Sorun da bu zaten. Orhun Ene'ye geçen sene teklif yapıldığında kariyerimi riske atamam diye kabul etmedi ama lobisi hala sürüyor. TBF'den yetersizliğinden dolayı kovulan ve milli takımda oldukça başarısız olmuş eşi, neredeyse oradan aldığının iki katı maaşıyla bizim şubemizde hem de Müge Erdem gibi yılların Galatasaray kadın basketbol emekçisi gönderilerek getiriliyor. Şimdi onun tembelliğinden bütün işler Alper Okumuş'un sırtına bindi ve kısa sürede herkesin antipatisini kazanmayı başardı. Ayrıca Murat Özyer'i de getiriyorlardı sırf gelen tepkilerden dolayı geri adım attılar. Kerem Tunçeri'nin aldığı maaşı duysanız dudaklarınız uçuklar. Burada sırf Turgay Zeytingöz benim nazarımda görevini hak edenlerden biridir. Kısacası basketbol şubesinde işler yine bildiğimiz gibi ahbap çavuş ilişkisi ile devam ediyor.Şimdi Zeynepgül Ene'nin bu pozisyon için yeterliliğini bilmiyorum fakat gördüğüm kadarıyla o da Remzi Sanver ile aynı dönem mezunu liseden. Yani Murat Özyer'deki durumun bir benzeri burada da söz konusu. Lise bağlantısı Orhun Ene'nin eşi olması eski basketbolcu olması vs bu pozisyonu almasında etkili olmuştur ama bu konudaki yeterliliği ve tecrübesi ne durumda açıkçası bilmiyorum. Görev konusunda liyakatini bilmiyorum eğer hakediyorsa gelmesinde sakınca yok ama gönül ister ki işler böyle lise bağlantılarıyla filan dönmesin. Yani Turgay Zeytingöz gibi o konuda belli başarımı olan insanlar gelsin görevlere sırf liseli olduğu için X kişisi gelmesin.
Saygılar.