• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
çanakkale'den istanbul'a döndüm ilk dönem kazasız belasız atlattık çok şükür alttan dersim kalmadı :) ;)

notlar açıklandı....
7 dersten

4 tanesi DC 1 tane FD...1,71 ortalama sevmiyorum şu ankarayı lanet olsun ya...

Bugün canım hiç çalışmak istemiyor...

Muammer Aksoy.. Kalbimizdesin, ADD sonsuza kadar yaşayacaktır..

Bir faili meçhul daha, bir Atatürkçü daha.. Saygı ve özlemle anıyoruz..

Bugün yerel televizyona dizilerin psikolojik etkileri ile ilgili röportaj verdim. Kamera karşısında konuşmak çok zormuş ya..

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Bugün yerel televizyona dizilerin psikolojik etkileri ile ilgili röportaj verdim. Kamera karşısında konuşmak çok zormuş ya..
Geçenlerde ben de verdim Ulusal Kanal'a. Cidden zor bir durum.

Hazırlıksızdım ve beynim durdu o an.

Az önce deprem oldu,şiddetli gibiydi ama çok şükür ki çok kısa sürdü,korkuyucuydu ya,sadece bizim ilde hissedilmiş sanırım.

istanbul değil sanırım

Emel Dizili' Alıntı:
Az önce deprem oldu,şiddetli gibiydi ama çok şükür ki çok kısa sürdü,korkuyucuydu ya,sadece bizim ilde hissedilmiş sanırım.

Merkezi Eskişehir,3.7 büyüklüğündeymiş ama çatur çutur sesler eşliğinde evdeki eşyalar baya bir sallandı,çok şükür geçti ama deprem korkusunu tekrar hissetmek insanı sarsıyor.

Geçmiş olsun. Merkezi yakınmış demekki.

gün U.S.İ.S günüdürr :P

Emel Dizili' Alıntı:

Geçmiş olsun canımcım..

Son 2 gündür Gsbasket üyeleriyle msn muhabbetleri güzel oluyor :)

Erdal Can İçelli' Alıntı:
[quote="Uğur GÜVEN":a5oxk8mt]Son 2 gündür Gsbasket üyeleriyle msn muhabbetleri güzel oluyor :)
:) Bugün o konuşmalarda Burat Barutu istemiyorum :)[/quote:a5oxk8mt]

Burak yoksa bende yokum arkadaş..

Tugay Abi yoksa bende yokum :)

Bugün sevgili kardeşimin doğum günü.. :)

Bugün zafer günü !

Bugün ödenmeyen borçtan, internetimi kestiler :) :)

Geri