G
Guest
Misafir
Bugün, uyuyamıyorum.
Aynen .Gazanfer Tosun' Alıntı:Beşiktaş deplasmanına biletimi alabildiğim gündür.
inşallah olumlu olur sonuç : )Nilay KIZILOK' Alıntı:Bugün burayı gunluk gibi kullanasım var. 2-3 hafta once HAVAŞ'ın ilanı vardı gazatede cv'mi atmıstım. Pazartesi sınavına cagrıldım once genel kultur, 10 dakika ara verildi. Sonra ingilizce sınavına girdim. Salı aksamı telefon ile haber verdiler sınav olumlu mulakata bekliyoruz diye mulakata gittim. İngilizce kendimi anlattım. Birde ingilizce dunyada yasamak istedigim ulkeyi sordu karsımdaki bayan sebebi ile. Ama girip cıkanlar en fazla 20 dakika icerde kalıyordu. Hatta bazıları 10 15 dakika ben bir cıktım iceriden. 35 40 dakika olmus. 2 hafta icinde sonuc belli olcak. :S
Nilay KIZILOK' Alıntı:Bugün burayı gunluk gibi kullanasım var. 2-3 hafta once HAVAŞ'ın ilanı vardı gazatede cv'mi atmıstım. Pazartesi sınavına cagrıldım once genel kultur, 10 dakika ara verildi. Sonra ingilizce sınavına girdim. Salı aksamı telefon ile haber verdiler sınav olumlu mulakata bekliyoruz diye mulakata gittim. İngilizce kendimi anlattım. Birde ingilizce dunyada yasamak istedigim ulkeyi sordu karsımdaki bayan sebebi ile. Ama girip cıkanlar en fazla 20 dakika icerde kalıyordu. Hatta bazıları 10 15 dakika ben bir cıktım iceriden. 35 40 dakika olmus. 2 hafta icinde sonuc belli olcak. :S
Levent ÖKTENER' Alıntı:Bugün Şafak 84 atarsa 83 başka yok
EsraUzun' Alıntı:bugün benim öğrencilerim için bir oyuncak kampanyası başlatalım mı,hadi lütfen??
EsraUzun' Alıntı:kayıtlı 19,devam eden 18 öğrencim var.
bunlardan 6 tanesi erkek,12 tanesi kız.
erkekler için araba,kızlar için bebek olabilir.
çünkü hiç birinin daha önce oyuncağı olmamış.
peluş oyuncaklar da olabilir,zeka oyunları vb.