Bugün...

Bugün burayı gunluk gibi kullanasım var. 2-3 hafta once HAVAŞ'ın ilanı vardı gazatede cv'mi atmıstım. Pazartesi sınavına cagrıldım once genel kultur, 10 dakika ara verildi. Sonra ingilizce sınavına girdim. Salı aksamı telefon ile haber verdiler sınav olumlu mulakata bekliyoruz diye mulakata gittim. İngilizce kendimi anlattım. Birde ingilizce dunyada yasamak istedigim ulkeyi sordu karsımdaki bayan sebebi ile. Ama girip cıkanlar en fazla 20 dakika icerde kalıyordu. Hatta bazıları 10 15 dakika ben bir cıktım iceriden. 35 40 dakika olmus. 2 hafta icinde sonuc belli olcak. :S

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Bugün burayı gunluk gibi kullanasım var. 2-3 hafta once HAVAŞ'ın ilanı vardı gazatede cv'mi atmıstım. Pazartesi sınavına cagrıldım once genel kultur, 10 dakika ara verildi. Sonra ingilizce sınavına girdim. Salı aksamı telefon ile haber verdiler sınav olumlu mulakata bekliyoruz diye mulakata gittim. İngilizce kendimi anlattım. Birde ingilizce dunyada yasamak istedigim ulkeyi sordu karsımdaki bayan sebebi ile. Ama girip cıkanlar en fazla 20 dakika icerde kalıyordu. Hatta bazıları 10 15 dakika ben bir cıktım iceriden. 35 40 dakika olmus. 2 hafta icinde sonuc belli olcak. :S
inşallah olumlu olur sonuç : )

Nilay KIZILOK' Alıntı:

Olumsuz :)

O iş senin abla

her sabah iştimalar da sayı alınırken 24 bana gelirse eğer kobeee diye bağırıyorum zaten anlamıyo ama ayılar Kobe kim diyolar :)

şafak 24 olunca Kobe atarız heryere bölükte tabi özledm ayıyı ya.. mayıs ta gelince izleriz artık finallerdeki şovlarını..

EsraUzun' Alıntı:
bugün benim öğrencilerim için bir oyuncak kampanyası başlatalım mı,hadi lütfen??

Başlatalım da abla organizasyonu nasıl yapacağız. Ben şahsım adına yardımcı olmaya çalışırım. Sen bizlere detaylardan bahset; yaşları kaç, ne tür şeyler uygun olur gibi. Bizler de ona göre hareket ederiz hem planlı bir iş yapmış oluruz.

Bugün, spora tekrardan başladığım gündür. Sabah erkenden kalkıp yürüyüş+koşu biraz zor olsa da eski tempoyu yakalayacağız artık ancak ilk gün yine adeleler ağrıdı.. :)

--------

Esra, organizasyon güzel ama detay yaz.. Oyuncak meselesini çok önce aştık, evde varsa bir kaç birşey seve seve yollarım ayrıca bunu başkalarına da yaymak gerek..

kayıtlı 19,devam eden 18 öğrencim var.
bunlardan 6 tanesi erkek,12 tanesi kız.
erkekler için araba,kızlar için bebek olabilir.
çünkü hiç birinin daha önce oyuncağı olmamış.
peluş oyuncaklar da olabilir,zeka oyunları vb.

EsraUzun' Alıntı:
kayıtlı 19,devam eden 18 öğrencim var.
bunlardan 6 tanesi erkek,12 tanesi kız.
erkekler için araba,kızlar için bebek olabilir.
çünkü hiç birinin daha önce oyuncağı olmamış.
peluş oyuncaklar da olabilir,zeka oyunları vb.

Peki abla bu oyuncakların kardeşlerimize ulaşımını nasıl sağlayacağız ?

Dün Mola Bölümü'ne girip yazmak nasip olmadı.

28 Şubat Hocalı Katliamında soykırıma uğrayıp hayatını kaybeden 1300 insanın ruhu şad olsun...

Hesap vakti gelecek, sözde soykırımın mimarları elbet hakettikleri diyeti ödeyecek.