Bugün...

Allahh foruma da düştü yazdıklarımız :) nedense bu forumda herkes beni 4 harfli bir kelimeyle tanımlayıp üstüne ama seviyoruz lan seni diye ekliyor :)
Ayrıca Moskova zirvesi isterim :) Gsbasket is the biggest Kate

İstanbul' da oturup da hava sıcaklığından şikayetçi olan arkadaşları görünce sinirleniyoruz haberiniz olsun :p

Gelin sizi, Adana, Hatay, Mersin taraflarına alalım sıcak neymiş bi görün :)

Alperen; Erdal' a, Enes' e bi sor bakim, sizi oralarda nem var mı diye :) Dışarı adım attığımızda vücudumuzu bir tabaka kaplıyor nem yüzünden ve son günlerde dayanılmayacak bir seviyeye ulaştı. Artık nefes alırken bile zorlanıyor insan. Böyle devam ederse forum bir ferdini kaybedecek :p

Berkan içimi okumuşsun resmen, gerçekten nefes almakta zorluk çekiyor insan 1 haftadır. 3-4 gündür dışarıya adım atmadım yahu. @ Alperen, burdaki nem oranı % 45437654 falan herhalde. :)

Bu arada yanlış anlaşılmasın tabi yine de deli gibi sıcaktır..Üniversiten bi arkadaşım vardı Adanalı..İlkkbahar sonları mı yaz başlangıcı mı ne o dönemler işte,biz hepimiz tshirtle bile eriyoruz adam gömlek üstü kazakla dolaşıyodu..Ben en sonunda deli misin olum dedim,adam bu sıcaklar size sıcak,bana soğuk dedi..O zaman anladım nası bi sıcaklık olduğunu Adana'da :D