Bugün...

Bugün notlarımı öğrendim ...
Ya niye hepsi B+ , B , B , ve B- iken bir tane D bütün ortalamayı bozuyor !!!
Neyse kep atmaya artık son 5 ders kaldı :eek:key

beklediğimden daha sakin geçen bir gün..
kv reklamları abartmasalar daha iyi olurdu.. sıkıldım birde o pkk baskınlarına yüreğim dayanmadı..
bugün bugündür iştee.. yaşadık yaa daha nee..

Ömer H.' Alıntı:
Abi bu konularda "Ledeng returns" kullanılır. "Legend is returning" farklı bir mana.

Dear Ömer , first of all you did not true word.You wrote ''Legeng'' however ''Legend'' is correct one.Secondly , Murat told you ''Bir deyiştir o sorun yok.'' I agree Murat.
Does not matter so not the important for us.Do not forget English is a comparative language.Remember when you will go to the university who recall to me.Best wishes ;)

Dear bro,

I ain't gonna tell you that I'm in this shit. But I suggest you to read you message again. I think you'll find some mistakes to work on. So you can correct 'em. 'Couse it's hard to understand what you have just wrote. So buddy, go work on your English and come back later. 'Couse I'm the one who worked on it for like 8 years homie. I'm the, you can't stop me. Only God can judge me!

Şaka tabii. :D

bugün,

sadece 12 dk bulundugum mecidiyeköyde cevahirde küçük bi işimi halledip bjk maçı için fulyaya inicektim :?

hayatımda en son görmek istiycegim seyi gördüm.. hayatın bi tiyatro oyunu oldugunu herkesin kendine biçilen rolü ne kadar iyi oynadıgını gördüm..

saat: 14:20
yer: mecidiyeköy cevahir tarafı
araba markası vermiyim de ayıp olmasın..

yine de bana yakısanı yaptım kendi günüm zaten mahvolmusken o an kendimi saklayıp baskasının gününü de mahvetmek istemedim.. ya da ben öyle düsünüyorum..

benim bi haftadır gözüme uyku girmezken benim için üzüldüğünü düsündüğüm kişinin bugünkü halini görünce iyi bi tiyatro oyuncusu olmadıgım için bi kez daha sükrettim..

gecen hafta aldıgım karar sonrası bi takım faaliyetlerimden vazgecme kararı alıp herseyden uzaklasmaya karar vermiştim. BUGÜN itibariyle foruma da süresi belli olmamak kaydıyla ara vermeye karar verdim.. umarım geri dönüsümde hersey istediğim gibi olur .. hayallerim gercek olur.. :?

Semih Ural' Alıntı:
gecen hafta aldıgım karar sonrası bi takım faaliyetlerimden vazgecme kararı alıp herseyden uzaklasmaya karar vermiştim. BUGÜN itibariyle foruma da süresi belli olmamak kaydıyla ara vermeye karar verdim.. umarım geri dönüsümde hersey istediğim gibi olur .. hayallerim gercek olur.. :?

:?

Sen gel bakayım yamacıma.

Semih Ural' Alıntı: