Bugün...

Bugün;Türkiye Cumhuriyetinin acizliğini ve çaresizliğini görmüş olduğum gündür.24 tane ana kuzusundan bir daha haber alınamayacağı gündür.Ne zor şartlarda büyütülen ne emekler verilen vatan evlatlarının kalleşler tarafından şehit edildiği gündür bugün.

Yine dağ taş bombalamaya devam T.C senin askerin şehit edilsin sen sadece sert basın bildirileriyle yetin gerisi gelmesin ama.Git 2-3 tane bomba at göstermelik intikam ''misli misli'' alındı diye ortada gerile gerile yürü.Çoğu zaman 3-4 tane asker şehit edilirken sessiz kalınan ''vatan sağolsun'' ile geçiştirilirken sayı yükselince ortaya çıkıp bu durumu siyasi emellerine alet edenlere de yazıklar olsun !

Bugün artık radikal kararların alınması gereken sözde değil icraatla bir şeyleri kanıtlamanın gerektiği ve ülkenin kan ağladığı bir gün.

Online Rekorumuz: 517 Üye İle Bugün Tarihinde Saat 00:20 Gerçekleşmiştir.

(Dünkü tarif edilemez üzüntümü buraya taşımak istemiyorum.)

bu vatan üzerine oynanan oyunlarını bozmanın vakti çoktan geçiyor. artık yeter. bu vatan bu kadar ucuz değil. birlik olamazsak dirlik olmayacak. bunu herkes aklının bir köşesine yazsın..

arkadaşlar ankarada oturuyorum elimde türkiye hırvatistan maçı bileti var bir adet pegasus 426 dan. kişisel nedenlerden dolayı tüm planlarımı yapmış olmama rağmen istanbula gidemiyorum. ankarada olan yarın istanbula gidecek olan ve maçıda izleyim diyen varsa aldığım fiyata satacağım. yani 26 tl..

Bugün dershanede deneme olurken eski kız arkadaşımdan sinirlerimi alt üst eden mesajlar geldi. O kadar sinirlendim ki denemeyi hem yetiştiremedim hem de berbat geçti. Sakin kalmak gerek...

Bugün bizim tarihimizle uğraşanlar, bizim tarihimizi bırakıp kendi tarihlerine baksın bir zahmet. Hele Fas, Cezayir ve diğer "sömürülen" ülkelerin durumu ve yaşadıkları ortadayken.