Bugün...

Arkadaşlar bunca yıllık Galatasaraylısınız ama bir Fenerbahçeli ile eşit şartlarda tartışabilmek için önce beyninizi aldırmanız gerektiğini hala anlamamışınız.

Ne yediğimiz ilk 5 ne de son 5 olacak Kocaeli karşılaşması. Ve unutmayın ki Galatasaray hayatınızın anlamı değil bir parçası olsun.

Kafdağının üzerinde mi elimizin altında mı mutluluk?

Yo yo yanlış anlamayın size sormuyorum bu soruyu,kendime soracağım. Kendi kendime vereceğim cevapları.

Acaba şu an arkadan çalan müziği icra eden Barış Akarsu öldü diye üzülmeli mi,yoksa onu tanımış olabildiğin için ve hala onun için birşeyler yapabilme durumunda olduğun için sevinmeli mi?

Acaba bu karda yarım saat nasıl yürüyeceğim,keşke biraz daha erken çıkıp dolmuşa yetişebilseydim diye üzülmeli mi yoksa sokak lambasının sarı ışığına bakıp üzerine üzerine dostça gelen ufak beyaz şeylerle yarım saat daha birlikte olabileceğin için sevinmeli mi?

Acaba armanın haline bakıp eyvahlar edip üzülmeli mi,yoksa o armanın peşinde koşabilmenin değerinin farkına varıp,bu değeri elde edebildiğin için sevinip o arma için birşeyler mi yapmalı?

İşte böyle dünya,tüm saydığım hüzünleri ufacık kar taneleri bertaraf edebiliyor.Ve işte şimdi size soruyorum,kaf dağının üzerinde mi,elimizin altında mı acaba şu mutluluk dedikleri?

Beyin - Fenerbahçe konusu açılmışken aklıma geldi, rekortmen maratoncu Rambo Okan halen madalyayı geri vermedimi acaba :) Bugün için aklıma takılan bir detay. Saygıyla anıyoruz kendisini, rekorların adamı, tek rakibi Bolt..

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="EsraGerçek":3djwgxy5]bugün 2. önemli adım..
aileyle tanışma sırası bende..
Bizi´de bilgilendir Esra abla.[/quote:3djwgxy5]
herşey çok güzeldi..
ailesini de fıratı sevdiğim kadar sevdim diyebilirim..
çok güzel ve keyifli bir akşam geçirdim..
;)

Dün akşam yazamadım ama bugüne yazıyım istdim.Esracım ve fırat ile dışardaydım.Onların mutlu olmasını ve bu aşamalara gelmesini görmek olayın başını bilen olarak beni çok mutlu etti.