Bu Taraftar Seninle Gurur Duyuyor Halil Üner

itslikethat sanirim tam anlasilmadi.Yuzeysel yaklasip ani tepki verenlere birseyler gostermeye calisior ama soyle bir sorun var su anda.
Bu takim 3 yildir basketbol adina hicbirsey gosteremedi.Bir alan savunmasina karsi napicagini bilmeyen kadrolar izledik.
Ayrica iki senede gelen oyuncu sayisi 30 u gecti.Simdi nasil bir bahane olabilir?
Yanlis mudaheleler,Galatasaraya yakismayan tarzlardan filan hic bahsetmiyorum.
Erman Kunter zamaninda ust tarafta bitirsekte 4 takimi hic yenememistik.Benim disimda bundan bahsedende yok yillardan beri.Neden?
Cunku basketbol oynuyorduk.Dogru seyler yapiyorduk.Ve asla Erman Kunter bahane uretmiyordu.Galatasarayda birsey olmayacagini gorupte gitmesi kendi takdiridir.Ben asla suclamadim.O zamanlar Halil Unerin almasi gercekten takdire sayan birseydi.(Hadi boyle diyelim). Su anda birakmasi ise kimse tarafindan alkislanacak bir davranis olarak kalmadi.Gecen sene keske Play-out lar sonrasi biraksaydida birazcik alkis alabilseydi dun yasananlar yerine.
 
Itslikethat biraderim en son forumda " Ben kimliğimi açıklasam var ya u-huuu" diye dolanıyordun, ki aradan geçen zamanda da bir milim ilerlememişsin. Geçen yazımda sana ayar vermekle uğraşmamıştım , şimdi de uğraşmayacağım zira geçen tecrübelerimden ayar kabull eden bir bünyen olmadığını biliyorum. Hayır haayıırr! diye kafanı çevirmeyi tercih ediyorsun. Yalnız senden ricam, insanlar benim kadar tecrübeli değiller seninle uğraşmak konusunda o yüzden insanların sinirleriyle oynama ki çok feci şekilde ayarı yeme. Forumun %90 ı da sana o ayarı verebilecek kadar kapasiteli insanlar.

Şimdi yazdıklarında 2 nokta var, birincisi Efes'de banvite yenilmiş , ne olmuş yani kısmı. Evet Efes BAnvit'e Ülker Tekel'e bir kez yenildiler, ama biz Ülker'e, Efes'e , Tekel'e, Banvit'e ve aşağı yukarı her takıma 3 yıldır sürekli yeniliyoruz. Önce bunu güzelce bir geçmiş yıllarınpuan durumlarını inceleyip öğren.

İkincisi o Oyak daki çocuğun( E yuh! E yuh! Vallahi bir koça da Oyak'daki çocuk diyebilecek ayarda bir adam olmak için Osman Solakoğlu olmak gerekir normalde. Ama sen muhtemelen sadece klavyede konuşan 14-15 yaşlarında bir adam olduğun için senin için Osman Solakoğlu'da federasyonu yönetmiş o çocuktur kesin) yani Yücel Platin'in koç, benim de yardımcı koç olduğum durumun bile bundan daha iyi olduğu söylenebilir. Ki sen aklınca espri yapmaya çalışıyorsun. Açıkçası bu kadar vakit bu kadar adamla tartıştım, doğru ve yanlı şeyler duydum, söyledim, lakin "Halil Üner bugün istifa etse Galatasaray koç bulamaz " meali kadar komik bir şey duymadım. Galatasaray 3 yıldır sürekli kaybeden bir takım ve Nihat İziç hariç( belki o bile dahil) basketbol koçluğu yapmış herhangi bir insanlar takım daha kötü olamaz. Bakın Halil Üner bugün istifa etsin, Galatasaray 3 gün içinde Halil Üner'den daha iyi bir koç bulacaktır...
 
2.5 sezonda yaklaşık 65 maç toplam 16 galibiyet (evet yanlış okumadınız). İlk sezonunda 12., ikinci sezonunda 13. olmuş bir hoca.Takım hocasız da çıksa 16 nın altına düşmezdi. Fazla söze gerek yok
 
Galatasarayin Halil Unerle 3 sezonki kadrolari merak edenlere:

2003-2004

1 Arda Vekiloğlu
2 Burak Sezgin
3 Cenk Duraklar
4 Cihad Şahin
5 Denktaş Güney
6 Frankıe Alexander Kıng
7 Gürol Karamahmut
8 Hüseyin Sedat Asarcıklı
9 Kadir Saygılı(Alt Yapı)
10 Kenan Kaan Atıkır(Alt Yapı)
11 Kevın Alexıs Daley Hewıtt
12 Korhan Kıyıcı(Alt Yapı)
13 Mehmet Tufan Ersöz
14 Melih Kanlı(Alt Yapı)
15 Mustafa Gürcan Cüceloğlu
16 Ronald Sylvester Slay
17 Sandıs Buskevıc
18 Serhat Azizağaoğlu(Alt Yapı)
19 Kemal Tunçeri
20 Tuncay Doğan(Alt Yapı)
21 Tyrone Lamar Washıngton
22 Uchenna Prıncewıll Amadı Nsonwu
23 Yavuz Yiğit Özmen

2004-2005 Sezonu

1 Arda Vekiloğlu
2 Brıan Davıd Boddıcker
3 Burak Sezgin
4 Cihad Şahin
5 Donald Eugene Lıttle Iı
6 Enver Enis Ekmen
7 Eyüp Fatih Ünal(Alt Yapı)
8 Gökhan Üçoklar
9 Hilmi Berk Üner(Alt Yapı)
10 Hüseyin Gargılı(Alt Yapı)
11 Hüseyin Sedat Asarcıklı
12 İsmet Hacıoğlu(Alt Yapı)
13 Jason Beau Keep
14 Jose Estevam Ferreıra Jr.
15 Kenan Kaan Atıkır(Alt Yapı)
16 Melih Kanlı(Alt Yapı)
17 Mert Uyguç
18 Nıcholas Vernon Jacobson
19 Orhan Güler
20 Ronald Eugene Johnson Jr.
21 Ufuk Gürgen
22 Umut Tınay
23 Umut Durmuş

2005-2006 Sezonu

1 Burak Sezgin
2 Chrıstopher La Juane Garnett
3 De Sean Wıllıam Hadley
4 Fatih Solak
5 Gökhan Üçoklar
6 Hüseyin Demiral
7 İsmet Hacıoğlu(Alt Yapı)
8 Kerim Umut Yenice
9 Malık M Dıxon
10 Mehmet Baras
11 Randy Anthony Lıvıngstone
12 Serhat Çetin
13 Şemsettin Baş
14 Valentin Pastal

Ve mac yapmadan gonderdigimiz oyuncular:

Allred
Schamalic
Baker
Hagen
ve gecen senelerde denenenler.

Toplam 45 oyuncu sadece bunlar.(Altyapilari saymadim tabiiki)
Yahu ne denirki bu tablonun uzerine.
 
ozzy' Alıntı:
2.5 sezonda yaklaşık 65 maç toplam 16 galibiyet (evet yanlış okumadınız). İlk sezonunda 12., ikinci sezonunda 13. olmuş bir hoca.Takım hocasız da çıksa 16 nın altına düşmezdi. Fazla söze gerek yok

Cok carpici bir istatistik.. 65 macta 16 galibiyet, 49 maglubiyet.. 16-49 !!

Kulübe fax cekecegim, mail gönderecegim, medyadaki güclü Galatasaraylılara basketbol takımımızın bu muhtesem! istatistigini yollayacagım ve artik bu konuda ciddi birseyler yapmanın zamanı gelmiştir.. Yeter artık.. Bundan kötüsü küme düsmektir diyecegim ama biz zaten gecen sene normal bir statü olsaydı küme düsmüstük.. halil defolup gitmelidir bu takımın basından!!
 
Mac istatistiginide cikaralim.

TBL :

03-04 : 8-18
04-05 : 7-19
05-06 : 1-2

Kupada belli bir basarimiz yok.Genelde 1-2 yada 2-1 yapmisiz.Bir tek ilk senede ikinci tura cikip elendik.Zaten genelde bu hafta yenildigimiz Beykozu yeniyorduk.

Play-off istatistiklerini yazmak isterdi gonul ama Play-out istatistiklerini yazabiliyoruz.

Bu arada Play-out istatistiklerini bu sene yazamayiz.Cunku bu sene play-outta yok.Duyrulur.
 
Sevgili itslikethat,

Fikirlerinizi ifade etme hurriyetine elbette sahipsiniz, buna kimsenin itirazi olamaz, zaten ediyorsunuz da. Ama sizin fikirlerinizi elestirme hakkina da ben ve benim gibi dusunenler sahip. Soyle ki:

1- Galatasaray'in bu sezonki kadrosu belki sampiyon olamayabilir ama en azindan guzel basketbol oynayabilir ve sezonu ilk 6 icinde bitirebilir. Son 2 mactaki takimin oyunu, son 2 sezondan farkli degildi. Yine hicbir calisilmis hucum seti yok, yine savunma yok, yok, yok, yok... Beykoz gibi bir takimi ise cok ama cok rahat yenmesi lazim, Beykoz ornek verdiginiz Tekel-banvit gibi bir takim degil, hicbir ozelligi olmayan kume dusmenin favorilerinden birisi. Eger bu takima bile hicbir varlik gosteremeden yeniliyorsak kocu suclamak ve sorgulamak en dogal hakkimizdir.

2- Gectigimiz 2 yil icin kullandiginiz "Halil giderse koc bulamayiz" edebiyati demode oldu artik, lutfen baska birsey bulun. Cafecrown'un sponsorlugunda artik subede maddi problem yok, potansiyeli yuksek bir kadro ve ateslenebilirse Galatasaray camiasini destegini alabilecek takimi herkes calistirmak ister. Isterseniz soruyu ben size tersinden sorayim: "Halil Uner Galatasaray'dan ayrilsa hangi takim Halil Uner'i takimin basina gecirir?" Bence 1. ligden hicbir takim.

3- Kisilerin usluplarindan sikayet ediyorsunuz ama siz de giyabinda Yucel Platin'e saygisizlik ediyorsunuz. Yucel Platin su an Oyak Renault'yu calistiriyor, zaten Hail Uner ayrilsa bile calistirdigi takimi birakacagini sanmiyorum. Zaten "filanca koc Halil Uner'den kotu" gibi bir ifade neden Halil Uner'in takimin basindaki varligi icin yeterli bir sebep olur, anlayabilmis degilim.

4- Isterseniz biran icin basketbolu birakalim, Galatasaray etigi hakkinda konusalim. bu konuda sizden net bir cevap isteyecegim: Mafya ile icli-disli, Sedat Peker sorusturmasi kapsaminda gozaltina alinan bir adami Galatasaray kocluguna layik goruyormusunuz? Veya benzer bir soruyu size tekrar sorayim: Mac sonrasi soyunma odasinin onunde herhesin icinde (ustelik kulubun 2. baskani Turgay Kiran'in da gozu onunde) eski oyuncumuz Muratcan'in babasi Necati Guler'in uzerine saldirip " Bittin sen, olumun benim elimden olacak" diye tehditler savuran bir adam sizce Galatasaray kocluguna yakisiyor mu?
 
sadce halil in ayrılması da yetmez.bu;yaklaşık 10 yıldır bize musallat olup kanımızı emen,hiçbirşey veremeyen yıldız ve genç takımların süperstarı gökhan üçoklar vampirinin bir an evvel takımdan uzaklaştırılması gerekir.
buna ilaveten malik hariç,hatta dahil olarak tüm yabancıların yol yakınken değişip adam gibi sistem yabancıları takıma monte edilmelidir.
forumuzda dört gözle burak'ın iyileşmesini bekleyen arkadaşlarımada naçizane bir tavsiyem:boşuna kimse burak ı beklemesin;zira burak 15 yıldır tanıdığımız burak.asla ilk 5 çıkıp 35-40 dakika takımı sırtlayacak kapasitede bi adam değildir.6-7 dakka süre alabilecek 3-4 savunma ribaundu çekip boş yakalarsa da 1-2 üçlük sokabilen,savunmada rotasyon rotasyon diye bağırmaktan öte fazla bi fayda sağlayamayan yedek olmaya mahkum bir oyuncudur.takıma çok büyük katkı sağlaması beklenemez.
 
Gökhan konusuna katılıyorum vampir kısmına değil tabii hiç bi faydası olmadığı için.Ama bana kalırsa Hadley çok kaliteli bi isim.Kalitesini Türkiye Kupasında gösterdi zaten kariyeri de ortada onun mevkiisinde şu anda oyuncu bulmamız o kapasitede çok zor.Livingston un ise biraz zaman ihtiyacı var onla ilgili tek soru işaretim sakatlığının ne durumda olduğu.Burak sa ne kadar doğru oynamasa da çok yetenekli ve herşeyden önce Galatasaraylı.Onun dışardan çok fazla şut atmasının tek sebebi belli bi oyun şablonumuzun olmayışı.Ben bi kerz daha yinelemek istiyorum iyi yönetilebilirse bu takım bence şu anda Türkiye de Efes Pilsen den sonra en iyi 2 3 kadrodan birine sahip ve yarı final yapabilecek kapasitede.
 
Bir kadronun iyi olması hiçbirşey ifade etmez..Eger iyi yönetilmiyorsa nafile..G.Saray'ın sorunu oyuncu değil hocadır...Bu adamı San Antonıo'nun başına geçir play off'a giremez..O yüzden bu gitsan o kalsın demek bence çok gereksiz...
 
Gordon...
Bak burada yazılıp çizilenleri şahsileştirme... Bana kişisel olarak saldırsan cevapsız bırakmam, bunu bil... seninle muhatap olacak filan da değilim...

Halil Üner'i Beykoz maçından sonra savunmadım... İstifa et git de demedim ama istiyorum sonrasını merak ediyorum çünkü...

Ben bu takımda iyi kötü gençliğinde oynamış ve altyapısında da iyi kötü çalışmış, kulübün de azası olan bir adamım yaşım da 37...

Tanıyan tanıyor beni, bu formda da tanırlar, basketbol camiasında da...

Dawkins...
Birincisi o an gerçekten Yücel Platin'in adı aklıma gelmedi... Ayrıca ben hiç Yücel Platin'e hakaret etmedim, şimdi tartışmanın kaynağını bilmeyenler olabilir özetleyeyim...

Yücel Platin, malum geçen sezon başında Banvit'in başına geçirildi ve daha sezon başlamadan gönderildi...

Ben kendisinin Coach'luğunu beğenmem ayrı ama, neden Banvit'in kendisini gönderdiğini gayet iyi biliyorum.

Sezon öncesinde Beşiktaş'ın o zamanki Süleyman Seba salonundaki hazırlık turnuvasında seyretmiştim.... Getirdiği yabancıları da ABD'lileri ve ozaman alınmasını istediği yugoslav diyeceğim şimdi guardı adını unuttum o da getirildi ve sonra gönderildi...

Neyse burada kalkıp da özel konuşmaları deklare edecek halim yok kendimi ispat için, o zaman bana fikrim sorulduğunda... (kimin sorduunu da deklare etmeyeyim) acilen yeni bir Coach bulun bu yabancıları hemen sallayın ve istediğini almayın yoksa küme düşersiniz demiştim... Sonra bunlardan geç de olsa sıyrıldılar ama kendilerine gelemediler... Taaa ki Tad Baldwin'i getirene dek...

Şimdi bakın bugün Beşiktaş-Mersin maçındaydım, gittim gördüm... Çoğu maça da giderim... Mersin iyi bir takım ama Coach yetersiz... Yani tabii ki çok iyi niyetli bir davranış Rebah Sıdalı'yı takınmın başında tutmak ama ollmuyor... takım yakaladık derken dağılıp yine neredeyse 20sayı geriye düşmüşler saçmalıyorlar Steve Logansahada time-outttttt diye bağırıyor hem de hücudan savunmaya dönerken bağıra bağıra dönüyor, Rebah Sıdalı dağılmış algılamıyor, logan masaya koştu neredeyse... Tabii Mersin'de Ja Ja ve Harun'un bebelerin atacağı pota diplerini nasıl kaçırdığını da kimse çözemedi, en az 7-8 basket vardı böyle...

Neyse Rebah Sıdalı da Yücel Platin'e benzer durum...

Yalnız el insaf! Yücel Platin bile iyidir filan denirse hakikaten artık! Bunu söylemiştim, tabii tartışma alevlenince ben de ipin ucunu kaçırmış olabilirim...

Arda'nın tepki gösterilir demesine katılıyorum burası Ülker Efes değil... Tepkiyi garipsemiyorum, ben de Beykoz maçındaydım ve yenilmek olacak iş değildi... Fakat oradaki örnek basit... Al Ülker takımını aynen Galatasaray yap, sanırım hepimizin rüya takımlarından biri olur... Daha doğrusu bu olanaklarla hayalini bile kuramayız ya neyse... O takım Tekel'e kaybettiğinde ne yapacaktık dedim... Ergin ataman istifa, Mirsad defol mu olacaktı?

Ayrıca Banvit'i de seyrettim bu sezon valla bugün konuştuklarım küçük dilini yutmuştu... Maçı seyretmedik yorum yapamayız ama... Kimse ihtimal vermezdi.

Tekel'in Büyük Koleje yenilmesi de öyle... Yani bu sezon entresan bir lig var ve bunu göreceksiniz herkes herkesi yeniyor.

Dawkins
Evet, geçen 2 sezonda halil üner gitse başkasını yani tabii doğru dürüst birisini bulamazdık ya da galatasaray'ın yükünü kaldıracak birisini... Bu sezon buluruz...

Yalnız şu da var geçen sezon Banvit Çetin Yılmaz'ı çok istedi ve tabii ki bizim asla vermeyeceğimiz paraları verdi ama kabul etmedi...
Riske girmedi o takımla sezon ortası olmaz dedi. onlar da Baldwin'i buldu...
Düşünsene koskoca Baldwin adam olimpiyat dördüncüsü olmuş, kariye harika bizi yenip play-outtan son maçta sıyırmasalar neredeyse kariyerine küme düştü yazdıracaktı.

Cafecrown'a gelince şimdi, bu sezon başında bir abimle birlikte yaşadığımız, daha doğrusu yapmak zorunda kaldığımız birşeyi, bir olayı burada anlatmayayım ayıp kaçar da, başka bir şey anlatayım...

Voleybolda vaktizamanında diyelim... Payidar abi sponsor buluyor. Para iyi... Diyolar ki ''Payidarcım bir girdi çıktı yapalım muhasebeye parayı aktaralım'' o dapeki diyor muhasebenin kapısında bekliyor parayı alacağız diye... Tabii para filan yok gitmiş futbola...

Dolayısıyla fazla güvenmeyin o geldiği söylenen paraya...

Bakın bunları anlatmak hoş değil ama neyse... Halil Üner'in ilk geldiği sezon Fenerbahçe'yi yenmişiz maç sonrasında koridorda turluyoruz birlikte, olay abi tebrikler filandan çıktı, kolkola (gordon'a iyi malzeme) turluyoruz, artık nostalji falan yapmaya başladık,bu arada arkamızda sürekli iki kadın var biri genç diğeri yaşlı arkamızdan ayrılmıyorlar, Halil Üner dearada onları kesiyor, biz konuşarak turluyoruz...

en sonunda abi dedim bunlar kim ya ben gitsem artık yok gidemessin atlatmaya çalışıyorum menajerle kızı dedi...

daha hazini fener coach'u benim hep sevdiğim bir insandır arada da konuşuruz... murat özgül'ün dediğiydi... o da ben de kalsın... dahil etmeyeyim olaya...

dawkins son olarak senin etik olayına cevap vereyim...
necati gülere saldırırken ben de oradaydım, az yanında... aralarında geçmişten kalma bir sorun var ve haklıydı... yani buna yorum getirmenize gerek yok...
bu ülkede herkesin herkesle ilgisi alakası var, bu kadar etik-betikkonulara girmeyelim, kimin kiminle bağlantısı var bilemezsiniz, bilemeyiz ya da bu kadar ''ince'' düşünürsen ortada ''göreve getirecek'' adam da bulamazsın belki...

biraz uzun oldu ama böyle...
bakın ben bizim futbol takımı liderken de daha ikinci haftada bu takımdan bir halt olmaz dediğimde bayağı bir tepki almıştım ama bak liderlik gitti...

Bu arada unutmuşum bir not yazayım sezon başında erman kuntere sorulduğun da ya da üstü kapalı teklif yapıldığında diyelim işim olmaz dediğini de biliyorum...
 
Dostum,seninle Halil Hoca'ya Alsancak Kordon'da bir gezi ayarlayalım.Burda turlayın kolkola...

Ama mümkünse,özellikle de Halil Bey turlamasın artık soyunma odası koridorlarında...
 
Ya arkadaşım neyi savunuyorsun....Bu adam geçen sene bu takımı küme düşürdü...Play out olmasa şu ana 2.lig fikstürüne bakıyorduk...Ama kesmedi biraz daha sabredelim bunu başarsın diyorsan lafım yok...Bu camiaya ne geldiyse bu GS'lıyım diyen eski sporculardan geldi..Başkanda eski Basketbolcu......Mümkünse Halili de alsın nereye giderse gitsin...
 
Bence bu 3 yıllık kötü tablo sırf Halil Üner'den kaynaklanmıyor. 3yıllık Özhan Canaydın yönetiminin basketbol da dahil tüm şubelerin üzerine çökerttiği ölü toprağının daha etkili olduğunu düşünüyorum.
 
itslikethat' Alıntı:
Gordon...
Bak burada yazılıp çizilenleri şahsileştirme... Bana kişisel olarak saldırsan cevapsız bırakmam, bunu bil... seninle muhatap olacak filan da değilim...

1.Canıma minnet, lakin madem muhatap olmayacaksın, gordon bey de koç olsun bilmemne diye atıp tutma! Ha konuşacaksan da gelen cevabı hazmedeceksin. Yine de tavsiyem benimle muhatap olma, git Halil Üner'le turla.
2. Sorduğum hiçbir soruya cevap vermemişsin, hala Efes'de yeniliyor diyorsun. Derdin zorun işine geleni atlayıp münazara yapmak. İstersen onun da kralını yaparım. Lakin dediğim gibi aldığını hazmedemeyip, sorulara cevap vermek yerine anılarını anlatıyorsun. O yüzden evet, benimle muhatap olma. Rica ediyorum!
 
sovereign
malzemeyi bilerek verdim...
siz orada bu kulübün düştüğü hazin durumu göremiyorsunuz...
derbiyi kazanmışsın ama senin coachun kim olursa olsun mühim değil...
menajerden kaçmaya çalışıyor çünkü oyuncum iyi oynadı şu ilk taksidi verin diyor ama para yok verecek...

bakın tekrar ediyorum halil üneri savunmuyorum... gitsin diyorum... ama biraz olaya ''halil istifa'' diye bakmayın sadece...

murat didinde bu kadro olsa şampiyon yapar mı bilemem tequilla...
elindeki kadroyla kupadan elendi ama neyse o değil de bugün akatlar da adamlar salonda şov yaptı... şimdi acaip yatırımla nba salonu gibi ortam yaratıyorlar... lokanta sinema dükkan filan olacak...

sonuç olarak bunlara da özenelim... bunları konuşalım, halil gelmiş, halil gitmiş değil sorunumuz...

hani ahmet cömertte oynayacaktık neden oynayamadık abdi'ye gittik ben biliyorum, içinizde bilenler de vardır... o kadar hazin bir durum ki...

bunlara tepki göstermek gerek...
 
Yazmadan okuyordum, hatta şimdi yazmayayım da sahurda yazarım diyordum ama bir kaç şey karalıyayım. Itslikethat de zaten Halil hoca kalsın demiyor, yanlız olaya farklı bakış açıları var. Sonuçta çoğumuz taraftarız ilk planda ve olaya Galatasaray açısından bakıyoruz ama farklı bakış açılarına da saygı duymak lazım(bu her olay ve herkes için geçerlidir).

Ergin Ataman-Oktay Mahmudi'yi asıp kesme konusunda ise şöyle bir fark var. 2 takımın da ve koçların da geçmişleirnden dolayı gleen kredileri var. Sonuçta oyun basketbol ve top yuvarlak, geçen sene de Kolej Efes'i yendi ama büyük resimde Efes için önemli değildi bu. Bizde ise 3 senedir artık bazı şeyler için kredi kalmadı. Yani basit olarak Beykoz'a da yenilinebilir ama bir ışık, bir sistem, bir plan görememek(3 yıldır) olayı farklı kılıyor.

Daha önce yazmıştım bence 2 tür iyi kadro vardır. Ya 8-9 oyuncu rotasyonlu ama herkesin görevinin belli olduğu ve maksimumun verildiği bir de 12 tane denke yakın oyuncu ile derin benchli bir kadro. Şu an derinlik bakımından sanırım Ülker-Efes'ten sonra geldiğimiz kabul edilir. Ama bu çeşit kadro da maalesef iyi sonuç vermiyor ve de ışık yok ilerisi için. Itslikethat de demiş, eskiden belki koç bulmak cidden zor olurdu ama şuan daha imkanlı ve ben açıkçası GALATASARAY isminin bir çok şeyden önemli olduğunu ve bazı koçların da bunu görerekten zorluklarda da bu sorumluluğu alacağı inancını taşırım. En basit örnek Ayhan Avcı'dır.

Son olarak da yaşça çoğunuz büyüğümsünüz. Sizlerden ricam bu zor, can sıkıcı, keyif kaçırıcı günlerde, lütfen birbirimize biraz daha hoşgörülü ve Galatasaray ismi ve taraftarına yakışan bir halde olalım. Karşı görüşler, eleştiriler her zaman iyi niyetli olduğu sürece bir oalyı iyiye doğru götürür. Umarım bu topic ve diğer topiclerde de ortak bir şekilde en iyiye ulaşırız.
 

Üst