aynen bende kaldı 10 tane :/[/quote:39rzyhv2]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Enes Kömürcü":39rzyhv2]Hayırlısıyla ilk vizemizi atlattık bugün.
Son 9
aynen bende kaldı 10 tane :/[/quote:39rzyhv2]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Enes Kömürcü":39rzyhv2]Hayırlısıyla ilk vizemizi atlattık bugün.
Pes 2010da tek rakibim pes'in editörleriydi de 2011de zamana gerek varAlperen Kaplan' Alıntı:Okan büyük konuşma, Sabri'yi santrafora koydum mu oyunu hiç bilmememe karşın Sabri'nin itibarına zeval gelmesin düşüncesiyle başarılı oluyorum...
Eren Aydın' Alıntı:22 yıl önce bugün, Ali Sami Yen'de yazdan kalma bir gündü...
Onur Yavuz' Alıntı:Bugün, Taksim´deki anma töreninin bitiminde "Kahrolsun PKK" diye bağıran bir vatandaş gözaltına alınmış.
Ne diyelim!..
Onu gözaltına alanlar o lafı kendi üstlerine alınmış,bu lafım görevini yapan polislerimize değil siyasi direktifi veren kişilere !Onur Yavuz' Alıntı:Bugün, Taksim´deki anma töreninin bitiminde "Kahrolsun PKK" diye bağıran bir vatandaş gözaltına alınmış.
Ne diyelim!..
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Korkarım ki gidişat onu gösteriyor,ileride Ne Mutlu Türküm Diyene diye bağırdığımız zamanda gözaltına alınacağız ama hiçbirşey ve hiçbirgüç o lafı söylememize engel olamayacak.
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:Bugün sol omzumdan ufak bir operasyın geçirdim. Senelerdir devam ediyo niyeyse bu problem artık hayırlısı bakalım ..