Tequila' Alıntı:Bide Canaydın var işte , onun 3 yılda değil 4 yıldır başarısız..
Yeri değil ama... Canaydın'ın futboldaki hedefi, 10 yılda 7 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 3 de Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuydu.
Neyse...
Tequila' Alıntı:Bide Canaydın var işte , onun 3 yılda değil 4 yıldır başarısız..
uacaglar' Alıntı:Senin böyle zavallı bir başkanın ve yönetim kurulun olduğu sürece Halil gibi hocalar az bile...Ben teklif ediyorum Halil'in sözleşmesi 10 yıl daha uzatılsın..
gordon' Alıntı:hocasına yumruk şov yaptıran taraftara...
olay şu forumun büyük çoğunluğu anca yazıo maça gelme dedin mı ....redsong' Alıntı:benim anlamadığım şu....
foruma bakıyorum herkes vasat hoca HALİL ÜNERE karşı....
ama salona gittiğimde herkes vasat hoca HALİL ÜNERLE gurur duyuyor...
bana biri açıklasa şu durumu.....
Abi isteyen istediği gibi bağırabilir kötü 1 sonuçtan sonra 50 kişi halil istifa diyede bağırabilir imparator halil diyede bağırabilir küfür ve Galatasaray lılığa yakışmıycak 1 hareket ve davranış olmadıktan sonra tribün gayet demokratik sonuçta...X' Alıntı:Fırat ne alakası var.Gelenler yada forumdan olmayıpta bağırmak isteyenler bağırabiliyorda buradakilerin gelip bağırması kaldı dimi.
EWET DOLAŞTIM VE EĞER HAKLI Olduğunuz 1 konu varsa tribün liderlermiz her zaman dinlemiş konuşmuş hatta yanlışlarını izah etmiştir tribündeki tayfanın en ters tepki verdiği olayda bile Allah var yukarda verilen tepki yanlışmıydı(saido ümit karan gönderilmese...)X' Alıntı:Tribünde demokrasi diye birşey yoktur Fırat.Bunu senin iyi bilmen gerekiyor aslında.O kadar kapalı setlerde dolaştın