Bugün annem Hac'dan geldi çok şükür, o yüzden bugün güzel bir gün.
Barış Şişman' Alıntı:Bugün annem Hac'dan geldi çok şükür, o yüzden bugün güzel bir gün.
Eren Bekdemir' Alıntı:[quote="Barış Şişman":2478uwjy]Bugün annem Hac'dan geldi çok şükür, o yüzden bugün güzel bir gün.
Barış Şişman' Alıntı:Bugün annem Hac'dan geldi çok şükür, o yüzden bugün güzel bir gün.
Tolga Kaplan' Alıntı:Bugun 2.5 senelik ilişkim sona erdi.
Valla hiç sorma Yılmaz, gerçektende biraz uzun oldu. Tam 38 gün..Yılmaz Yıldırım' Alıntı:Abi annen hatırladğım kadarıyla annemle aynı günlerde gitmişti.
Benim annem ayın ikisinde geldi. Baya uzun bir ibadet dönemi oldu galiba.
Allah kabul etsin.
Valla hiç sorma Yılmaz, gerçektende biraz uzun oldu. Tam 38 gün..Barış Şişman' Alıntı:[quote="Yılmaz Yıldırım":2o4kq8z8]Abi annen hatırladğım kadarıyla annemle aynı günlerde gitmişti.
Benim annem ayın ikisinde geldi. Baya uzun bir ibadet dönemi oldu galiba.
Allah kabul etsin.
Erdal Can İçelli' Alıntı:Bugün;Aşık oldum :roll:
Eren Bekdemir' Alıntı:[quote="Erdal Can İçelli":398v6jrd]Bugün;Aşık oldum :roll:
Bende hep kendimden büyüklere aşık olurum,kendi yaşımdaki kızlar beni cezbetmiyor,25-26 ve daha yukarısından etkileniyorum bende :?[/quote:xr3h1ojj]siz normal değilsiniz kanımcaBayram Kurtulmuş' Alıntı:[quote="Eren Bekdemir":xr3h1ojj]
tesadüfe bak ama benden 4 yaş büyük yahu çıldırcam..
Niye ki,Benimkisi sadece beğeni meselesi,Kimisi sarışın bayanlardan hoşlanır,kimisi esmerler'den bende yaşı biraz benden büyük olanlardan hoşlanıyorumTugay Aktepe' Alıntı:Bayram hayat seni epey yorup,yıpratmış anlaşılan..