Can Akan
0
Burak Elmas yerine mesela Ünal Aysal başkan seçilseydi Galatasaray gelecek sene EL oynardı. Burak Elmas'ın çapından elbette bunu beklemiyorum ama kimse kusura bakmasın 5 senelik vaat de veremezsin. Oraları geçecekler yani. Senin seçim süren üç yıl içinse senin vaatlerin maksimum 3 yılda gerçekleşmeli. Bir üç yıl daha seçileceğinin kim garantisini verebilir? başka bir başkan geldiğinde bütün bu vaatlerin hedeflerin yeniden sıfırlanmayacağının garantisini kim verebilir?
Dolayısıyla salon vaadi de EL vaadi de 5 değil 3 sene içerisinde gerçekleştirilmeli. Aksi takdirde bu hedefleri gerçekçi ve samimi görmüyorum olacağına da inanmıyorum. üç yılda bir seçim yapılan bir ortamda beş yıllık vaat veremezsin. Teknik olarak yanlış bir defa.
Dolayısıyla salon vaadi de EL vaadi de 5 değil 3 sene içerisinde gerçekleştirilmeli. Aksi takdirde bu hedefleri gerçekçi ve samimi görmüyorum olacağına da inanmıyorum. üç yılda bir seçim yapılan bir ortamda beş yıllık vaat veremezsin. Teknik olarak yanlış bir defa.