÜŞŞAFAKA
BEŞİKTAŞ COLA TURKA - BEYKOZ
TUBORG PİLSENER - ERDEMİR
TEKEL - MERSİN BÜYÜKŞEHİR BLD.
BÜYÜK KOLEJ - DARÜŞŞAFAKA
KARŞIYAKA - TÜRK TELEKOM
FENERBAHÇE - MERSİN BÜYÜKŞEHİR BLD.
TÜRK TELEKOM - BEYKOZ
ÜLKER SPOR KULÜBÜ - KARŞIYAKA
BEŞİKTAŞ - GALATASARAY
TUBORG PİLSENER - DARÜŞŞAFAKA
TÜRK TELEKOM - BEYKOZ
FENERBAHÇE - BEYKOZ





Yalanlarınla sana mutluluklar dilerim :claps
 
Bahtsizbedewi' Alıntı:
X' Alıntı:
Tribünde demokrasi diye birşey yoktur Fırat.Bunu senin iyi bilmen gerekiyor aslında.O kadar kapalı setlerde dolaştın :)
EWET DOLAŞTIM VE EĞER HAKLI Olduğunuz 1 konu varsa tribün liderlermiz her zaman dinlemiş konuşmuş hatta yanlışlarını izah etmiştir tribündeki tayfanın en ters tepki verdiği olayda bile Allah var yukarda verilen tepki yanlışmıydı(saido ümit karan gönderilmese...)

Tamam birader git anlat o zaman sayısal verileri de ekle güzel bir dosya hazırla ''Halil Üner neden istifa etmeli'' diye götür ver, ondan sonrada geç karşı tribünde Halil Üner istifa diye bağır.
Bir tek sende beyin yok herkes düşünebiliyor tepki vermek istiyor ama olmuyor işte. İşkembeden sallamaya benzemiyor bu işler...
 
halil hoca sezon sonunda gidecek ama uzaklaşmayacak şubenin patronu olacak peki o zaman ne olacak gelecek koch rahat olacakmı.
 

Üst