Burak Elmas Yönetimi ve Basketbol

Estağfurullah yahu. Aynaya baksanız göreceksiniz.
Burada gerçekten güzel işler yapan Galatasaray başkanını savunmak size göre komik mi 😀 Gülmeye devam edin 🙋‍♂️

Güzel iş nerde abi bütçe geçen seneden düşük diyorum. Bu sene şansın tuttu iyi oyuncular buldun. Seneye aynı bütçe ile aynı oyuncuları bulabileceğinin garantisi var mı?
 
Hocam kabul et de bitsin polemik :) Yapılanlardan buradaki çoğu kişi memnun(erkek basketbol için), kadro planlamasına da yazdım; uzun zaman sonra umudum var diye ama öyle vaatler verildi ki yapılması zor, hatta bana göre şu an için mantıksız da lakin bu vaatleri bizzat başkan açıkladı, e o zaman eleştirilmesi normal değil mi? :)
 
Trol görmek istersen sende aynaya bakabilirsin 😀
Ben bir ücret almıyorum, çıkarım yok, Galatasaray başkanının güzel işlerini takdir ediyorum. Ben trol olmadığıma göre olan belli 🙋‍♂️
Kardeş inan ki trol olman bu senaryoda daha iyi. Eğer trol değilsen muhakeme yeteneklerinle ilgili ciddi soru işaretleri var demektir. Neyse daha fazla yorum yapmayacağım senin de kendine göre inandığın bir şeyler vardır.
 
Güzel iş nerde abi bütçe geçen seneden düşük diyorum. Bu sene şansın tuttu iyi oyuncular buldun. Seneye aynı bütçe ile aynı oyuncuları bulabileceğinin garantisi var mı?

Furkan bende sabahtan beri yetmez diyorum. Okumuyor musunuz hiç yahu🤦‍♂️
Niye sadece bütçeye bakıyorsunuz ayrıca.
Pilot takım güzel iş değil mi?
Alt yapıya Türkiye'nin en iyi isimlerinden biri getirildi.
GM ye hayranlıkla izlenilen Turgay bey geldi.
Tesisleşme de önemli atılımlar yapıldı.
Biraz bardağın dolu tarafına mı baksak diyorum.
Gelecek sene bütçe en az 5 olmazsa sana söz veriyorum bende eleştireceğim. Ama daha gelmeyen senenin bütçesini tartışıyoruz artma olmayacak diye 🤦‍♂️
 
Adam Eşref'in E'sini ağzına almamış; sen günün her dakikası bi kalpli mektup atmadığın kalıyor Burak Elmas'a. Ve o arkadaş taraflı oluyor; ama sen objektif ve rasyonel oluyorsun... Vallahi güzelmiş.

Muhammed sana cevap vermediğim için üzülme ☺️ Vermemeye devam edeceğim. Bunu bl diye yazıyorum. Seni ilgilendiren bir şey yok çünkü 🙋‍♂️
 
Kardeş inan ki trol olman bu senaryoda daha iyi. Eğer trol değilsen muhakeme yeteneklerinle ilgili ciddi soru işaretleri var demektir. Neyse daha fazla yorum yapmayacağım senin de kendine göre inandığın bir şeyler vardır.

Ben alt yapı, tesisleşme, gm diyorum muhakemem eksik ama sen daha gelmeyen senenin bütçesi azalacak diyorsun muhakemen yüksek 😀
 
Takımların bütçesi geçen sene kadar bile olamayacaksa ne anladık bu işten? NEF parayı bastırıp iyi bir pivot alamıyor mu mesela? Bütçe olarak bizden daha iyi durumda 7-8 takım var ligde! Kerem Tunçeri, Zeynepgül Ene gibi torpillilere dünya para vereceğinize oyuncu alın takımlara!
 
Galatasaray Spor Kulübünün hep böyle olduğunu aynı makama 5 kişi getirip sadece birinin iş yaptığı bir kulüp olduğunu ne yazık ki hâlâ kavrayamadınız. Özyer çifti bu kulüpte beraber aynı şubede yöneticilik yaptı. Kendi maaş zamlarını kendileri belirliyordu ve hatırladığım kadarıyla o dönem Murat Özyer 40 bin euro maaş alıyordu. Yani o günlerde erkek takımına kaliteli bir oyuncu, kadın takımına da bir kaç oyuncu alabileceğimiz parayı Murat Özyer'e verdik (Derya Özyer'in maaşını bilmiyorum lakin 10 bin avrodan aşağı değildir).
Rahmetli Yalçın Granit bir divanda neden Murat Özyer'i kovdunuz diye dert yanmıştı. Kimse de bu adam kendine atılan yumruğun hesabını soramadı diyemedi.
Ünal Aysal sözünü tutsun ve şu 10 milyon avroyu versin. Rahmetli Özhan Canaydın'da Ribery rezaleti sonrası 10 milyon doları kulübe cebinden ödeyecekti.
Bu kulüp Faruk Süren de dahil hiç bir zaman iyi yönetim görmedi. Bu gidişle de görmeyecek. Seçimler böyle küçük bir gruba kaldığı sürece de böyle olacak.
 
Koçdan daha önemlisi oyuncu almadılar takıma. Bu takımın başında işi bilen yabancı bir oyuncu bulunmalıydı.
 
Kaybettiğimiz Bahçeşehir maçında rakipteki Galatasaraylı bir oyuncu iyi oynadı diye ona "sen ne biçim Galatasaraylısın" diye saçma sapan laf atabilecek yöneticileri bir zahmet uzaklaştırın yönetiminizden! Kötü oynayıp maçı satmasını bekliyorlardı herhalde!
Hangi oyuncuya kim laf attı? Detay bilgi lütfen.
 

Üst