Bugün...

Bu muhabbeti gözden kaçırmışım, Fırat abiyle konuşamadık uzun zamandır ama beraber geçirdiğimiz günlerin hatrına ve ikinizi de çok sevmemden ötürü koşa koşa gelirim böyle bir düğüne. Bu aşamalara gelmeniz, bunları telaffuz etmeniz dahi çok güzel...

Geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm kardeslerime tesekkür ederim saat 5.30 oldu ben sıkıntıdan uyuyamadım bakalım yarın ne olacak herkese cok tesekkür ederim.

Ömer Horzum' Alıntı:
Bu muhabbeti gözden kaçırmışım, Fırat abiyle konuşamadık uzun zamandır ama beraber geçirdiğimiz günlerin hatrına ve ikinizi de çok sevmemden ötürü koşa koşa gelirim böyle bir düğüne. Bu aşamalara gelmeniz, bunları telaffuz etmeniz dahi çok güzel...
evet ömercim sen neler yaşadığımızı bilenlerdensin,ama şimdi herşey çokk güzel gerçekten, bazen biz bile inanamıyoruz yaşananlara :)

Umarım intikam soğuk yenince lezzetli olur düşüncesiyle hareket edilmedi. : )

Gazi´nin Amerikan futbolu takımı da mı varmış yahu...

Amerikan futboluna fransız kalınca bu durum kaçınılmaz oluyor.

Bugün Skibbe istifa etti, Artık UEFA Kupasını ve lig şampiyonluğunu cepte görebiliriz!

Bugün gelmesi kendi kariyeri açısından çok büyük bir hata olan Skibbe'nin takımdan ayrıldığı gün...

İçim acıyor böyle bir adamın kariyerine darbe vurduğumuz için. Almanya'da en beğenilen futbolu oynatan ve gün geçtikçe tecrübe kazanan Skibbe, Türkiye'de yarım yılda kovulan bir adam apoletini taktı. Bu bağlamda artık onu alırken herkes 1 kez daha düşünecek.

Bu kafayla yönetilmeye devam edersek bizden hiçbir şey olmaz ve sadece 2-3 yılda bir yakalanan yerel başarılarla yetiniriz. Sorun o değil de, ben Galatasaray kültüründe olmayan seneyi tamamlamadan hoca kovma anlayışını 1.5 yılda 2.kez yaşadığım için üzgünüm, yoksa şampiyonluk kimin umrunda...

Murat İNAL' Alıntı:
Bugün Gazi'yi yendik. Yıllardır beklediğimiz galibiyeti elde ettik.
Ankaralılara selam olsun :)

Amerikan futbolunda hiç çakmam; ama Türkiye'de Ankara'nın bu sporda oldukça gelişmiş olduğunu biliyorum. Tebrikler Murat Abi. Gazi'de Hacettepe'den sonra bu işi en iyi yapanlardan sanırım.

Murat Abi, Sultans'la Uçaksavar'da maçınız olursa haber vermeyi unutma lütfen, gelirim izlemeye.

Bugün iğrenç ötesi bir gün hem de ne iğrenç...

Taner aslan taner taktı geçti,moral zaten bozuk.
Türkiye kupası hakeza...
Saat 6 ya kadar okulda etüt var 6 da dershanede deneme...
Ne yapacağım hocam ben dedim gittim müdür yardımcısına,moralim de bozuk izin verin dedim kafa izni aldım.
Sonra Skibbe'nin gidişine üzüldüm,daha doğrusu oluşan kaosa üzüldüm.
Sonra bunu bana bildiren arkadaşla konuşurken fenerli gıcık oğlanın biri araya girdi,arkadaşımla kavga edeceklerdi ki araya girdim arkadaşı tuttum,ne karışıyon sen deyip küfür etti,yüzüme tükürdü... Sinirle çocuğu sıranın üzerinden düşürüp disiplinlik oldum.
Evde yatacaktım 6 daki denemeye kadar sonra aklıma tahmin işi geldi,buraya geldim denemede uyurum heralde...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Sonra bunu bana bildiren arkadaşla konuşurken fenerli gıcık oğlanın biri araya girdi,arkadaşımla kavga edeceklerdi ki araya girdim arkadaşı tuttum,ne karışıyon sen deyip küfür etti,yüzüme tükürdü... Sinirle çocuğu sıranın üzerinden düşürüp disiplinlik oldum.
Sıranın üzerinden düşüreceğine sıraya çıkıp çocuğa uçan tekme atsan olmazmıydı ? Eğer kavga esnasında orada ben olsaydım ona uçan tekme atıp çöp kovasına sokardım . Heleki çocuk fenerliyse kesin komalık ederdim onu . :)