Bugün...

Bugun sınıfta Adanalı bir kız arkadaşımız Trabzon erkeklerinden nefret ettiğini ve çok salak olduklarını söyledi :? Buradaki Adanalı kardeşlerimize abilerimize soruyorum ne yapmam lazım vurayım mı kellesini :)

burakcım sen o kalıp trabzon erkeklerinden olmadığı için hiç üzerine alınman gerekmiyor bence..
trabzon erkeği diyince aklıma gelen tipleri burda tarife gerek yok sanırım..
çok iyi bilirsin sen onları.. ki onlardan bende nefret ediyorum..

Burak Barut' Alıntı:
Bugun sınıfta Adanalı bir kız arkadaşımız Trabzon erkeklerinden nefret ettiğini ve çok salak olduklarını söyledi :? Buradaki Adanalı kardeşlerimize abilerimize soruyorum ne yapmam lazım vurayım mı kellesini :)
Ne o beyim gerçeklerle yüzleşmek gücüne mi gitti : )

Şaka bir yana eğer üstüne alındıysan o senin kabahatin, hemşehrimin değil : )

Burak Abi dikkat et Adanalı o kız. herkes fikrini söylemekte serbest. ayrıca Adanalı kızlardan cekin kız sana taktıysa bi ayagın cukurda demek :p :p :p

Orman Fakültesinden 2 kız bana cıkma teklifi etti . İlginc ola şey ise biri Cumartesi biri de Pazar günü cıkalım dedi. Bende daha kararımı vermedim cunku maclar var (Dacka - Galatasaray vvv GSaray - Trabzon) .
Sizce macımı tercih edeyim kızlarımı ? :)

Dün . Bugün ve Yarın ...
Televizyonlar demagoji yapmaya , bölücüler ''ellerini ovuşturmaya'' devam ediyorlar !!!
Ne yazık ki 5 evde daha söndürelemeyecek yangınlar var ve yine ezberlenmiş nakaratlar ...

Emin Doğanca' Alıntı:
Orman Fakültesinden 2 kız bana cıkma teklifi etti . İlginc ola şey ise biri Cumartesi biri de Pazar günü cıkalım dedi. Bende daha kararımı vermedim cunku maclar var (Dacka - Galatasaray vvv GSaray - Trabzon) .
Sizce macımı tercih edeyim kızlarımı ? :)

Bence onlarıda maca götür Emin :) hem maclardan olma hemde kızlardan ;)

Gönül isterdi ki hergün farklı şeyler yaşayım, hergünüm hergünümden farklı olsun... ama malesef demiyorum sadece 8 ay sonra hergün aynı şeyi yapmayacağım.

8 ay aynı şeyleri yapıp ömür boyu rahat etmek var. Bir de 8 ay farklı şeyler yapıp - dinlenmek,eğlenmek,gezmek gibi - bir ömür boyunca hergün aynı şeyi yapmak var.

Ben tercihimi çoktan yaptım ve o yolda ilerliyorum.

Hoşcakalın ;)

İlk kez yazıyorum buraya..
Bugün daçka-gs maçına gittim arkadaşla.Beklediğimizden kolay ulaştık salona.Tam maçı güzel yerden izlyecez derken haydi pota arkasına dediler bize.El mahkum gittik tabi arkaya.Unutmadan yazmam lazım sadece Eyüp Abi ve Kerem Abi ile tanışabildim.Sanırım tanışmak isteyenler ile bi yer belirlesek iyi olacaktı ama gelecek maçlara artık napalım.
Son olarakta arkadaşlar pota arkasında beni el sallarken görmüşler mutlu oldum :).Tvye çıkmak gibi bir amacım yoktu tek amacım Bora'nın dikkatini çekip atışını bozmaktı :)