Ne gündü be.Bütün günüm ağlayan arkadaşlarımı yatıştırmakla ve ayakta durmaya çalışmakla geçti.
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Ne gündü be.Bütün günüm ağlayan arkadaşlarımı yatıştırmakla ve ayakta durmaya çalışmakla geçti.
Geçmiş olsun Tolga Abi,bilgilendirmeyi unutma bizi de...Tolga Kaplan' Alıntı:Bugun antremanda sakatlandım ve kasıgımın yırtıldıgını düşünüyorum.Yarın Mr'a giricem dua edin arkadaslar.
Gecmis olsun renkdas.Iyi haberlerini aliriz insallah.Tolga Kaplan' Alıntı:Bugun antremanda sakatlandım ve kasıgımın yırtıldıgını düşünüyorum.Yarın Mr'a giricem dua edin arkadaslar.
evet ömercim sen neler yaşadığımızı bilenlerdensin,ama şimdi herşey çokk güzel gerçekten, bazen biz bile inanamıyoruz yaşananlaraÖmer Horzum' Alıntı:Bu muhabbeti gözden kaçırmışım, Fırat abiyle konuşamadık uzun zamandır ama beraber geçirdiğimiz günlerin hatrına ve ikinizi de çok sevmemden ötürü koşa koşa gelirim böyle bir düğüne. Bu aşamalara gelmeniz, bunları telaffuz etmeniz dahi çok güzel...
Murat İNAL' Alıntı:Bugün Gazi'yi yendik. Yıllardır beklediğimiz galibiyeti elde ettik.
Ankaralılara selam olsun
Sıranın üzerinden düşüreceğine sıraya çıkıp çocuğa uçan tekme atsan olmazmıydı ? Eğer kavga esnasında orada ben olsaydım ona uçan tekme atıp çöp kovasına sokardım . Heleki çocuk fenerliyse kesin komalık ederdim onu .Alperen Kaplan' Alıntı:Sonra bunu bana bildiren arkadaşla konuşurken fenerli gıcık oğlanın biri araya girdi,arkadaşımla kavga edeceklerdi ki araya girdim arkadaşı tuttum,ne karışıyon sen deyip küfür etti,yüzüme tükürdü... Sinirle çocuğu sıranın üzerinden düşürüp disiplinlik oldum.