Hoşgeldin Öss ÇocuğuAnıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:Uzun bir aradan sonra parmakların yavaşlamasını gördüm.
Hoşgeldin Öss ÇocuğuAnıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:Uzun bir aradan sonra parmakların yavaşlamasını gördüm.
Onur Yavuz' Alıntı:Aslında birkaç saat geç kaldım bu başlığa yazmak için...
Şili´de iki ay önce maden ocağında yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle mahsur kalan madencilerden bir bölümü kurtarıldı. Bizde ise göçükte kalan yeraltı emekçilerine 2-3 gün sonra ulaşılmasına rağmen cenazeleri teslim edildi ailelerine. Bu kazanın ardından yetkililer yaptıkları açıklamalarla olaya farklı bir boyut kazandırmıştı.
Sahi, nedir kader?
Sühan abi fener terliği alcam yakında ben de. Bi tane vardı kaybettim onuSühan Cem' Alıntı:Başlığı görünce aklıma geldi. GÜndüz kargoya gidiyordum. Çocuklar top oynuyordu. İsimler hep kewell baros arda mondragon diye geçiyor. ama top sarı-lacivert. Bir tanesine dedim " sen GS'lımısın?" evet diyince "top kimin" dedim. birini gösterdi "o hangi takımlı" dedim o da GS'lıymış. "Neden o zaman sarı-lacivert top kullanıyorsunuz" dedim. "Abi sarı-kırmızı topmu olur" dedi çocuk ) Biz çocukken böyle şeyler bilmezdik. Top olsun atkı olsun mont olsun sarı-kırmızı veya sarı, kırmızı olmasını isterdik aklıma geldi anlatayım dedim
Başınız , başımız sağolsunSuat Aydın' Alıntı:Haftalar önce askere yolladigim,okuldan ve mahalleden arkadasim,emre dursun kardesimin,2 gún ónce peygamber ocagi olan askeriyede kalp krizi gecirerek vefat ettigini ùzúntúyle duymus bulunuyorum merhum emre dursun kardesim mekanin cennet olsun insallah.s ailesine ve biz sevenlerine Cenab-i Hakk-tan bol sabir diliyorum
Amin.Tugay Aktepe' Alıntı:Bugün, 50 günlük stajımın ile günüydü.
Ve bugün uzak diyarlardan bir telefon geldi. Sınır bölgemiz Hakkari?de vatani görevini yapan sevgili kardeşim Selçuk Kahveci?nin tüm sevenlerine selamı var. Allah askerimizi başımızdan eksik etmesin...
Başınız , başımız sağolsun[/quote:36qjlcvz]Deniz Baskın' Alıntı:[quote="Suat Aydın":36qjlcvz]Haftalar önce askere yolladigim,okuldan ve mahalleden arkadasim,emre dursun kardesimin,2 gún ónce peygamber ocagi olan askeriyede kalp krizi gecirerek vefat ettigini ùzúntúyle duymus bulunuyorum merhum emre dursun kardesim mekanin cennet olsun insallah.s ailesine ve biz sevenlerine Cenab-i Hakk-tan bol sabir diliyorum
Sühan Cem' Alıntı:Toprağı bol olsun Arkadaşının Suat. Sevenlerinin de başı sağolsun.