Bugün...

Aslında birkaç saat geç kaldım bu başlığa yazmak için...

Şili´de iki ay önce maden ocağında yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle mahsur kalan madencilerden bir bölümü kurtarıldı. Bizde ise göçükte kalan yeraltı emekçilerine 2-3 gün sonra ulaşılmasına rağmen cenazeleri teslim edildi ailelerine. Bu kazanın ardından yetkililer yaptıkları açıklamalarla olaya farklı bir boyut kazandırmıştı.

Sahi, nedir kader?

Onur Yavuz' Alıntı:
Aslında birkaç saat geç kaldım bu başlığa yazmak için...

Şili´de iki ay önce maden ocağında yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle mahsur kalan madencilerden bir bölümü kurtarıldı. Bizde ise göçükte kalan yeraltı emekçilerine 2-3 gün sonra ulaşılmasına rağmen cenazeleri teslim edildi ailelerine. Bu kazanın ardından yetkililer yaptıkları açıklamalarla olaya farklı bir boyut kazandırmıştı.

Sahi, nedir kader?

Birisinin kaderi hak edenin hak ettiği yere geldiği Şili de doğmak,diğeri de torpil ile hak etmeden bir yere gelinilen Türkiye Cumhuriyêti'nde doğmak :oops:

Bizim mühendislerimiz belediye başkanlarımız ne işe yarar?

Çalışma bakanı Ömer Dİnçer'in açıklamlarını duymuşsunuzdur sanırım. "Bizde olsa o işçiler 3 günde kurtarılırdı" dedi :) Ciddi dedi haa geyik değil.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur...[/quote]

Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol /ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur

Yukardan aşağı okursakta aynı oluyor.Yavuz Sultan Selim farkı.

Başlığı görünce aklıma geldi. GÜndüz kargoya gidiyordum. Çocuklar top oynuyordu. İsimler hep kewell baros arda mondragon diye geçiyor. ama top sarı-lacivert. Bir tanesine dedim " sen GS'lımısın?" evet diyince "top kimin" dedim. birini gösterdi "o hangi takımlı" dedim o da GS'lıymış. "Neden o zaman sarı-lacivert top kullanıyorsunuz" dedim. "Abi sarı-kırmızı topmu olur" dedi çocuk :)) Biz çocukken böyle şeyler bilmezdik. Top olsun atkı olsun mont olsun sarı-kırmızı veya sarı, kırmızı olmasını isterdik aklıma geldi anlatayım dedim:)

Sühan Cem' Alıntı:
Başlığı görünce aklıma geldi. GÜndüz kargoya gidiyordum. Çocuklar top oynuyordu. İsimler hep kewell baros arda mondragon diye geçiyor. ama top sarı-lacivert. Bir tanesine dedim " sen GS'lımısın?" evet diyince "top kimin" dedim. birini gösterdi "o hangi takımlı" dedim o da GS'lıymış. "Neden o zaman sarı-lacivert top kullanıyorsunuz" dedim. "Abi sarı-kırmızı topmu olur" dedi çocuk :)) Biz çocukken böyle şeyler bilmezdik. Top olsun atkı olsun mont olsun sarı-kırmızı veya sarı, kırmızı olmasını isterdik aklıma geldi anlatayım dedim:)
Sühan abi fener terliği alcam yakında ben de. Bi tane vardı kaybettim onu :)

Bu arada 3leme yapmış bulunmaktayım. Ve işin ilginci 3ünün de bundan haberi var ve problem yapmıyorlar.(yani hiç bir heyecanı yok ) Taraftarın istediği o tek yıldızı getiremedim ama 3 başka yıldız getirdim telafi olarak. 2 fenerli bir Beşiktaşlıyla çıkmak hoş olacak. Hadi bakalım hayat sen misin Deniz Baskın'ı üzen şimdi ben seninle dalga geççem 8)

Haftalar önce askere yolladigim,okuldan ve mahalleden arkadasim,emre dursun kardesimin,2 gún ónce peygamber ocagi olan askeriyede kalp krizi gecirerek vefat ettigini ùzúntúyle duymus bulunuyorum :oops: :oops: merhum emre dursun kardesim mekanin cennet olsun insallah.s ailesine ve biz sevenlerine Cenab-i Hakk-tan bol sabir diliyorum :oops:

Suat Aydın' Alıntı:
Haftalar önce askere yolladigim,okuldan ve mahalleden arkadasim,emre dursun kardesimin,2 gún ónce peygamber ocagi olan askeriyede kalp krizi gecirerek vefat ettigini ùzúntúyle duymus bulunuyorum :oops: :oops: merhum emre dursun kardesim mekanin cennet olsun insallah.s ailesine ve biz sevenlerine Cenab-i Hakk-tan bol sabir diliyorum :oops:
Başınız , başımız sağolsun

Bugün, 50 günlük stajımın ile günüydü.

Ve bugün uzak diyarlardan bir telefon geldi. Sınır bölgemiz Hakkari?de vatani görevini yapan sevgili kardeşim Selçuk Kahveci?nin tüm sevenlerine selamı var. Allah askerimizi başımızdan eksik etmesin...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Bugün, 50 günlük stajımın ile günüydü.

Ve bugün uzak diyarlardan bir telefon geldi. Sınır bölgemiz Hakkari?de vatani görevini yapan sevgili kardeşim Selçuk Kahveci?nin tüm sevenlerine selamı var. Allah askerimizi başımızdan eksik etmesin...
Amin.

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Suat Aydın":36qjlcvz]Haftalar önce askere yolladigim,okuldan ve mahalleden arkadasim,emre dursun kardesimin,2 gún ónce peygamber ocagi olan askeriyede kalp krizi gecirerek vefat ettigini ùzúntúyle duymus bulunuyorum :oops: :oops: merhum emre dursun kardesim mekanin cennet olsun insallah.s ailesine ve biz sevenlerine Cenab-i Hakk-tan bol sabir diliyorum :oops:
Başınız , başımız sağolsun[/quote:36qjlcvz]

Allah razı olsun...

21 Ekim 1999..

Eşi ve çocuğu için arabasını ısıtmak amaçlı kontağı çevirdi ve o gün kapkara bir gün oldu. Nerden bilebilirdi ki o günü.. Rahmet, saygı ve özlemle anıyoruz..

21 Ekim 1999 - ...

Evet, bugün Ahmet Taner Kışlalı'nın ölüm yıl dönümü. Hiçbir zaman unutmayacağız. Kendisini rahmetle anıyoruz.

Tabii bugün güzel ve önemli gelişmeler de var benim için. Bugün hayatımın anlamının doğum günü. :)

Bir de Genelkurmay ile hükümet, askerliğin süresi hakkında toplantı halindeler şu an. Çıkacak gelişmeleri merakla bekliyoruz. Umarım herkesi mutlu edecek kararlar çıkacaktır.

Ayrıca, bugün zafer günü olacak umarım. Bugün salondayız. Takıma elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah da kazanacağız.