Bu Yılın En İyi Transferi Kim?

M.Avery
Hüseyin Beşok
Erdem Türetken
Cüneyt Erden
Charles Gaines

Takımımızın aldığı oyunculardan hangisi yılın transferi olarak nitelendirilebilir... Ayrıca Değerlendirme yaparken hangi oyuncunun takıma faydalı olabileceğini göz önünde bulunduralım..
 
Bunu transfer topiginde tartisalim, tum transferler bitince o zaman daha saglikli bir tartisma olacaktir. Biraz daha sabir=)
 
foruma biraz heyecan katalım:)
bence en iyi transferimiz yeni gelecek 3 numara olacak.
 
Eee ,Eyüp abi bir duyum alırsan bizimle paylaşırsın heralde.Hüseyin Beşok gibi...:).Çarşamba dedin,salı geldi.Bunu geçen hafta için demiştin,ama olsun..:)Haftaya çarşamba kim geliyor??:)
 
Arkadaşlar bende aradığım zaman bizi geri çevirmeyen çalışanlarımıza idarecilerimize yöneticilerimize teşekkür ediyorum.
 
Hüseyin Beşok hem isim olarak hemde büyük sorunlarımızdan birini çözmesi itibari ile ön plana çıkıyor. Ama gelecek son iki ismi beklemek lazım. Ayrıca yeni kaptanımızıda unutmamak lazım... :)
 
Su an yapılan transferler itibariyle Hüseyin biraz ön plana çıkıyor.Ama son 2 transferi görmeden heleki şutör elemanı görmeden yorum yapmak doğru olmaz.Çünkü bu isimde ''marka'' olacak büyük bir ihtimal.
 
Ben de Cem Güvener'in dediğine katılıyorum. Alacağımız 2 oyuncu geldikten sonra yorumlarımızı yazarsak daha iyi olur düşüncesindeyim. Gelecek oyuncunun/oyuncuların bu 5 transferimizden daha iyi olduğunu düşünebilirsiniz. :)

O zaman bir de anket düzenlenir, daha iyi olur. 8)
 

Üst