Galatasaray futbol ve basketbol takımlarının başında yaşları 60 olmasına rağmen şu an çalıştıkları branşlarda 1-2 yıl baş antrenörlük tecrübesi olan 2 kişi var. İnanılır gibi değil
Evet çok güldüm ona. Vasat bir sportif direktörlük kariyeri olan adamı dünyanın sayılı isimlerinden biri olarak lanse etmişler. Bunlar milleti salak sanıyor sanırım. Ayrıca dünyanın sayılı isimlerinden biri diyebilmen için monchi’yi frank arnesen’i tixi begiristan’ı filan getirmen lazım.Her yaptıkları iş skandal olmaya başladı, Pasqualini midir nedir tamam getirmişsin ama bu teknoloji çağında gidip dünyanın sayılı isimlerinden biri diye açıklayıp insanların sinir uçlarıyla oynamaya hakkın yok. Ne basiretsiz insanlar varmış yönetiminde.
Campos için yazsalar olurdu ama Sensibile için yazınca olmuyor.Evet çok güldüm ona. Vasat bir sportif direktörlük kariyeri olan adamı dünyanın sayılı isimlerinden biri olarak lanse etmişler. Bunlar milleti salak sanıyor sanırım. Ayrıca dünyanın sayılı isimlerinden biri diyebilmen için monchi’yi frank arnesen’i tixi begiristan’ı filan getirmen lazım.
Camposla bir şeyleri yok ki. Danışmanlık deniliyor ondan bile çok emin değilim. Campos'un haberi olmayabilir durumdan)Campos için yazsalar olurdu ama Sensibile için yazınca olmuyor.
Abi twitter da beğenmiştim de videoyu ama bulamadım şu anda Fransa da spor kanalına yaptığı açıklamada biz kulüplere danışmanlık yapıyoruz. Bizimle çalışan kulüplere ekibimizden görevlendirdiğimiz kişileri gönderiyoruz demişti. Yani kendisi yapmıyor o işi ekibi var onları kulüplere gönderiyor.Camposla bir şeyleri yok ki. Danışmanlık deniliyor ondan bile çok emin değilim. Campos'un haberi olmayabilir durumdan)
eğer Campos'u sportif direktor olarak getirebilselerdi bu şekilde lanse edilebilirdi ama acınacak durumdalar ve bırakmaları gerekiyor bir an önce.
En son Lille'de kendisi sportif direktördü sanırım 17-20 arası. bence onu becerebilselerdi daha verimli olurdu. Şimdi bir sürü kulübe danışmanlık yapıyor olabilir bu kulüplerin birbiriyle menfaati çakıştığında nasıl olacak? Yani ya sportif direktör olarak getir iyi bir transfer bütçesi ver ya da cebindeki parayı danışmanlık adı altında bence kaptırma. Zaten bu yönetimin doğru düzgün bir ömrü de yok gibi. Nasıl olacak ki?Abi twitter da beğenmiştim de videoyu ama bulamadım şu anda Fransa da spor kanalına yaptığı açıklamada biz kulüplere danışmanlık yapıyoruz. Bizimle çalışan kulüplere ekibimizden görevlendirdiğimiz kişileri gönderiyoruz demişti. Yani kendisi yapmıyor o işi ekibi var onları kulüplere gönderiyor.
Burak Başkanı desteklemiyorumCampos için yazsalar olurdu ama Sensibile için yazınca olmuyor.
Işıtan ikinci adam değil ki. Bir yakınlıkları olduğu belli ama ikinci adam kavramını karşılaması için başkan yardımcısı ikinci başkan vs olmalı. Mesela Rezan başkan yardımcısıydı onu harcadı çabucak. Işıtan futbol aklı olacak deniyordu onu da FT ilk etapta floryaya sokmadı. Şimdi biraz daha aktiftir ama bence ikinci adam değil. Neyse önemli de değil. Derin ilişki konusuna gelince bence menajerlik bağlantıları vs üzerinden aralarında daha derin ilişkiler olabilir. Bir bilgim yok sadece his.Işıtan Gün, Hollanda’da alt seviye bir takımın başkanıyken sanki devrim yapacakmış diye biz satmadık. Ki daha önce de GS yönetiminde çalışmışlığı var. Satanlar düşünsün bir zahmet. Avukatını yönetime sokup, sözde tarafsız kalanlar vs vs.
Derin ilişkilik bir mesele yok ya.İkinci adamına tepki geldi diye el çektirirsen, 3 aya ortada yönetim kalmaz herkes bir yerden sallar.
Bu yönetim düşse ne olacak ki? Düşsün de. İnsanlar nasılsa yeni birini bulup ona yapışacaklar allayıp pullayacaklar. Burası sorgulayanların dışlandığı, biat üzerine kurulu topraklar. Sporu da siyaseti de sosyal yaşamı da bundan nasibini alıyor. O yüzden sistemi kökünden çözecek adamla kuru ekmek bile yerim ama seçimlere en önemlisi Galatasaray kulübüne saygısını yitirdi insanlar ki bu daha kötü.