Bugün...

bugün potanın önüne benchi çekip sert bi smaç kondurduktan sonra elini nasıl sakatlayabileceğini öğrendim ve sanırım pek sevinmedim bu duruma ama o smaç hisside gayet güzeldi doğrusu yükseklik korkusu olmayan herkese tavsiye ederim

yazıya dökmem gereken 3 kaset,
gidileblir nitelikte bir haluk levent konseri,
akşam üzeri sınıf ögretmenliği kulübünün yemeği,
birde nilay'ın anlatımı üzerine daha bir gidilesi "mavi gözlü dev" filmi var elimde...

daha ne yapacagıma karar vermedim,lakin evde kalmak en gereklisi bugün..

Şebo sahneye çıkmış herkes coşmaya hazırken şalterlerde sorun çıktı.Haliyle başlamak üzereyken 10 dakika ara oldu. :)Sonrası çok güzeldi.Şebo'nun Bostancı'daki aksaklıklara rağmen döktürmesi alışkanlık oldu artık. ;)

Ali Keskin' Alıntı:
Senfonik bir konserdi doğru, bu konserin dvd'sini de yapmayı planlıyorlardı. Böyle aksaklıkla olduysa yapmayabilirler :(
DVD'si yapılır büyük ihtimalle,Şebo öyle bir şeyden bahsetti.Diğer konserlere nazaran çok daha fazla görüntü çekildi.Zaten ilk şarkının ortasında oldu şalter sorunu,o bölümü kesseler de sıkıntı olmaz.

Pc'mde oluşan teknik arızalardan ötürü 2 gündür siteye giremiyordum..Şu anda ancak girebildim siteye...Mutluyum,gururluyum..Özlemişim siteyi :)

Bugünkü matematik sınavım iğrenç geçti. 20-30 arası bi not bekliyorum. Alacağım not maksimum 30 olur. Baya kötü bi hafta geçiriyorum sınavlar konusunda. Pazartesi günkü ingilizce sınavından 33, Salı günkü edebiyat sınavından da 53 aldım. Sözde Anadolu Lisesi öğrencisiyiz :) Sınavlar yüzünden moralim bozuldu. Bi an önce bozulan moralimi düzeltmem lazım. Neyseki bugün burada kapalı spor salonu'nda MFÖ konseri var. Konsere gidip stres atarım biraz. Çok sevdiğim bi müzik grubudur MFÖ. Ne zamandır da bi konsere gitmiyodum zaten iyi oldu bu :)

Akla mantığa sığmayan hatalar sonucu rahatlıkla 70 üzeri alacağım Grammer sınavından 63 aldım,hala dövünüyorum...Hedefim 3'ten 4'e yükseltmek karne notunu,haliyle altın gibi fırsat kaçtı. :(

Onur UNCU' Alıntı:
Akla mantığa sığmayan hatalar sonucu rahatlıkla 70 üzeri alacağım Grammer sınavından 63 aldım,hala dövünüyorum...Hedefim 3'ten 4'e yükseltmek karne notunu,haliyle altın gibi fırsat kaçtı. :(
63'e üzülüyor musun? Ya ben napayım 33 aldım :D