Bugün...

Bundan sonra KFC yeni mekanım 8)

Hem fena yer değil beğendim hemde aşırı rahat :)

Eren Aydın @ Hocam kusura bakma yaşını bilmediğim için abi veya kardeş sıfatını kullanmayacağım. Mazur görürsün umarım..
Karşılaştığımız pozisyon pek iyi değildi yani kadına karşı fena rezil oldum ama sonrasında özür diledim. Pek uygun bir durumda değildik onun bizi gördüğünde.. Ama sonrasında anlayışla karşıladı sağolsun..
Tabii yaklaşık 2.5 saat yüzüne bile bakamadım utancımdan.. :oops:

Barışcım hadi gene iyisin kayınvalide anlayışlı çıkmış :)
Kayınbaban görseydi sen nereye çıkardın bilemiyorum:)
Eren sen dil cambazlığı yapıp kurtarmışsındır kendini :)

Bugun sevgilime pazartesi vizem var ders çalışacam dedim.

12.00 Ntvspor : 5. periyot
14.00 Galatasaray-Antep ( Paf maçı)
15.00 Kayseri-Beşiktaş
16:45 Galatasaray-Ceyhan
19.00 Galatasaray-Antep

=) Ders çalışma programım nasıl olmuş =)

89 doğumluyum Barış kardeşim:)) sende çok fena yakalanmışın be:) ben bu kadarını beklemiyordum:) haketmişin benim hayal ettiğim biçimde yakalanmşsanız:)

Burak sevgilim beni iyi tanıyor o gaftan sonra ki hala çok üzgünüm hemen yanımdan ayrıldı evine gitti yanı tek kelime etme şansı vermedi..

Onur abi ben kendi açımdan söyleyeyim ben sevgilime defalarca gir dedim buraya bak oku çok güzel ama her seferinde atladı..Girip baksa bile burayı bulamayacağını ümit ediyorum.. hoş bulsa da bişi olmaz ters bişi yazmadım onun için:)

Bu arada doğtum tarihleri bilinçli olarak mı kaldırıldı?

Eren Aydın' Alıntı:
89 doğumluyum Barış kardeşim:)) sende çok fena yakalanmışın be:) ben bu kadarını beklemiyordum:) haketmişin benim hayal ettiğim biçimde yakalanmşsanız:)

Burak sevgilim beni iyi tanıyor o gaftan sonra ki hala çok üzgünüm hemen yanımdan ayrıldı evine gitti yanı tek kelime etme şansı vermedi..

Onur abi ben kendi açımdan söyleyeyim ben sevgilime defalarca gir dedim buraya bak oku çok güzel ama her seferinde atladı..Girip baksa bile burayı bulamayacağını ümit ediyorum.. hoş bulsa da bişi olmaz ters bişi yazmadım onun için:)

Bu arada doğtum tarihleri bilinçli olarak mı kaldırıldı?

Eren abi sen ne hayal ediyorsun bakayım :D

İlk vize ilk AA bakalım umarım bu ilk ve son olmaz=)
Ceyhan maçından sormadılar sorsaydılar fena yanabilirdim tam izleyememiştim ancak Antep maçında sorunca 100 kaçınılmaz oldu:)

Valla Barış kardeşim işin açıkcası baya bir başın önde gezmişsin o yüzden bunu gerektirecek davranışlarla ilgili insanın aklına biraz uç şeylerle beraber çeşitli olaylar geliyor yaz da kurtulalım:))

Ayrıca burak paf maçı ile ceyhan maçı kesişiyordu sanırım umarım zorluk çıkarmamıştır sana:))

Onur Yavuz' Alıntı:
Bu sevgililer misafir olarak forumu okusa neler olur acaba : )

GSbasket üyeleri bu kadar acemi olmamalı : )
benim erkek arkadaşım forum üyesi ama bazen o bile okumuyor yazdıklarımı,yani sevgilileriniz gelipte buraları karıştırmaz,rahat rahat takılın :)

Eren Aydın' Alıntı:
Ayrıca burak paf maçı ile ceyhan maçı kesişiyordu sanırım umarım zorluk çıkarmamıştır sana:))

Antep maçından sordular. :)

Soru şuydu;

A:------------------------------------------ ?

B: Yes, he is.

Benim o boşluğa yazdığım Is Harry Kewell a footballer? =)

EsraGerçek' Alıntı:
benim erkek arkadaşım forum üyesi ama bazen o bile okumuyor yazdıklarımı,yani sevgilileriniz gelipte buraları karıştırmaz,rahat rahat takılın :)
Esra, başta Burak Bey olmak üzere bazı üyeler acemice itiraf ediyorlar bazı şeyleri. Mesela Burak´ın sevgilisi forumu okusa burayı karıştırmaz ama başının etini yer : ) Burak bir konuda acemice davranmıyor, yengemizin msn adresini vermiyor bana : )

Bu arada yengelerin takımını sormaya gerek yok değil mi arkadaşlar : )

Onur abi gerek yok :) Kendisi benimle maçlara gelen birisi zaten =)

Allah belanı versin sakatlık..
Bugün yapılan idmanda sol dizden sakatlandık..
Takım arkadaşımla çarpıştık onun dizi benim dizime geldi.
Antremanıda yarıda bıraktık son 20 dakika kenardaydım. Dizimde buz tamponuyla oturuyordum veya daha doğrusu uzanıyordum..
Hafif bir şişik ve kızarıklık vardı.. Buz, krem, bandaj tedavisi uyguladık.
Yarın ne olur olmaz MR çektircez zaten bakalım umarım ciddi bir şey çıkmaz..
Maça gelebilirsem gelicem ama oturcam hiç bir güç beni ayağa kaldıramaz. :)

Barış Çamur' Alıntı:
Onur abi gerek yok :) Kendisi benimle maçlara gelen birisi zaten =)

Allah belanı versin sakatlık..
Bugün yapılan idmanda sol dizden sakatlandık..
Takım arkadaşımla çarpıştık onun dizi benim dizime geldi.
Antremanıda yarıda bıraktık son 20 dakika kenardaydım. Dizimde buz tamponuyla oturuyordum veya daha doğrusu uzanıyordum..
Hafif bir şişik ve kızarıklık vardı.. Buz, krem, bandaj tedavisi uyguladık.
Yarın ne olur olmaz MR çektircez zaten bakalım umarım ciddi bir şey çıkmaz..
Maça gelebilirsem gelicem ama oturcam hiç bir güç beni ayağa kaldıramaz. :)
bu durumda kaldırsalar bile ayakta duramazsın. geçmiş olsun kardeşim dikkat et kendine