Bugün...

Sühan Cem' Alıntı:
bu partiyi kapatmak üç maymunu oynamakla aynı değerde.Umarım türkiye için yeni birgün olur BUGÜN. Ama her ırktan kardeşim, ben yerine biz demeyi öğrenmediği sürece, sokaktaki her kürdü, pkk lı olarak gördüğümüz sürece ülkeyi asıl bölen bizleriz bunu unutmayın.

NOT: Kürtlerin en fazla 3 te birinin pkk ya destek verdiği söyleniyor unutmayın

Bu yoruma aynen katılıyorum.. Elinize kolunuza sağlık..

Doğu´nun bakış açısını değiştiremedikten sonra bu karar neye yarar ki? Bir partiyi kapatırsın, bir ay içerisinde yenisi kurulur. Şimdiye kadar öyle olmadı mı? Karar doğru ama...

Demokratik açılım adı altında önce Kürt´lere ayrıcalıklar verilmeye başlandı. Sadece Kürt´lere değil, her etnik kökene aynı mesafedeyiz demeye getirerek Çerkez´lerle devam edildi. Hiçbir şey bilmiyorsanız, açıp tarih kitaplarını okuyup ona göre hareket edin. Lozan´da neyin mücadelesi verildi, İtilaf Devletleri en çok neyin üstünde durdu?

Ülkede kutuplaşma yaratılıyor, çatışmalar sokaklara doğru yol alıyor. Bugün Kürt halkı eylem yapar, ertesi gün ırkçılar karşıt tepki verir. Gidişat hiç hoş değil...

Siteye girmeye çalışırken gsbasket/gamzem diye bir yer açıldı. Bir baktım aşk şarkıları çalıyor.Doğum günün kutlu olsun filan...

General Chemistry'den ilk vizeden 94 aldığım açıklandı bugun acayip bi mutluluk var içimde : )
Yarın 2. vizeler başlıyor umarım bu gece zafer şarhoşu olup yarın rehavete uğramam...

Bugun çok ders çalışmak istedim ama hangi kanalı açsam maç vardı ve şu saat oldu çalışamadım.
Yarın 2.inci Edebiyat yazılım var.İlk yazılının 91 olmasının verdigi rahatlıkla şu saat'e kadar ders çalışmadım.Allah yardımcım olsun

Az daha unutuyorduk.Bugün Erdal Eren'in ölüm yıldönümü toprağı bol olsun.
Bu tür konulara hiç inanmam ama eğer öteki taraf diye bir şey varsa bende modern zamanların diktatörü Kenan Evren'le karşılaşmalarını diliyorum.

Erdal Icelli' Alıntı:
Bugun çok ders çalışmak istedim ama hangi kanalı açsam maç vardı ve şu saat oldu çalışamadım.
Yarın 2.inci Edebiyat yazılım var.İlk yazılının 91 olmasının verdigi rahatlıkla şu saat'e kadar ders çalışmadım.Allah yardımcım olsun

İkinci yazılı sonucum 86 :roll:

Bugün tesadüfen TRT´de 1991 yılında yayınlanan siyasi parti liderlerinin olduğu açık oturumu izledim.

Temel sorunlar aynı -ekonomik kriz, Kürt meselesi- ama parti liderlerinin olgunlukları çok farklı. Zamanında hepimiz bu liderlerden bazılarına çok kızdı. Kimimiz Demirel´i eleştirdi, kimimiz E. İnönü´yü, kimimiz Erbakan´ı, kimimiz M. Yılmaz´ı... Onlar da birbirlerini eleştiriyordu programda ama hiçbirisi birbirine hakaret etmiyordu, sokak kabadayısı gibi davranmıyordu...

Anladım ki, siyasi parti liderlerinin medenice tartışmalarını özlemişim.