Bu Taraftar Seninle Gurur Duyuyor Halil Üner

Halıl Galatasarayda koclugu para ıcın değil sadece hobi olarak yapan arkasında Galatasaraydan kovulmasını engelleyen bırtakım gucler olan bırı.Para ıcın degıl cünku adam cok varlıklı ve kovulsa ,ona lise takımı bıle emanet etmezler,oda koçluk egosunu bizle tatmın ediyor.Ama en büyük suc bızde ona gereken uslupta tepkımızı gostermedık,bu hafta macta halıle 40 dakıka onun anlayabılecegı sekılde protesto yapalım.Yoksa bu adam gıtmezzzzzzzzzzzzzz :? :?
 
Bu kadar olaydan sonra bir hoca halen takımın başında duruyorsa bunda başka şeyler ararım..Ama hep söyledik balık baştan kokar..Senin böyle zavallı bir başkanın ve yönetim kurulun olduğu sürece Halil gibi hocalar az bile...Ben teklif ediyorum Halil'in sözleşmesi 10 yıl daha uzatılsın..
 
Buraya birşeyler yazıpta ellerimizi ve beynimizi yormak saçma ama napalım artık halil üner istifa edene kadar yazıcaz (böyle giderse sonsuza kadar yazıcaz demektir). ya dünya'da çeşit çeşit insan var bunlardan biride halil üner. çok zor ama onuda olduğu gibi kabul edicez artık. aslında bu durumu bende kabullenemiyorum ama başka yapcak bişey yok çünkü adam laf anlamıyor. şu anda halil üner'e karşı bildiğim bütün kötü sözleri yazmak isterdim ama sonuçta galatasaray camiasının içinde olduğu için bunu yapmıyorum. ona karşı bir sevgim yok ama galatasaray camiasına sevgilerin en büyüğünü besliyorum. bu bakımdan sadece halil hoca istifa diyebiliyorum. bunuda 3 senedir söylüyoruz zannedersem en az bi 3 sene daha söyliycez. umarım böyle bişey olmaz. hiç zannetmiyorum ama olurda halil üner istifa ederse gs taraftarları olarak en mutlu günlerimizden birini yaşarız. ayrıca halil üner'ede bizi 3 senedir bir kerecik olsun mutlu etmediği için tebrikler...
 
uacaglar' Alıntı:
Senin böyle zavallı bir başkanın ve yönetim kurulun olduğu sürece Halil gibi hocalar az bile...Ben teklif ediyorum Halil'in sözleşmesi 10 yıl daha uzatılsın..

Kalpten gitmeyeceğim kesin bu Üner olduğu sürece. Çünkü maçlarda heyecanlanmıyorum sonuç belli olduğu için ama Üner takımda 10 sene kalırsa Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Galatasaraylı taraftarlarla dolar. En kıdemli hasta da ben olurum ;)
 
yrn bu tezahüratı bolca duyarız.bgn parti de girişte halil üner var yanından semsettin huseyin ve biri daha tam hatırlamıorum içeri girdiler.sadece şemsettin slm verdi.hemde öle kuru kuruya kafa salladı gecti.huseyin aynen transit gecti.bu bile takımın hocasına olan saygısının olmadığını gösterir. sevgili kardesi de vardı parti de. beykoz maçının kritiğini yapıolardı herhalde. eger hakkıyla bizi yeniolarsa abisini bi kaç şey ögretse fena olmayacak...
 
Artık istifaya yönelik hic bi umudum kalmadı
Bu adam klubun sahibi gibi ya
Herkes gider Halil bey gitmez

Bu subedende kimse gitmez sadece rolleri değişir.
 
Halil Üner'den şahsım ve yaptığım bütün eleştiriler için özür diliyorum. Bugün ilk defa birçok kongre üyesinin katıldığı bir toplantıdaydım. Ve artık çok rahat söyleyebilirim ki : " Galatasaray'ı adaya attığı iskemle ölçüsünde önemseyen kongre üyelerine 3 yılda Galatasaraya küme düşme dahil her türlü utancı yaşatan hocasına yumruk şov yaptıran taraftara Halil Üner çok bile gelir. Bütün bunlar bizim suçumuzdur, Halil Üner suçsuz bir garibandır, gücü yettiğince uğraşmaktadır, kendisini kovmak gibi bir derdi olmayan bir grup adam daha fazlasını haketmemektedir.
 
Üner: Biz bu hakemi istemiyoruz

Erkekler Birinci Ligi'nde Türk Telekom'a olaylı bir maç sonunda yenilen Galatasaray Cafe Crown'da coach Halil Üner maçın hakemi Erşan Kartal'a ağır eleştirilerde bulurken Federasyon ve MHK'ye de gönderme yaptı.

Erşan Kartal 'ı maç öncesinde istemediklerini ve bu konuda yazılı olarak federasyona başvurduklarını belirten Halil Üner, ''Ancak bu hakemin 4-5 yıldır bizimle bir sorunu var. Israrla istemememize rağmen yine de bu hakemi verdiler. Çok merak ediyorum MHK'nin elinde 30-40 hakem varken neden Erşan Kartal bizim maça veriliyor. Biz açıkladık bu hakemi istemiyoruz. Olay anına kadar tüm iyiniyetimizle sakinliğimizi koruduk. Ancak sonra olan oldu. Maç içerisinde çaldığı teknik faulleri o olayda sonra da çalmadığı kasti faulleri hatalı yürümeleri herkes gördü. Biz bundan sonra maçlarımızda Erşan Kartal 'ı görmek istemiyoruz'' açıklamasını yaptı.





Erşan Kartal çaldığı teknik faul yüzde bir milyon haklıydı , ayrıca bütün maçlarımızı Recep Ankaralı yada FİBA' dan hakemler yönetse nolcakki şampiyonmu yapcan hoca , ne oynuyoruzda isyan ediyosn sendeki bu kafayla mazeret bitmez..
 
gordon' Alıntı:
hocasına yumruk şov yaptıran taraftara...

Böyle bir şey de oldu yani. Çok mutluyum!.. :claps

Hakem istemeyen hoca, çok mu başarılı acaba? Bir takım hedefin olur da, bahane bulursun. Maç iyi yönetilse, başa baş oynayacak yani takımın. Bu da güzel. :claps
 
benim anlamadığım şu....
foruma bakıyorum herkes vasat hoca HALİL ÜNERE karşı....
ama salona gittiğimde herkes vasat hoca HALİL ÜNERLE gurur duyuyor...
bana biri açıklasa şu durumu.....
 
redsong' Alıntı:
benim anlamadığım şu....
foruma bakıyorum herkes vasat hoca HALİL ÜNERE karşı....
ama salona gittiğimde herkes vasat hoca HALİL ÜNERLE gurur duyuyor...
bana biri açıklasa şu durumu.....
olay şu forumun büyük çoğunluğu anca yazıo maça gelme dedin mı ....
 
Fırat ne alakası var.Gelenler yada forumdan olmayıpta bağırmak isteyenler bağırabiliyorda buradakilerin gelip bağırması kaldı dimi.
 
Halil Hocam, bir sonraki macta, askerlerini butun mac "Imparator Halil Uner" diye bagirt istersen. Hatta istersen, "SEVE SEVE basinizdayim" diye pankart yaptirt.

Umarim su kongreden adam gibi bir yonetim secilir, seni oyle bir rezil ederek kovar ki, sen de bir daha bu kulubun semtinden bile gecemezsin!!!
 
Türk Spor tarihinin gelmiş geçmiş en kötü başkanını da böyle bir hoca yakışır.Paralı askerleri bakalım onu daha ne kadar koruyabilecek.Devamedin GS'ı yoketmeye....

İTÜ'de hafif kıpırdanmalar var.İlk galibiyetlerini bizim maçta alırlarsa şaşırmam..Bu takıma Shaq'ı getirsen gene birşey olmaz.Onu bile oynatamaz bazıları.
 
Bahane bulmak ne kadar kolay,adam 3 senedir bahane buluyor.Herkes suçlu,birtek onun hiç bir suçu yok,takıma o basketbolu ben oynatıyorum ya.

Ya ben 24 senelik ömrümde böyle birini daha görmedim.
 
X' Alıntı:
Fırat ne alakası var.Gelenler yada forumdan olmayıpta bağırmak isteyenler bağırabiliyorda buradakilerin gelip bağırması kaldı dimi.
Abi isteyen istediği gibi bağırabilir kötü 1 sonuçtan sonra 50 kişi halil istifa diyede bağırabilir imparator halil diyede bağırabilir küfür ve Galatasaray lılığa yakışmıycak 1 hareket ve davranış olmadıktan sonra tribün gayet demokratik sonuçta...
 
X' Alıntı:
Tribünde demokrasi diye birşey yoktur Fırat.Bunu senin iyi bilmen gerekiyor aslında.O kadar kapalı setlerde dolaştın :)
EWET DOLAŞTIM VE EĞER HAKLI Olduğunuz 1 konu varsa tribün liderlermiz her zaman dinlemiş konuşmuş hatta yanlışlarını izah etmiştir tribündeki tayfanın en ters tepki verdiği olayda bile Allah var yukarda verilen tepki yanlışmıydı(saido ümit karan gönderilmese...)
 

Üst