Dursun zaten 500 milyon TL'yi kullandı.
Ona katılıyorum. Liseli-lisesiz olarak bakmamak liseli başkan gelsin diye yangın yapmamak lazım. Önemli olan başkan olacak adamın başka anlamdaki özellikleri Burak Elmas gibi olmaması mesela hatta Burak Elmas'ın tam tersi olabilir birçok konuda.. liseli ya da lisesiz olması benim için de bir önem arz etmiyor.Abi neyi yanlış anlattığımı anlamadım ama liseli başkan gelsin yangını var onu kastettim yoksa isteyen istediğini desteklesin o beni ilgilendirmiyor
Sponsorluk zaten palavraydı. Yiğit şardan ben bu işin içindeyim artık öyle paralar yok üstelik döviz cinsinden bir anlaşmadan bahsediliyor bu dönemde böyle rakamlar çok zor dediğinde adamı linç ediyorlardı. işin kötü tarafı kasa kolaylığı yapacak durumları da yok emlak konutla olan anlaşmadan gelecek paraları kırdırmaya çalışıyorlarmış sanırım. Kırdırdığında büyük zararlar etmen olası kimse babasının hayrına vermez sıcak parayı.Yayın gelirleri açıklandı ve en çok yayın geliri elde eden Galatasaray'ın kazancı sadece 11 milyon avro. UEFA'dan 17-18 milyon avro gelecek diye sallıyordu bizim bir halttan anlamayan spor basını oysa UEFA'dan kazanılan para bugün itibariyle 8,45 milyoon avro.
Elde para yok ve bu arkadaşta 100 milyon dolarlık stad isim sponsoru palavrası sıkarak geldi. Bu şahsın kulübü yönetme ihtimali yok.
Denizli maçı sonrası hemen yollar ayrılmalıydı. Çözüm bulamıyordu. Burak Elmas ve yönetiminin planı da yoktu. PSV hezimeti sonrası yapılanma yalanına sarıldı.Düşünmeden alelacele getirdiğin ve hocalık meziyetleri şüpheli adamın fesih maliyeti 2 milyon 775 bin Euro. Bu Galatasaray’ın parasını sokağa atmak değil de nedir? Bunu zorlasan Galatasaray’ı kasıtlı olarak zarara uğratmak olarak bile değerlendirebilirsin.
Ft ile yolların ayrılması doğru karardı hatta sezona bile ft ile başlamazdım ben olsam ama ismini kullanıp seçilmen ve ondan sonra yolları ayırıp bir de torrent gibi bir adamı getirmek hatalar silsilesi.. ve bence kötü niyet
Denizli maçı sonrası hemen yollar ayrılmalıydı. Çözüm bulamıyordu. Burak Elmas ve yönetiminin planı da yoktu. PSV hezimeti sonrası yapılanma yalanına sarıldı.
Sene başı Gedson’a o parayı vermeyip Cicaldau alana da açılmalı aynı davadan